draga sanjaa
tablete tomato natural so primerne nad 18 let in po kg sodeč je tvoja postava čisto primerna. proti špehcu okoli trebuha priporočam trebušnjake, ali vaje ki jih najdeš na youtube.
toant jaz sem izgubila sedaj 9kg-v dveh mesecih. Tablete razumem kot podporo pri hujšanju, torej takrat ko si res želiš izgubiti kilograme. Tablete povročijo zmanjšanje apetita, naša naloga je pa, da poslušamo želodec kdaj je treba jest in ne glavo ki se ji zmeraj nekaj lušta :)) torej, če jemlješ tablete tomato natural in zraven pelješ enak ritem prehranjevanja kot prej, nevem če kaj pomagajo. meni so vsekakor pomagale, saj sem se tako veliko lažje odpovedala prigrizkom in sladkarijam ter pozni večerji, ker nisem čutila lakote!
prva stvar ki resnično pomaga pri izgubi telesne teže, saj z njihovo pomočjo manj ješ in če se še zraven giblješ so razultati še bolj očitni 🙂
srečno
Tudi mene zanima kje se dobijo te kapsule, vem za uradno stran, ampak tam so kar drage. Mail [email protected] zavrača. Kje jih nabavlajate v Sloveniji? Ne mislim ebaya, poznate koga, ki jih trži?
Hvala in lp
lp
Ja naročila na http://www.tomatoNatural.si
Sem jih ravno zdaj dobila………tak da Veselo na delo ha ha…..
PS VELIKO SREČE
Kakšna neumna vprašanja – če se kile vrnejo. Če se vrneš k starim navadam, se vrnejo, če začneš zdravo jesti in migat, se ne vrnejo. Nemogoče je, da bi kakršnekoli kapsule delovale tudi, ko jih nehaš jesti. Ne razumem, kako si to predstavljaš – poješ te kapsule (ali kakršnakoli dieta pač) in potem se tvoje telo do konca življenja spominja, da si shujšala in naredi neko blokado, da se ne moreš več zrediti, ali kako?
No, se bo pa še moja malenkost vključila, svojo izkušnjo delim kot pomoč, da se mogoče še kdo najde v njej.
Jaz sem na Tomato Natural kapsulah 3 mesece. Kaj si mislim o njih? Vse najbolše, zakon so! Pa ne zato, ker plavam v oblakih in sanjam o tem kako se bom čez noč posušila, to sem dala čez že pred leti…zato, ker mi je danes veliko več jasno kako poteka hujšanje, kako pomembno je iti vase in poiskati kaj je tisto, kar menjamo s hrano..katera čustva, kateri občutki nam dajo željo po sladkem, po vsem tistem, kar potem zmečemo vase, pa vemo, da ni dobro. Pa naše telo seveda..naši hormoni, kako delujejo naše žleze… Ko greš k zdravniku debel, te da na pregled maščobe, pa kosti, pa holesterola, pa pritiska, pa..ampak to so vse posledice nečesa, kar ne deluje kot bi moralo. Da bi poiskali vzrok, to jim je fantastika!! Ko sem se začela zavedati teh ključev, je postalo vse lažje. Je pa težko, ko si na tej poti sam. Zato sem začela jemati te kapsule, da mi je pot lažja. Najbrž jih ne bi rabila, če bi imela za sabo še kake 2 fakultete..s tem mislim več znanja o človeškem organizmu, psihi, hrani..pa ga danes žal še nimam in zato mi te kapsulice zelo, zelo dobro pomagajo, da se bližam cilju in po letih vseh čudežnih utrujajočih dijet in fitnesov in propadlih ponedeljkovih obljub, zgubljam kile in se počutim fantastično. Ne zaradi kapsul, zato ker se končno spoznavam in verjamem vase, kapsule so pa moje prijateljice, ki me podpirajo.
pa en lep, nasmejan dan vsem
Ne, če se giblješ in pravilno prehranjuješ, ne prideš nazaj. Razni fatburnerji pripomorejo k hujšanju, bistvo pa naredi človek še vedno sam, s prehrano in gibanjem. Če se je samo tablete, zraven pa nič ne narediš, pač ne shujšaš. Če pa se gibaš in si dosleden pri hrani, shujšaš tudi brez tablet, saj so samo pomagalo, oziroma pika na i (pa še to le kvalitetni fatburnerji).
Pa si spremenil prehranjevalne navade: obrok 5 x na dan, samo kompleksni ogljikovi hidrati, maščobe pretežno omega 3, 6 in 9, dovolj beljakovin, šport vsak dan, pijača le voda in nesladkan čaj?
Se pravi nič bele moke (kruha, testenin…), sladkarij, svinjine, ovčjega, kozjega, večino govejega, račjega, gosjega mesa, puranje in piščančje le prsa, nič salam, paštet, polnomastnega mleka in mlečnih izdelkov, pripravljene hrane…?