Najdi forum

Tomato kapsule, kje??

čakam:),….kako je? si že začela s kapsulami?

zagulina,…kaj pa ti? si ji že dobila

Oooooj,..ja, jih že 14 dan jem, pravtako tudi moja mami.

V glavnem, jaz sem s temi kapsulami začela tudi telovadit in spremenila način prehranjevanja. Sedaj sem v 14.dneh izgubila dobra 2 kg (ko sem začela s telovadbo, sem v prvih dneh pridobila 1kg). V glavnem sem iz 75kg prišla na 72,5kg.

Moja mami pa jemlje samo kapsule, brez telovadbe in je izgubila dobre 3 kg.

Drugače pa sva obe zadovoljni, apetit se nama je močno zmanjšal in mi je super, ko lahko pojem večkrat na dan po malo. Zdej prav ne morem verjet, da ne morem več pojest 2.jajc kot prej, ampak sem že od enega full sita.

Midve sva se odločili, da bova naročili še eno rundo tomatota. 🙂

P.S.: Se mi zdi, da je to res stvar ki dejansko deluje.

ne pika5 nisem jih še dobila, čeprav sem kakšnih 10 dni nazaj dobila na email sporočilo, da jih dobim v roku 1 tedna, pa nič, do danes jih še nisem prejela. Ni mi všeč tak odnos, lahko bi bili toliko poslovni, da bi sporočili, itak jih to sporočilo nič ne stane, da se jih ne da več dobiti ali kaj jaz vem kaj še, tako pa čakaš iz dneva v dan ali bo ali ne bo. Res ni mi všeč ta njihov odnos do nas strank.

jas bi jih tudi naročila ampak me skrbi ker jem še ene tablete za astmo .. a mislite da bi blo kaj narobe ??

Zdravo punce ima katera kaj tablet ba zalogi, ker se jih nikjer ne da dobit?
Lp

Jaz bi tudi želela kupiti te tablete, jih iščem že cel mesec, pa jih nikjer ni.

Hvala in lp

Mislim, da vse čakamo na novo pošiljko, pa kar ni in ni. Tudi na njihovi telefonski se javlja samo el. tajnica. 🙁

No,..zgleda niso pričakovali tako velikega navala ali pa je v ozadju kakšna druga zgodba, ki jim preprečuje prodajo teh kapsul.

Ja jaz sem najprej na to pomislila, da je kaj v ozadju (nelegalnega) da se ne sme več prodajati.
Kakor koli na Ebayu se dobi, vendar imam kar pomisleke… čudno da se vsi izklopijo noben ne odgovarja na maile.

Če ima kakšna informacijo, kaj se dogaja, dobrodošla.

lp

jaz sem jih pa kar na e-bayu naročila. jih še nisem dobila, ko ih bom, bom pa takoj vedela, če so prave

Pika5 kako boš pa vedela da so original?

sem reskirala. če bodo kapsule iste barve, potem bo ok, če ne pa ne vem kaj bom

Pika 5, imas tablete?:)
Jz sm spet skoz lacnaaaaa:( to je grozno. Nujno jih rabim, jih ima katera za prodati?6

ravno danes sem jih dobila. barve kapsul so iste :):)

Super. Če tudi deluje isto, kar prilepi link, da še tam razgrabimo, hehehe

jaz sem kar pri prvem naročila, ki se jepokazal, ko sem vpisala tomato pills, sem pa čakala 1 mesec

tudi jaz čakam na te kapsule. pa nič.

PIKA5 in koliko so te prišle te tablete iz ebaya?
Jaz sem v septembru naročila na slovenski strani in jih še vedno nisem dobila, sedaj razmišljam da bi jih prek ebaya ampak me malo moti ker jih je full, ko utipkaš tomato pills

3 škatlice so 23,99 dolarjev. prodajalec je pa letusslim, to piše že na slikici v spodnjem kotu desno

sem vidla, da on ni vedno prvi, zato sem vam napisala njegov vzdevek

ojoj, zdaj sem pa videla da jih je več s tem vzdevkom, le da imajo še številko zraven, bom točno preverila kdo je bil, pa vam javim

New Report

Close