No, jaz sem hodila na tae bo k Tinci. Lahko si pogledas njeno stran http://www.taerobika.com, veliko je tam napisano.
Tja sem hodila dobro leto, tudi letos bom zacela oktobra ( med “pocitnicami” sem bila skos zaposlena). Prej sem hodila na aerobiko, ampak mi je postala grozno dolgocasna…vedno isti gibi, vsaj podobni, vsakic eno in isto. taebo mi je pa stokrat bolj vsec, mogoce tudi, ker ga Tinca naredi ful zabavnega. Ampak sem slisala tudi od ljudi, ki hodijo drugam, da je super….Tu gre bolj za brce, boksanje, vaje za moc in podobno…ura hitro mine, ampak na koncu si ponavadi zelo izcrpan…ura pri nas je sla takole: na zacetku nekaj minut ogrevanja ( bolj aerobike), potem kar precej casa taebo, torej brce na 1001 nacin, boksanje, potem smo sli na blazine in delali vaje za moc, pa skletce, ogromno vaj za noge na tleh, razlicnih trebusnjakov, na koncu pa se raztegovanje ob pocasni muziki.
Hodila sem dvakrat na teden in telo se je kar oblikovalo ( samo moras vedeti,da tae bo ni bila moja edina aktivnost…ce zelis hiter ucinek prek taeboja samega, moras po moje hoditi veckrat na teden). Kakorkoli ze, pomaga ful. Ful se sporostis, ful imas energije, komot shujsas kaksen kilogram ( od zacetka, ko sem hodila, sem kar shujsala, ker nisem bila navajena takega tempa), telo se pa tudi oblikuje..smo tako kot pri vseh sportih, rezultatov ne smes pricakovati v enem mesecu.
Upam,d a sem kaj pomagala
Pozdravcek