SVETUJTE PROSIM-GNLD
Pozdrav,
Napisala bi še tole,če vas zanima:
-ACIDOFILUS -razstruplja telo -napenjanje
pomaga pri alergikih na mleko
OMEGA 3 plus – lososovo olje
za nosečnice,doječe matere,nedonošenčke,novorojenčke
večje količine se priporočajo pri tistih,ki so imeli v družini naslednje bolezni:
-srčna obolenja
-hipertenzijo
-artritis
-tumor
preprečuje in zdravi sklepna vnetja,išias,artritis ,revma,putika…
Z pozdravi
Pozdrav,
vsem,ki pišete kakšno je to zavajanje in služenje se zelo motite,tudi jaz nisem verjela,
ko pa sem naredila kuro – življenje se mi je spremenilo,kajti sklepi in hrbtenica me je tako
bolela da brez tablet za bolečine nisem zdržala ,zato,ljudje tudi v lekarni razna dopolnila niso poceni.
Tukaj,če ste član jih lahko kupujete ceneje.
Za informacije me lahko pokličete ali pišete na E: mail:[email protected]
Tel: 051 – 357 – 900
VSEM,KI DVOMITE O PROIZVODIH GNLD,NAJ VAM POVEM DA JIH SAMA UŽIVAM ŽE KAR DOLGO,ČE SE DRŽIŠ NAVODIL SO ENKRATNI IN POMAGAJO – JE PA POMEMBNO DA SO 100% NARAVNI.OPAŽAM PA DA LJUDJE PRAVIJO DA SO DRAGI – JE RES JA,AMPAK NI TREBA KUPITI 20 ALI VEČ PROIZVODOV,PRIPOROČA SE ENA KURA ZA DOLOČENO BOLEZEN,ZRAVEN VAM NAJ PRILOŽI OPIS VSAKEGA PROIZVODA,NIHČE PA MI NE BO REKEL DA JE NPR.ALOA VERA NI UČINKOVITA IN ZA 13,16 EURA ČISTI CELO TELO.SICER PA KO GRESTE V LEKARNO,IMATE RECEPT,STE POGLEDALI KDAJ KOLIKO STANE TA KEMIJA?KER NISTE PRI PRIČI PLAČALI STE POZABILI DA STE JIH PLAČEVALI VSE ŽIVLJENJE TOREJ – MALO V RAZMISLEK.Marsikomu,ki vem da to potrebuje sem že dala tudi da naredi eno kuro, pa mi potem plača)najbolj pa sem vesela ko mi rečejo – pomaga-to je pomembno
LAHKO ME KONTAKTIRATE PA VAM SVETUJEM IN RES DELAM ZA ZDRAVJE! Z DUŠO
lP
MAJDA
E:mail:[email protected]
Tel: 051 – 357 – 900
ljudje če ste pametni pojdite stran od tega..mene so našli kot žrtev brezposelne osebe…oblublali nevem kake dobičke, a tkoj sm mogu kupit za 100€+ izdelkov da bi lahko začel.a mi je že vsiljevala, da bi si izposodil denar in bi kupil neki paket za 1000€.
ta zadeva je navadno verižno trgovanje, kjer eni služijo drugi pa zapravlajo.
čas za prvi sestanek ti določajo oni, nikoli ti,časa imaš zalo malo, tko da se ti ne moreš veliko informirati o tej zadevi, pa tt po telefonu oz.povabilu ti ne povejo nič..
moj primer: vprašam če se gre za prodajo ter predstavitve , ona pa mi reče da NE in da samo pomagamo ljudem..pa da so 4 firme v tem, da delaš kar ti odgovarja pač opo področjih..
pa še o ljudeh v LJ v pisarnah: kličem kaj naj naredim, ker bom nehal s tem, pa da imam nekaj izudelkov doma, kam in kako s tem..in mi punčka tam notri odgovori da nima pojma da neve kako to poteka…ja hudo a na predstavitvi zveš da imajo tm notri nevem kako šolo itd…vse skup ljudje : ŽIVI NATEG NA RAČUN BOLNIH,NAIVNIH, BREZPOSELNIH ljudeh.
To dejansko ni res, tudi jaz sem član gnld in sem se pridružil firmi ravno zaradi obljub zaslužka. Vendar nihlče mi ni obljubljal zaslužke takoj v enem mesecu, če bi povprašal tistega ki te je vpeljal v to bi ti povedal, da se vloženi denar se povrne v 3 do 4 mesecih kot pri vsakem poslu, ki ga začneš s to razliko da tukaj vložiš od 100-1000 eur in lahko, poudarjam lahko zaslužiš veliko več, če seveda delaš. Ker pa je tipična slovenska miselnost itak je vse nateg samo zato, ker vsi iščejo hiter zaslužek brez dela. GNLD ni noben nateg to lahko sam potrdim, ker se mi je vloženi denar povrnil prav tako pa sem že zaslužil. Torej prosim ne razširjati informacij o tem da je stvar nateg.
Lp
Pošteni ne sanjaj…jaz sem klical vsaj 10 na dan to osebo, ker se nikakor nisma mogla dogovorit,da bi se dobila..nikol ni povedala za kaj se gre..samm potem ko sem dal denar oz.plačal članarino se je začelo..bomo hodili tle pa bomo tko delal itd…
glede zaslužka je bilo rečeno tkole: v enem vikendu zaslužiš 60€…skori bi me nate***li da bi kupil kompšplet za 1000€…sramota..glede na to kak se posluje pa tudi vem da je to vse brez davka…bi blo fajn prijavit…NEOBDAVČEN DENAR SLUŽIJO NA RAČUN BOLNIH:, ki kupijo…zakaj je potem ta država taka..
Pred parimi leti me je poklical nek gospod in me povabil na razgovor za službo in tako sem se odpravila v gnld v btc-ju,po eni uri poslušanja o raznoraznih izdelkih in njihovih super učinkih in super zaslužku,ko sem večkrat povedala da se ne bom včlanila in da ne želim prodajat njihovih izdelkov je postal zelo nesramen,na koncu pa mi je še rekel da je z mano zapravljal svoj dragocen čas in da bi lahko vsaj kaksen izdelek kupila…,pa kaj se… na račun enournega pranja možganov. Vas pirstop do hipotetične stranke je obupen…pa veste mogoče bi kakšno stvar kupila in preizkusila tako pa hvala lepa res ne
izdelki GNLD so odlični predvsem pa učinkoviti, lahko zatrdim, da bolj kot sem pričakoval,
sam sem si z njimi odpravil težave katere mi uradna medicina in farmacija ni znala pomagati celih cca 25 let,
resda je po tolikih letih preizkušanj razno raznih zadev, ki so mi jih ponujali težko verjeti, da bi še kaj lahko pomagalo pa vseeno, leta 2010 sem povsem po naključju preko interneta spoznal naravna dopolnila GNLD in po cca 3 mesecih se mi težave več niso ponovile prej vsaki 14 dni, še bolj pridno sem nadaljeval z uživanjem teh dopolnil in še kar nekaj drugih težav je sčasoma izginilo, sedaj je pa zdravje odlično, da o počutju sploh ne govorim, imel sem srečo, da me je s temi dopolnili seznanila gospa, ki se že cca 23 let profesionalno ukvarja z temi dopolnili in ima svojo spletno stran in njeno osnovno vodilo je in tudi vodilo podjetja GNLD je pomagati pomoči potrebnim in ne kako čim več in čim hitreje zaslužiti, verjamem, da ima kdo tudi slabo izkušnjo, sam od leta 2010 že sodelujem z podjetjem in kapo dol nobene slabe izkušnje se pa vsepovsod najdejo tudi kakšni slabi primeri
izdelki GNLD so več kot odlični govorim iz prakse odkar jih redno uživam še nisem imel nobenih težav,, pred tem celo vrsto, z njimi vzdržuješ, zaščitiš in obnavljaš celice, kako dolgo potrebuješ, da odpraviš težave ni odvisno od tega, ki vam nabavi ta dopolnila ampak je odvisno od vsakega posameznika in več dejavnikov, vsako telo je organizem za sebe, pomemben je tudi življenjski stil, kako znamo nadzirati slabe navade, v kašni fazi so težave idr.., s temi dopolnili ne zdraviš ampak se lotiš vzrokov in poskrbiš, da se telo samo brani, to pa lahko le, če ima dovolj močan imunski sitem in dovolj vseh hranil na zalogi, seveda pa je nujno vedeti, katera hranila telo oz. celice potrebujejo, z hrano jih dobimo vse manj, saj je vedno več industrijsko pridelane in vsi želijo na čim manjšem prostoru pridelati čim več…to jim lahko uspeva le z razno raznimi dodatki večina kemičnimi in tu je srž problema, onesnažena zemlja, ozračje, hrana, živina z antibiotiki idr.., vse več se poje hrane in vse več je prazne hrane s katero telo/organe obremenjujemo, hranil pa ne pride dovolj v celice ali pa pride le najbolj agresivna hrana, ki vsebuje veliko aditivov …ojačevalcev okusov, zgoščevalcev, barvil, dodatkov za povečano obstojnost in še in še, vse to pa se v telesu težko predela in ostaja v celicah, še posebej ko z leti več niso dovolj prožne oz. so zapacane celične membrane itd…, tako, da dopolnila so nujno potrebna tudi zdravim, dokler še to so, nekaj pa je potrebno o njih vedeti, saj je na tržišču res morje tega, sigurno pa spadajo GNLD dopolnila v sam vrh kvalitete in so v svetu in med uporabniki (resnimi) izjemno priznana, tako, da se jih ne rabite bati, učinkovita so pri otrocih mladostnikih in tudi starejših ter starostnikih