težave
http://med.over.net/forum5/read.php?4,5463100
Prvo vam prilagam moje vprašanje postavljeno uradni medicini. Naj povem, da se vsak obisk pri osebnem zdravniku konča kot ta nasvet, antidepresivi. Čeprav imam ogromno volje, ne počutim se depresivna, moje slabo počutje pa traja čez cel dan, včasih bolj včasih manj. Veliko sem prebrala vaših odgovorov na to temo.
Naj povem, da sem pri vas naročena, predvidoma konec oktobra. Verjetno bi bilo smiselno do takrat kaj početi, nap. alge.
V dobi skoraj dveh let sem naredila že marsikaj, tudi resonanco, na enem testiranju mi je pokazalo drugače kot pri drugem terapevtu. Pri prvem glijvice, imela sem dieto, pri drugem več ne. Ali je možno, da se odpravijo v mesecu dni, z eno samo terapijo, ali pa so terapevti tako različni? No, Bicom mi po šestih obiskih ni pomagal čisto nič, počutila sem se isto obupno. V koliko časa lahko pričakujem spremembe, če gre nap. za amalgam? Imam kar 7 plomb, ki jih bi bilo potrebno zamenjati s porcelanom, kar je hud postopek.
Malo sem obupana, saj me moje ovira pri dobrem funkcioniranju.
LP
vaše težave so mi znane. Ponavadi je vzrokov več, ne samo eden:
– glivice v telesu
– težke kovine
– kronična vnetja, kot botelija
– mrtvi zobje
– pomanjkanje mineralov oziroma zakisanost
Če želite ozdraveti, je potrebno testirati vse te dejavnike in ugotoviti, kateri vas obremenjuje. Potem lahko terapevt naredi načrt zdravljenja.Ne verjamem, da sta se vaša dosedanja terapevta tako poglobila. Kratke in površne terapije vam nikakor niso mogle pomagati. Vi ste dober primer, da aparat za bioresonanco ni dovolj, ampak je za uspehe pri zdravljenju potreben dober terapevt.
Nasvet zdravnika, ki vam je predpisal antidepresive, je slab. To se pogosto dogaja, vedno pogosteje, saj uradna medicina postaja vedno manj uspešna. Nekateri pacienti vzamejo antidepresive, drugi pa iščejo naprej za rešitvami. Vi spadate v to drugo skupino in vašo vztrajnost je potrebno zelo pohvaliti.
Vidiva se oktobra, lahko pa do takrat jemljete alge klorela, vendar pazite, da bodo čiste, brez strupov.
LP