Težave z erekcijo
Pozdravljeni!
Problem je pri meni prisoten že nekaj časa in je v zadnjem času zelo moteč. Ko sva s punco v postelji in začneva s predigro, mi normalno “stopi”, ko pa hočeva začeti s spolnim odnosom, mi počasi začne upadati in postane premehek, da bi ga sploh lahko vtaknil v nožnico. Včasih sicer ostane “za silo” trd, da ga lahko vtaknem noter in potem je tudi s spolnim odnosom vse v redu, saj mi potem spet postopoma otrdi. Problem je tudi v tem, da tudi kadar mi stoji, ni dovolj trd oz. manj kot je bil včasih. Star sem 23 let in s tem najbrž ne bi smel imeti težav. Punca me tudi telesno zelo privlači, tako res ne vem, v čem je problem.
Predvidevam, da gre za težave psihološkega izvora, saj se zjutraj včasih zbudim z normalno erekcijo. Če bi šlo za fiziološke težave, mi najbrž tudi zjutraj ne bi stopil?
Ne vem, v čem je problem, saj imam punco zelo rad (in ona mene) in jo želim zadovoljiti. Ta težava se mi je pojavila tudi že pri prejšnji punci. Zelo si želim spolnih odnosov z njo, saj je njej (in tudi meni) seks zelo pomemben faktor v odnosu in ta problem lahko resno ogrozi najin odnos.
Za kakršenkoli nasvet se vam vnaprej zahvaljujem.
Lep pozdrav,
Grega
GREGA !
Prepričana sem, da so tvoje težave psihičnega izvora . Po mojem si preprosto preveč nervozen, da ti ne bi uspelo in kaj se potem zgodi –> res ti ne uspe. Preprosto se moraš prepustiti užitkom in dati misli na pašo. Ker se najbrž težko sprostiš, poskusi prej popiti kakšno pivce, pa bodo problemi izpuhteli.
Vso srečo !
Majči