Najdi forum

Tomato kapsule, kje??

tukaj sem jih naročila

http://www.ebay.com/itm/300952402203?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

kako je? ste se odločile in naročile?

Zdravo,
sem naročila prek ebaya.

oj, bi pa ne znam oz ne zaupam kitajcem 😉

sej ni nobena znanost, le mc ali viso moraš imeti, lahko pa preko pay-pal-a. se nočem bi pametna, samo tud v tistih kao originalnih s slovenske internetne strani so imeli kitajske oznake, tako da,……le da so občutno ceneje

Pika, pa sedaj odkar jih jemlješ si opazila isti efekt kot pri teh, ki jih ne moremo več dobit?

Jaz bi jih takoj naročila, če bi bila 100% da ne bo kakšnih čudnih stranskih učinkov.

Pika,

ali ste pripravljeni eno škatlo tablet prodati meni? Jaz jih bom naročila na istem naslovu kot vi in vam jih ceneje prodam nazaj, ali pa dam. Tale mesec čakanja me … .
Prosim za odgovor, tudi, če je ne. Moj e naslov je jeznaroza@gmail. com za podrobnosti.

Hvala in lep dan, Tina

jih še ne jemljem, moram počakat zaradi drugih zdravstvenih težav, ker nočem, da bi kakorkoli vplivali na rezultat, predvidevam, da jih bom lahko začela po 20.11., kar pa že komaj čakam, ker se pozna razlika

če ima katera težave pri naročanju preko ebay-a, ne zna, nima možnosti,…..naj mi piše na [email protected]. lahko jih namesto vas naročim jaz. glede cene se tudi lahko zmenimo.

lpm

ni [email protected], ampak [email protected]

lpm

kar nekaj se vas je oglasilo, da bi rade kupile tomato kapsule, zato sem se odločila, da naročim večjo količino. zaradi večje količine, jih bom dobila ceneje, zato lahko tudi vam prodam za nižjo ceno. škatlica bi prišla cca 15 eur (odvisno, koliko bom morala plačati še dodatnih stroškov). če je katera zainteresirana za nakup, naj mi piše na meil: [email protected].

lpm

za čakam:),………sem jih ponovno začela jest in učinek je isti – nisem lačna 🙂

Super, Pika, hvala za info.

Kot si zgoraj navedla, da si kupila večjo količino. Koliko jih imaš pa kaj na zalogi, ker jaz bi vzela nekaj škatlic za sebe in mami.
Pa še eno vprašanje. 🙂 Iz katerega konca pa si? (če bi bila kakšna možnost, da bi jih osebno prevzela, da ne bi še poštnine plačevale).

trenutno nič, sem naročila 3, kot sem že povedala, eno sem obdržala zase, ostali dve pa prodala, zdaj pa čakam novo pošiljko, vendar bo šele čez slab mesec, sem jih komaj naročila. za ostale informacije mi piši na meil

lpm

Ok, hvala 🙂

Pozdravljeni vsi, ki ste pisali ali prebirali o tej tematiki!

Veliko nas je preizkusilo že marsikaj, s čimer smo si želeli pomagati pri izgubi teže, spremeniti prehranjevalne navade, seveda na čim bolj zdrav način…

Tomato kapsul sicer nisem preizkusila,so pa bile moj zadnji podvig, s katerim pa sem zadovoljna, kapsule Pomeol (jaz jim pravim kar Pomeolček, sem jih prav vzljubila), vsebujejo pa vlaknine korenja, ovsa in jabolka, kar mi je bilo ok, ko sem jih našla. Registrirane so kot medicinski pripomoček, z izvedeno klinično študijo.

Torej, njihovo delovanje pa je ta zabavni del. Ko jih konzumiraš pred kosilom in večerjo po tri kom., v želodčku dobiš občutek, kot da se ti en balonček naredi in enostavno nisi več tako lačen. Definitivno poješ manj. Lušten občutek, priznam. In po 15 dneh se tudi priučiš novega količinskega tempa prehranjevanja. Ali pa 30, dneh namreč. Narediš majhen premor in nadaljuješ. Shujšaš zmerno, nekje 2 kg v dveh tednih, izgubljaš obseg, počutiš se prav fajn. Hm, mene so prav navdušile.
Pa še del zaužitih maščob in zaužitih sladkorjev vsrkajo te granule. Delovanje 3 v 1, hmmmm.

Je za pokusit.

Kupijo se lahko v lekarnah, Sanolaborju, pa tudi na strani http://hisa-zdravja.si/trgovina/medicinski_pripomocek/114/pomeol_medical_acti_ball/
kjer so trenutno znižane, v 20 % praznični akciji. Priporočam.

Irena/Artemida Svetovalka celostnega načina življenja www.facebook.com/aartemidaa Skupaj poiščemo, najdemo in prebudimo najboljše v nas!

Tudi jaz se pridružujem g. Ireni Brzglez. Že pred dvema mesecema sem pričela jemati tomato kapsule. Izredno sem bila navdušena, ker je vse res tako, kot piše ga. Irena. Sama sem izgubila 3 kg, in res se pozna tudi na obsegu. Najbolj pomembno je to, da ni nimam več napadov lakote. Jemljem pa te kapsule samo pred kosilom, okoli 15 ure. In to mi je dovolj, ker potem res nisem več lačna. In tudi sem imela obdobje, ko teh kapsul nisem jemala, nič nisem čutila lakote nazaj, nobenih napadov po sladkem. Res se nočem več vrniti nazaj, hočem obdržati te navade, ki sem jih pridobila zdaj s pomeolom.

Kot je menda normalno, sem imela krizo, ko nisem verjela v nič. In sem kontaktirala hišo Zdravja, g. Heleno, ki je vedno dostopna in mi je pomagala z nasveti in dobro voljo, naprej.

Podala mi je strokovne smernice, ki jih je zelo dobro upoštevati.

Ne, nisem pristaš teh drugih naročil, vsekakor pa verjamem in zaupam ljudem, ki so strokovnjaki za prehrano, ki svetujejo te kapsule Pomeol in, ki so vedno dosegljivi. Morda kdaj na mailu ne odgovorijo takoj, ker imajo izredno veliko dela, vendar, jih ponovno dregneš in dobiš odgovore takoj. Dajo ti tudi telefonsko številko. In to je to. Sigurnost, da so tu in da resnično obstajo.

Probajte in poročajte.

Darja,……..katere kapsule si ti zdaj jemala tomato ali pomeol. pišeš o obojih? in kakšna je razlika med njima?

lpm

Jaz jemljem samo pomeol. Nikoli nisem jedla nobenih drugih kapsul. .Ravno zato, ker ne zaupam nekomu, ki ne obstaja… Se pravi, naročili so recimo tiste ketone, kot sem brala, potem pa nobenega stika s proizvajalcem ozr. dobaviteljem ni bilo možno vzpostavit.

jaz rabim, nasplošno v življenju, ozadje. Se pravi, da se o določeni stvari posvetujem z osebo, ki to da iz roko.

In pri pomeolu je več oseb, s katerimi kontaktiraš. Probajte, res, ne bo vam žal, in pomeol je super. Le da je vsekakor treba vedet, da je to le pripomoček in ne kar izdelek za hujšanje. Pomeol je pripomoček.

opravičilo !
v mojem tekstu je napaka.
Sem zagovornica kapsul POMEOL, pisala pa sem o tomato. Mislim, ta naglica in vse, TOREJ, PUNCE, POMEOL !! berem skoz o tomato, in pol sem avtomatsko pisala tomato….

In kontaktirajte gospo Heleno v hiši zdravja. To je to, varno in s strokovno pomočjo naših ljudi.

New Report

Close