Najdi forum

test nosečnosti

Punce dobro se držite in naredite test – jaz držim pesti za vse, ki si želite otročka.
Dobro vem kaksni so vaši občutki, čeprav sem sama zanosila že drugi mesec, ko sva začela poizkušat. Ampak dobro se še spomnim čakanja, upanja, strahu in negotovosti, preden sem se odločila in naredila test. Potem pa je test pozitiven in mene je takrat skoraj razneslo od sreče in veselja.
Sedaj sem že v 26. tednu lepe in neproblematične nosečnosti in nestrpno že čakam svojega sončka. Enako želim tudi vam!!

Pozdravljene punce!Tudi jaz držim pesti za vas,povedala pa bi vam rada še svojo izkušnjo s CLEARBLUEjem.
menstruacija mi je zamujala že več kot mesec zato sem se odločila,da naredim test.Bil je negativen,ker pa M še vedno nisem dobila sem šla h ginekologinji.Poslala me je na test v ZD,bil je negativen.Ko me je pregledala je rekla,da je možno da sem noseča na UZ pa me ni poslala.
Čez en mesec sem spet naredila test spet nič.Ko pa sem poskusila še tretjič je bil pozitiven.Ko sem šla na pregled sem bila v 19 tednu nosečnosti.Naprej je vse potekalo normalno,rodila sem punčko,ki je zdj stara 3 leta in ima še tri sestrice stare 8,6 in 1 leto.

Veliko sreče!

Ana

Dobro jutro punce!
Včeraj sem končno delala test, rezultat pa žal ni prav razveseljiv. Tam kjer bi želela, da se pojavi druga modra črtica sicer ni bilo čiste beline, črtice pa tudi ne. Z možem sva videla le sive obrise tam kjer naj bi se pojavila modra črta – komaj opazne, verjetno se itak včasih vidi tako, ker je papir tako pripravljen.
Menstruacije sicer še vedno ni 8 dan, samo v trebuhu me pa ščipa, tako da samo še čakam kdaj bo pricurljalo. Ostali znaki so nespremenjeni. Saj če menstruacije še nekaj dni ne bo bom test ponovila, drugače pa se verjetno oglasila pri ginekologu, saj sem na forumu prebrala, da obstajajo mnoge druge možnosti za izostanek menstruacije. Ja in spet sem bila zelo žalostna. Saj se ves čas prepričujem, da to ni nič takšnega, ampak kar ne morem iz svoje kože.
Ketti in Lena, za vaju še vedno navijam in držim pesti, jaz pa bom morala najprej “pošlihtat” moje zadevice potem pa spet veselo na delo.
Pozdravček!

Draga Sanja (in ostale e-bralke tega feljtona),

Saj ne mislim deliti ne vem kakšnih nasvetov, niti nisem hotela s svojim prejšnjim ‘postom’ kogarkoli razburjat. Strinjam se, da je to res velika zadeva in razočaranje zares veliko, če temu ni tako!! Pa vendar menim, da je treba stvari sedaj lepo ‘pošlihtat’, počet še kako drugo stvar, ki vaju veseli in odmislit vse skupaj (čeprav je to zadnje še najtežje!!). Sama sem namreč med tisto črno statistiko, zatorej si jemljem pravico povedat svoje mnenje.

Pa več sreče prihodnjič,
Mina

Živjo punce !

Oglaša se vam bodoča mamica, da prav ste razumeli, SEM NOSEČA !
Tudi jaz , Sanja nisem mogla zdržati do sobote in sem ga kar naredila. Občutki… ne morem vam opisati , ker se verjetno sploh še ne zavedam, kaj se z mano v resnici dogaja, srčno upam, da bom preživela v službi še ta dan in da se ne bom izdala sodelavcem, saj je še prezgodaj , da bi naznanila takšno novico.

Za tebe Sanja mi je resnično žal, drži se, prepičana sem, da bo tudi za tebe in tvojega dragega kmalu prišel dan, ko bosta zagledala dve modri črtici, mogoče še naslednji teden, saj test obvezno ponovita.

Še to, hvala vsem , ki ste nam stale ob strani.

Vaša presrečna Ketti. Se še javim !

Hojla, Bejbike .

Danes se Vam oglašam že zelo zgodaj. Kot smo vsem bralkam ‘ obljubile’ , se javljam z novico.
Včeraj, kot sem omenila, sem si nabavila Clearblue in zvečer sem bila že tako na trnih , da nisem več vzdržala. Poleg tega pa me je poklical dragi, da prihaja prej iz službe in da je zelo zelo dobre volje, ker mu danes (v petek) ni potrebno iti v službo.
Da bi večer še ‘ polepšala’ , njemu in sebi, sem se ob desetih zvečer opogumila in opravila test.
Rekla sem si, da če bo rezultat razveseljiv, bova preživela nepozabni večer v najinem življenju, če pa bo situacija ravno obratna, pa me bo s svojo dobro voljo sigurno pomiril in spravil tudi mene v boljše razpoloženje.

Zdaj ste pa že najbrž nestrpne :
test je bil pozitiven, ženske ! Upam, da si me lahko predstavljate, kako sem norela in plesala in pela po kopalnici. Občutek pa …. neverjeten … sploh ne bi znala opisati občutkov, ki so me takrat oblili. Prav fantastično. Moj dragi kar ni mogel verjeti in res sva preživela nepozaben večer; poln smeha in veselja in smeha in veselja ….. Res neverjetno.
Bo pa to najin prvi sonček in kar ne morem verjeti, da bo temu res tako. Vsaj upam, da bo šlo vse lepo do konca.

Sanja in Ketti , želim Vama veliko sreče in čimprej opravita test.
Vsem lep pozdrav !
In hvala za spodbudne besede, ki so me mirile teh nekaj dni.
Čao.Čao.
Lena

ČESTITKE LENI IN KETTI!!!

SANJA, TEBI PA ŽELIM VELIIIIIIIIKO SREČE NASLEDNJI MESEC.

Lp

Sanja,pogum.Če test ni bil poponoma jasen,malo počakaj pa ga ponovi.
Veliko sreče!
Leni in Ketti pa čestitke in vse dobro do konca nosečnosti.

Ana

LENA, ČEEEEEEEEEEESTITKE !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Veselim se s tabo in hvala vsem ostalim za lepe želje.

Sanji, pa želim, da ne bo preveč žalosna, preberi si še enkrat post od Ane o njenem negativnem testu.

Ketti

Zivjo Ketti in Lena!
Sem ful vesela za vaju upam, da bo do konca nosečnosti vse O.K., pa sproti kaj poročajta. Saj se bomo še vedno lahko srečevale tukaj gor.
Ja sem se spomnila na tisto od Ane, pa vseeno nočem gojiti kakšnih upov. Saj včeraj mi je bilo hudo, danes pa je že bolje. Še dobro, da imam ob sebi takšnega srčka, ki me zna potolažit in razveselit v vsaki situaciji.
Pozdravček!

Pozdravljene!

No, pa se pridružuje se ena v tole druščino žena. Mogoče na sodim ravno sem, ali pač. Tudi midva z možem že dve leti poskušava zanositi, pa nič. Drugi mesec me čaka HSG, potem bomo pa videli, kako naprej. Čestitke vsem novim bodočim mamicam, Sanja, tebi pa veliko sreče in ne pozabi, da nisi sama. Veliko nas je takih in tudi nam se bo enkrat nasmehnila sreča.

Lep dan, Mateja

Hojla,

Ketti , tudi tebi Č E S T I T K E !!!!!!!!!
In kot so že druge napisale, upam, da nama bo šlo vse do konca tako kot mora.

Tudi jaz še vedno ne morem verjeti, da se vse skupaj dogaja meni in da bom lahko kmalu spoznala svojega dojenčka.

Sanj, ne obupaj. Tudi Ti boš deležna tega veselja. Sem prepričana. Mogoče še ta mesec. Nikoli ne veš.

Čao.
Lena

Pozdravčki ,
upam da ne bom preveč radovedna, toda zanima me koliko ste stare Lena, Sanja in Mateja. Jaz jih imam 30, to bo najin drugi orok. Tudi jaz upam, da bo nosečnost potekala b.p. vse do konca junija (približno). Sicer se počutim zelo dobro, ni mi še nič slabo, sicer tudi pri prvi nisem čutila slabosti, le lačna sem bila non-stop.
Kaj pa ti Lena, že čutiš prvo slabost, povej še kaj o tem. Je nehala bolečina v trebuhu ? Mene še vedno ščipa, vendar mislim, da je to normalno.

Ketti

Jaz sem stara 26 let. To bi bil moj prvi otrok, mož pa že ima enega iz predhodne veze.
Lp

Ketti in Lena, ČESTITKE IZ VSEGA SRCA!!!!

Poskušam si predstavljati, kako vama mora biti sedaj pri duši. Še meni ste danes polepšale dan! In upam, da prinesle tudi srečo – najverjetneje danes ali jutri bom imela ovulacijo in upam, da sedaj bo.

Sama prav dobro vem, kako težko je čakati, da določeno število dni mine, da lahko narediš test in ko ga končno narediš in je negativen…

No, vse najlepše.
Timoteja

Čestitke obema in lepo in zdravo nosečnost. Sanja še vedno držim pesti za naprej.
Veliko sončka in lep pozdrav !

Serbus, bejbike.

Ko bi me vsaj lahko videle.
Vsi me tako čudno gledajo, ker jim ni čist’ jasno, kaj mi je. Sicer sem zelo vesela oseba, vedno nasmejana in znam še v tako turobnih dneh ljudi okoli sebe spraviti v dobro voljo.
A, ko bi me videle danes ?!
Kar nekaj mučkam ,se smejim in sončnim zobe, prepevam, ….

Sedaj so mi že začela po glavi rojiti imena za mojega bodočega sončka.
Drugače pa : bolečine v trebuhu so še vedno prisotne, včasih kar preveč, potem me ves čas ščipa, da sem na trenutke prav prestrašena, kaj če bo vse skupaj kam odplavalo. Ker je to moja prva nosečnost, nimam pojma, kako si to razlagat’ , ali to sodi zraven ali kaj ?

Ravno me je poklical dragi in rekel : ‘ Kako je mami, bo ? ‘
To so res naravnost fantastični občutki in škoda, da moški ne morejo biti še bolj povezani z nami. Mogoče potem, ko bodo že prve slikice iz UZ in ko bodo sledili še naslednji UZ in bo že videti vse dele telesca in bitje srca in …

Aja, koliko sem stara ?
Pa to se žensk ne sprašuje. Ha ha, zezam se. Stara sem 28 let ,moj dragi tudi. Kot že rečeno, pa bo to najin prvi otrok.
Danes mi ne smete nič zameriti, ker me razganja od dobre volje, da je k’r kaj.
Joj, danes grem še na eno žurko, moj kolega ima rojstni dan in ne vem, kako bom vzdržala, da se ne bi izdala. Saj ne smem piti nič alkoholnega (saj tudi drugače nisem, mogoče 1 dl na cel žur, pa vendar imam občutek, da se jim bo zdelo čudno). Upam, da mi jih bo uspelo prepričati, da mi danes pač ne paše niti tisti skromni 1 dl.

Lep dan Vam želim.

Lepo, da si tako vesela. Pa tud tist 1 dl lahko spiješ, če ostane samo pri enem ne bo nobene škode.(vinčka mislim, drugega pa res rajši ne )

Pozdravljena,

tudi jaz se pridružujem iskrenim čestitkam. Glede ščipanja in rahlih “raztezajočih” bolečin, pa naj te vsaj malo pomirim; tudi meni se je pred 20 tedni dogajalo isto. Vsa panična sem v 7 tednu obiskala zdravnico, ta pa mi je po opravljenem UZ in pregledu zagotovila, da je vse uredu. In je še … :))

Naroči se čimprej na pregled, bolečine omeni ginekologu, ki bo že vedel kako in kaj.

Vso srečo!

Vsem čestitke za pogum!

Sanja, veš, da še vedno držim pesti, ker testi niso vedno zanesljivi.

Punce, lepo je deliti z vami vaše navdušenje in tudi strahove, zato me veseli, da delite to tudi z vsemi nami.

New Report

Close