Bozza, Čukica… a na zadnje omenjanem linku sta naročili te tabletke??? http://www.Tomato.natural.si??
Pozdrav
ojla
http://tomatonatural.si/ jaz sem natočila na tem linku…….Res pomagajo meni ni žal…
..lp
jaz sem mela vedno težave s prebavo, pa sem telovadila, pila Donat, razne čaje…
1x na teden smo to opravli, zdaj sem pa s Tomatom vsak drug dan na tem častnem opravku…ker veliko vode pijem, mam u bistvu kar velik opravkov,
upam edino, da bo tko tudi potem, ker se zdaj ko se redno praznim in veliko
manj jem, tudi veliko bolje počutim…ja, tudi zato ker se špehek lepo topi
evo, tudi js sm jih danes naročila, dve škatlice (drage so za popizdit, ampak reskiram)…glede na vse pozitivne izjave se zanašam da bojo tudi meni kaj pomagale 🙂 gibam se sigurno dovol, pri hrani me pa na vsake par dni zanese, drugače se pa kr uredu prehranjujem.. pa upam da bojo te kapsule le dodatna motivacija in da mi bo pomagalo 🙂 sporočim po 2h mesecih kakšen bo napredek 🙂
mene je pa kar groza , ko berem kakšno kemijo zavestno spravljate vase in mislite, da boste potem do konca življenja suhi. Punce moje drage (in fant) formula za hujšanje je preprosta: v telo je potrebno vnesti manj kalorij kot jih čez dan porabite. Ali po domače: migat je treba. Brez športa ne bo šlo. Če ne drugega, bo ostala viseča koža, kar je pa še bolj grdo kot malo bolj popolneno telo.
Sem pogledala še ceno-katastrofa. Dejte si raj za ta denar kupit superge, pa ven v naravo. Tablete, manj hrane, ležanje na kavču in čakanje, da se bodo kg topili ni dolgoročna rešitev.
Kdo pa je rekel, da samo čakamo na kavču, jemo in pijem in čakamo, da nas bo Tomato oklestil?
Jaz sem držim prehranjevanja z niskim GI, vsak dan sem na orbitreku minimalno 1 uro, probala pa bom tudi s tomato kapsulami…. sicer pa bodeča neža ne se sekirat za nas in kemijo, ki jo vnašamo vase, kot se jaz ne sekiram za to kar ti delaš, piješ, ješ, ker je to samo tvoja stvar! JUHEJ
Pozdravljeni!
Stara sem 16 let, visoka 170cm in težka 67kg. Problem je v tem, da imam spodnji del telesa debel (boki in stegna). Že 10 let plešem, imam psa posledično hodim na sprehode. Ampak kaj ko stegna nočejo biti bolj vitkejša..zato sem se odločila da bom naročila tomato tablete.
A mi lahko nekdo sporoči če se giblje ko jemlje te tablete,predvsem kaj največ pojeste čez dan (zelenjavo, sadje, meso,..)?
ps: NE RABIM KOMENTARJEV OD TISTIH, KI TE TABLETE NISO UPORABLJALI.!
provala tablete pred dvemi tedni
ma nič, drugi dan sem imela že voljo jesti več kot bi smela pri dieti
tretji dan je bilo še hujše, voljo po sladkarijah!
četrti dan sem se komaj zadržala, sem mislila že pojest vse sladko, kar vidim
peti dan seveda isto
ne vem, če bi jih še preizkusila, mogoče
ali bi jih rad kdo odkupil?
No zdj pa še moje mnenje o tomato natural =)
stara sem 22 let in od moje pobrtete dalje imam težave s svojo težo. Od nekdaj pazim kaj jem in se veliko gibljem. Hrano obuzujem, moja šibka točka so sladkarije. Moje telo zlahkoto pridobi kilogreme, slaba prenova pač. Vedno v hecu rečem, da tudi če samo pogledam kozarc vode se zredim za 3 kg. Moja postava je v obliki peščene ure ( ozek pas, velika prsa in zadnica). Decembra, ko so na mizi same dobrote in sladkarije sem vedno dosegla višek kilogramov v letu, janurja pa spet na strogo dieto in 5x tedensko fitnes. Probala sem že use mogoče diete (ketonsko,ločevalno,zelenjavno,…) in res z velik truda mi je ratal shujšat 5-6 kg. Takoj k sm malo zgubila motivacijo sm dobila par kg gor in ta začaran krog se je dogajal približno 6 let. Vsi ti puranji zrezki, zelejava in vse te zdrave stvari so se mi začele že gabt, rada bi enkrat pojedla čips ali tortico brez tega da me peče vest. Pred kakšnima 2 mesecoma mi je kolegica povedala za tomato natural. Mislna sm si pač ene tablete več k jim folk naseda in zapravlja denar za njih. Pred tremi tedni sem kolegijo spet srečala in nism mogla vrjet kok dobr zgleda, shujšala je 9 kg v mescu in enem tednu. Naročila sem tablete in 10 dni nazaj sm jih začela jest. Že drugi dan se mi je zmanjušu apetit, če bi želela bi lahko brez problema brez hrane. Ampak ker nebi rada pretiravala pojem 3 obroke dnevno, velikokrat se kr prisilim da kj pojem. Želja po sladkem me je minila. Zjutraj ponavadi pojem jogurt in banano, za kosilo mi paše bolj lahka hrana ( košček mesa, solata, zelenjava), zvečer pa ponavadi pojem kakšno sadje ali solato. Imam neprestano suha usta zato VEELIKO spijem ( lahko tudi do 3 litre dnevno) . Po tednu jemanja teblet sem opazila da se mi je na račun veliko zaužite tekočina izboljšala koža na obrazu, tudi celulita imam manj. Pri suhih ustih mi pomaga žvečeje osvežajočih čigumijov. Imam ogromno energije zato spijem namesto 2h kav samo eno na dan. Dones je 10. dan in tehtnica je pokazala 3 kg manj. Prvič v življenju mi ni mučno zgubljat kg, mastna hrana se mi gnusi in nisem neprestano lačna. Še 7 kg pa bom tipi topi =)