Najdi forum

Tomato kapsule, kje??

Je še katera naročila tomato kapsule na zgornjem linku? Zanima me,če so res iste kot se jih dobi pri nas. Kot vidim so iz Hong Konga. Prosim za vaše izkušnje. Hvala

PIKA5 koliko je dodatnih stroškov pri naročilu kapsul? Piše da je poštnina free, ali je res? Koliko časa se čaka na pošiljko in ali so res iste kot pri nas? Jaz bi jih tudi naročila pa nekako ne upam. Hvala za kakršno koli informacijo.

dobila sem kapsule, na njih sem čakala dober mesec, res je free, če so pa iste pa več ne vem. jaz odkar jih jem, pojem zelo malo, včasih najbrž kar premalo in posledično moram bit mal lačna, če včasih pojem prvi obrok šele okoli 14 ure, pa še to ne celo kosilo, mislim, da mi j z njimi uspelo to, da jem večkrat po malo

lpm

Peter, strinjam se s tabo…
jemala sem te kapsule april in maj (potem ne več) – šla sem 15 kg dol…od septembra do decembra pa še več gor, kot prej dol, čeprav sem skozi enako jedla in se gibala.

1vrtnica,………….saj ne da bi zagovarja kapsule, ker jih tudi sama uporabljam, ampak tole kar si napisala, samo papir lahko prenese!!,………..od česa so ti šli pa kg gor, če si jedla skoz enako???, pa še telovadila si, ……..????

lpm

živjo mene zanima če katera ve kakšna vsebina mora biti v kapsuli zelenkasta ali siva , in kje se jih da dobiti hvala za odgovor .tt44

v mojih kapsulah je vsebina malo svetlejša od popra.

lp

pika si jih že preiskusila brala sem da so zelenkaste in neka siva barva si kaj shujšala z njimi kaj pa stranski učinki lp

sem shujšala, res pa je, da so kapsule samo pripomoček.stranskih učinkov ne opazim.

lpm

Hejjj….puncee samo da vam sporocim jaz sem lani shujsala z telimi tabketami 18 kg preserecna sem bila na taki rezultst… 🙂 tkp da te tablete so res zakon!!!!zdj sm noseca tko da sm si dala paoluzo cim rodim in ko neham dojit grem spet na tabletke 🙂

Res so zakon sam punce ne pozabite piti vode!!!ker telooo nenormalno isce vodo od teh tablet 😉

pozdravljene punce mene pa samo zanima kje kupim te tabletke tomatto??lp

Pozdravljene punce pišem vam glede tomato tabletov .. pila sem jih in shujšala 9 kg,bila sem zelo zadovoljna z njimi in tako naprej svetovala tudi svojim prijateljicam. Pri teh tabletih ko začnejo delovati je res potrebno spiti najmanj 2 litra vode na dan,problem pa je v tem da so se pojavili ponaredki teh tabletov in sicer na začetku ko smoo jih pili je bil notri rjavkast prah od zunaj pa je kapsula rjavo-oranžne barve ,pri ponaredku pa je rjavkast in vleče malo na zeleno,kapsula pa je tudi rjavo-oranžne barve. Pri ponaredku ni nobenega efekta,pri originalu pa se seveda pozna prvo pri kg,drugo po pitju vode in pri nekaterih se jim občasno malo zvrti ko se iz počepa dvignejo v stoječ položaj in to seveda zato ker je notri paradižnik in paradižnik niža pritisk ( za tiste ki imajo nizek pritisk ). Tako da punce bodite pozorne kaj pijete in ne naročajte od raznih kitajcev..

toliko od mene in veliko sreče pri hujšanju s tomato kapsulami :)))

živjo čist razočarana jemljem jih nekaj časa in teža je enaka občutim žejo ne jem veliko ampak kile stojijo verjetno imam ponaredek ali katera ve kje se dajo naročit hvala

Kje ste jih pa vi narocili? Lahko pisete na [email protected]?

Ker se nobena že dolgo ni oglasila kako poteka hujšanje s tomato, me zanima a je še to vedno v prodaji in mogoče kakšni stranski učinki teh tablet?

pred časom sem že pila te tablete in resnično delujejo! Sam zdej mam pa problem, da jih nikakor ne dobim. Mi lahko pomagate?

Načeloma se nikoli, nikoli ne vtikam v take zadeve, ampak tole me je pa zmotilo. Gospa naroči na ebayu kapsule. Tri škatlice stanejo 22,66$, kar je 16,25€. Nato pa proda eno škatlico za 15€. Za piko na I pa še pove, da jih je dobila ceneje, ker je naročila večjo količino. Aja, še link je dodan. Sori, ampak men je to grdo! Če si že tok kul, da se ponudiš, da jih naročiš, bodi še tok fer, da jih daš naprej po vsaj podobni ceni, kot jih kupiš. Vem, da se vsak znajde v življenju, kakor ve in zna pa vseeno: to je ogabno!

Se opravičujem za off topic.

Načeloma se nikoli, nikoli ne vtikam v take zadeve, ampak tole me je pa zmotilo. Gospa naroči na ebayu kapsule. Tri škatlice stanejo 22,66$, kar je 16,25€. Nato pa proda eno škatlico za 15€. Za piko na I pa še pove, da jih je dobila ceneje, ker je naročila večjo količino. Aja, še link je dodan. Sori, ampak men je to grdo! Če si že tok kul, da se ponudiš, da jih naročiš, bodi še tok fer, da jih daš naprej po vsaj podobni ceni, kot jih kupiš. Vem, da se vsak znajde v življenju, kakor ve in zna pa vseeno: to je ogabno!

Se opravičujem za off topic.[/quote]

Na tem linku sem samo 1x naročila te tablete in ugotovila, da so ponaredek in kar nekaj škatel je romalo v koš. Zdaj imam original in iz božje previdnosti ne bom navedla linka, da ne bom spet koga znervirala. Sem samo hotela pomagat, pa se je izkazalo, da temu ni tako. Seveda je potrebno imeti plačilno kartico, da lahko naročiš preko ebaya, riziko, da kartico zlorabijo tudi obstaja. Kdor se je hotel temu izogniti, je pač moral plačati malo več. Za prve tomato sem jaz preko posrednika v Sloveniji plačala 40 €, toliko o ogabi!!, Sicer pa nisem nobenega silila, pa tud opravičevat se ni treba, vsak lahko poda svoje mnenje. Te kapsule, ki so original tudi niso več po 15 €, ampak malo več, vendar še zdaleč ne 40€.

Odgovarjam še španki: nobenih škodljivih stranskih učinkov nisem zasledila. Zdaj imam celo slab holesterol v mejah normalnega.

Toliko z moje strani
Lep večer,
m

živjo, rada bi samo vprašala če je katera punca slučajno ponovno naročala kapsule ker jih sploh ne dobim in tudi telefonska je vedno zasedena oz. sploh ne zvoni;

New Report

Close