test nosečnosti
Danes se Vam spet malo oglašam, saj sem bila na kratkih počitnicah.
Bolečine v spodnjem delu trebuha so že ponehale in v ponedeljek bom že dobila prvo slikico mojega sončka. Prvi UZ.
Ne glejte postrani, ker sem rekla mojega, a pišem ravno zato, če mi lahko katera pomaga oz. da vsaj nekaj spodbudnih informacij. Moj dragi je bil prve tri dni zelo zelo navdušen nad novičko, saj je bil predvsem on pobudnik za dojenčka trimesece nazaj (jaz sem seveda že od nekdaj čakala ta dan, ko se bo le odločil).
Razvajal me je, ves čas me je ogovarjal v dvojini, lubčkal moj trebušček, …
Po treh dneh pa ga je postalo strah, kaj če mu ne bo mogel nuditi vsega kar bi želel, da ima. Kako bova stanovanje preuredila, pa denar?… kar naenkrat se je situacija obrnila za 1000 stopinj. Sedaj je še mene porinil stran od sebe in noče govoriti z mano in … najbrž mi ni treba pisati, kako mi je hudo in kako sem jezna, ker ne razumem, zakaj je do tega prišlo. Hotela sem ga pomiriti, da bova skupaj zmogla prav vse, saj sva že marsikaj v desetih letih, ko sva skupaj. In nič ne pomaga. Ignorira me in …. oh .. in sploh. Predstavljate si lahko, da sem totalno zamorjena in jokam vsake dve minuti.
Povejte mi, če se je kateri tudi to zgodilo in ali se bo mogoče le pustil umiriti ????
Hvala
in lepo pozdravljene,
Lena
Najprej čestitke!
Draga Lena iz lastnih izkušenj ti povem, da boš pridobila svoj sonček in izgubila del tvoje ljubezni. Moški so včasih čudni. Dokler nimajo otrok se obnašajo tako, da se nam zdi da so rojeni očetje, po porodu pa so čisto drugačni. Vsaj v mojem primeru je bilo tako. Pusti času čas. In boš videla da se bo spijaznil. Logično, da ga morijo misli o denarju …, tako je tudi boljše, kot da ga ne bi nič zanimalo. Ne sekiraj se, jej raznoliko hrano, gibaj se čim več na svežem zraku in bodi srečna. Še malo pa boš svoj sonček začutila v trebuščku…še malo pa bo tu poletje, še malo pa boš najsrečnejši človek na svetu. SVOJEMU SONČKU BOŠ PODARILA ŽIVLJENJE!!!