naročilo sem naredila na njihovi uradni strani: http://tomatonatural.si/tomato-trgovina,….pa sporoči prosim, če ti je uspelo.
lpm
ne vem kdo jih prinese, mislim, da poštar, ker me takrat ni bilo doma. ko oddaš naročilo takoj dobiš sporočilo na meil, ki si ga tam napisala. jaz sem jim potem na ta meil odgovorila s prošnjo, da se mi že malo mudi, ker imam samo še nekaj kapsul. zdaj ne vem, ali so prebrali meil, vendar naslednji dan sem jih že dobila. je pa to moja druga škatlica.
Jaz sem jih naročila v ponedeljek pa jih do danes še nisem dobila. Potrditveni mail sem dobila ob naročilu.
Počakala bom do ponedeljka, potem jih pa pokličem.
Ali mi lahko katera pove ali je na telefonski številki samo tajnica ali se dejansko nekdo javi?
Mi je pa full čudno, glede da jih je SL naročila že 3x pa jo nihče ni nič kontaktiral za večkratno naročilo.
sem jih danes še 1x naročila, da vidim zakaj se gre in dobila tole sporočilo:
Spoštovana stranka!
Vaše prednaročilo je POTRJENO.
Na TomatoNatural.si ste oddali prednaročilo za katero se vam lepo zahvaljujemo. Ob prihodu nove zaloge vas obvestimo in z oddajo prednaročila imate prednost v čakalni vrsti.
Zahvaljujemo se vam za vaše zaupanje in vam želimo uspešno hujšanje! Pridite še kdaj.
———-
Ekipa Tomato Natural® Slovenija
Avtorizirani prodajalec Tomato Natural® izdelkov
http://www.tomatonatural.si
ko sem jih pa 4.9. naročila in dobil takoj naslednji dan, so mi pa ob naročilu poslali naslednje obvestilo:
Spoštovana stranka!
Vaše naročilo je POTRJENO.
Na TomatoNatural.si ste oddali naročilo za katero se vam lepo zahvaljujemo. Naročilo lahko iz kakršnegakoli razloga prekličete v roku ene ure. Po tem času se sklepa, da je naročilo sklenjeno in velja kot pogodba o nakupu. Naša ekipa bo vaše naročilo obdelala že danes, naročeno pa prejmete v roku 1-3. delovnih dni.
P.S. Pošta Slovenije vam za prevzem gotovine ob dostavi zaračuna 5% provizijo na znesek plačila.
Zahvaljujemo se vam za vaše zaupanje in vam želimo uspešno hujšanje! Pridite še kdaj.
———-
Ekipa Tomato Natural® Slovenija
Avtorizirani prodajalec Tomato Natural® izdelkov
http://www.tomatonatural.si
Meni je isto napisalo kot pri tebi PIKA5, samo da sem jih čakala dober teden (sem jih danes dobila) 🙂
No, sedaj me pa firbec matra kako je že kaj z novimi uporabnicami teh pomodorov :P. Ste zadovoljne, kako hitro se vam je pokazal učinek, ste vmes kaj spremenile prehrano, šport,…
Jaz upam, da bom tudi jaz zadovoljna s tem proizvodom kot uporabnice na prvi strani te teme 🙂
ojla, mene pa nekaj zanima, jaz sem kakšnih 3 tedne nazaj naročila na njihov email :[email protected] in dobila sicer pritrdilen odgovor, ko jih bodo imeli spet na zalogi jih bom dobila. Danes sem pač pisala zopet, če bo kaj z tableti, da mi jih je sodelovka nekaj posodila, pa ne bi rada prekinila jemanje, pa nisem dobila nobenega odgovora. To me malo skrbi, predvsem pa to, da jih nimajo na zalogi, kar je mogoče za neko firmo malo čudno, da ti zmanjka in da glede na to, da je povpraševanje ne oskrbiš pravočasno z novo zalogo. Zato sprašujem vas na forumu ali ima morda kakšna odveč te tablete ali pa če ve kje se še da naročiti. Hvala za odgovor