Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Alternativa Zdravilstvo Tresem se in bolečine

Tresem se in bolečine

Stara sem 25 let in imam bolečine v predelu hrbta, križa, zadnje čase pa se mi pojavljajo napadi tresenja, ki so zelo neprijetni. Zdravniki mi dajejo sredstva proti bolečinam, ne najdejo nič. Naredili so že veliko preiskav, pa nič.

Kam se naj obrnem?

Kaj je fibromialgija in od česa se to pojavi? So simptomi taki kot pri meni?

Hvala za vaš čas.

Mislim, da nimate tipičnih simptomov. Ti so: utrujenost, vnetja mehurja, stanje se poslabša pri obremenitvah, prizadete so mišice.

Škoda, ker niste napisali, kakšne preiskave so že vse naredili, ter kako dolgo trajajo napadi tresenja.

Napišite še kaj več vašem počutju, zelo težko vam na podlagi teh skopih informacij karkoli odgovorim.

LP

Dominik Golenhofen zdravilec, dipl. hol. ener. med. (I.M.U.) in Ksenija Lakota zdravilka Golenhofen d.o.o. Obrije 10, Ljubljana Telefon: 059 059 090 www.golenhofen.si [email protected]

Napadi trajajo kakih 10-20minut, različno. Preiskali so mi tudi možgane, pa ni bilo nič nenavadnega. Znanec mi je predlagal bioresonanco. Vse kar sem izvedela, je, da je morda povezano z živci. Dali so me nazaj v službo, moje počutje je slabo. Utrujena sem, negotova in bojim se, kdaj se bom spet začela tresti. Hodim težje, sem brez energije.

Glede na vaše simptome bi se težko odločil za kakšen konkreten nasvet. Res potrebujete dobrega terapevta za bioresonanc, kot vam je svetoval znanec.

LP

Dominik Golenhofen zdravilec, dipl. hol. ener. med. (I.M.U.) in Ksenija Lakota zdravilka Golenhofen d.o.o. Obrije 10, Ljubljana Telefon: 059 059 090 www.golenhofen.si [email protected]

Imam iste težave kot Oranžka. Zanima me ali si že ugotovila bolezen?????? hvala za odgovor

New Report

Close