Najdi forum

Tomato kapsule, kje??

Šla sem na Hrvaške forume in ugotovila, da pol Hrvatic ze kake 2 leti zelo uspešno hujša z Tomato kapsulami. Ne rabim informacij kako mi ne bodo delovale, niti ne o dietah-stopetkrat dala že vse to čez..zanima me, če jih katera od vas uporablja in kje pri nas jih kupi-razen po oglasih, to me ne zanima, ker vem, da je original tezko dobiti. Problem je, ker če jih naročim iz Hrvaške plačam vhodni davek in carino. Zelo hvaležna že vnaprej!!

Si poskusila naročiti iz Avstralije?

:-))))))))))))))))))))))

Oj

Ce mislis na kapsule Tomato Natural ti dam jaz lahko kontakt.Pisi mi na [email protected]

Ulla, a si uspela dobiti Tomato Natural? Nujno rabim vsaj 4 škatlice. Poslala sem tej Darji sporočilo pa mi ga je vsakič zavrnilo??

Jess

Sem dobila, pa nisem rabla do Avstralije…pejt na Google, napiši Tomato tablete pa jih boš dobila..super so, men se ena plast zaloge že topi

Ula18, mi prosim poveš kaj več o teh tabletah? Ali res zavirajo apetit? Zanima me tvoja izkušnja.
Hvala

Ja skoraj zgubiš potrebo po hrani. Jaz sem dala dol 8 kil v mesecu 🙂 Nič več prenažiranja in koža je res bolj napeta. Sem že naročila novo škatlo zase in za sosedo. Z drugimi dietami sem pa zaključila. Hvala Tomato Natural :)*** In gospodična na telefonu se res spozna na hujšanje.

na e bayu dobiš ISTE TOMATO NATURAL 2 škatle(60tablet) za 20E pa free shiping.40e je apsolutno preveč.

Kupiti na ebayu je velik rizik! Povem iz prve roke, ker sem to naredila. Moja sestra se je s temi tableti, kar topila, pa so me zamikale in sem jih na ebayu najdla veliko in ceneje. Jedla sem jih kakih 10 dni in se nisem počutila dobro..bilo mi je pa čudno, ker sestra ni imela nobenih problemov. Seveda ne, ker sem jaz kupila cenen ponaredek!! Ko sem šla potem malo raziskovat, sem ugotovila, da so skoraj vsi prodajalci na ebayu Kitajci!!!

Kako ste zadovoljne z tomato? So res rezultati dobri in ni nič lakote’
Hvala

Lakote je pol manj!! Včeraj mi je mož rekel; če se boš tkole topila boš čez par dni lahko že čez ključavnico vstopala..hahaha

živjo!
kaj pa ko nehaš z tabletami..a ti grejo pol kilogrami nazaj počas gor ali teža ostane?
Lp.

pozdravljene…

tudi jaz sem preizkusila tablete Tomato natural, saj mi je po treh porodih ostalo kar veliko zaloge in v poletnih mesecih nartujem poroko in hočem biti do takrat fit. prve učinke tablet sem začutila nekje 3. dan, ko sem iz krožnika pospravila samo pol porcije kosila in bila grozno sita. tudi zvečer sem brez problema pojedla samo kak prepečenec in nisem imela občutka grozne lakote kot se mi je to dogajalo prej. v prvih dveh tednih in pol sem izgubila 5kg, ampak mi je zmanjkalo tablet, ker sem jih nekaj podarila prijateljici. bila sem brez njih 3 tedne in se nisem zredila nič nazaj, čeprav se mi je malo apetita in želje po sladkem povrnilo. sedaj začenjam z novo rundo, upam, da bom do poletja še sklesala 5-8kg in bom blestela v beli obleki :))

res priporočam vsem, saj so te tablete izredni motivator in te vzpodbujajo pri odločitvi in pomagajo priti do željenega cilja!!!

Čau punce !

Moram vam povedati da tudi jaz uporabljam tomato tablete in da so res ena in edina stvar ki res deluje..nikoli nisem verjela na te razne tablete,napitke,cokoladice itd.. ampak to je res odlična stvar ..potrebno je samo čim več tekočine in še to da ni sladkana,najbolj priporočljiva je voda…imam prijateljico ki ima nekaj škatel tabletov viška tako da če katera želi naj sporoči…

lp,Irena

LP Irena !! Jaz želim preiskusit ,me lahko kontaktiraš na ZS Hvala lp

živjo irena!

tudi jas bi rada preizkusila..me lahko kontaktiraš na e-mail?

[email protected]

hvala!

ČAU PUNCE LAHKO JO KONTAKTIRATE NA MAIL : [email protected]

Lp,IRENA 🙂

Pazite da kupite res original…baje obstaja ogromno ponaredkov. Kako lociti ponaredek od originala najdete na facebook strani.

stara sm 16 tehtam 57 vlka sn pa 163 najbl se mi vid trebuh:s a je mogoče tut pr men da bi mi tomato kej pomagale?:)

no punce ste nabavila? in kako vam gre? hujšate, ali ste spet samo denar stran vrgle?

New Report

Close