SVETUJTE PROSIM-GNLD
TIGER sploh ne štekaš mojega kmečkega razmišljanja. sama sm zagovornica zdrave prehrane in menim da ni potrebno jemati tako imenovanih “prehranskih dopolnil” če je naša prehrana pestra in redna.
res je preventiva boljša kot kurativa, pa kaj to pomeni da bom morala jesti tudi antibiotike da ne zbolim, si kupiti šampon proti prehljaju da ga ne dobim …..pa še nisem slišala da bi kakšno “prehransko dopolnilo” pomagalo pri alergijah na cvetni prah, pršico,jajce…..in kako naj svojemu 6 mesečnemu alergiku dam prehranska dopolnila? in kje piše da so ta dopolnila res to kar “obljubljajo”?
100% vredu stvar tale gnld.pa tud zaslužek ni slab če si član.če koga zanima pišite na [email protected]
Sem članica in izdelke uporabljam. Piši mi na meil [email protected], ti bom z veseljem svetovala.
BLA;BLA kako lahko sodi nekdo,ki nima pojma kaj se nahaja v izdelku,ni v znanstvenem timu in blati nek piramidni sistem,ki obstaja že več,kot 50let.RES JE,popolnoma smo zasuti .Proizvode si ssmai izbiramo.nimamo pravice primerjave,ker jo nismo naredili v laboratoriju.poizkusila sem vse mogoče od receptov priznanih zdravnikov a pomagal je GERM OIL-alergije,OMEGA 3,FLAVONOID.
LE ČEVLJE SODI NAJ KOPITAR.
Mami je imela infarkt.Hospitalizirana je bila1mesec! Dr,oddelka sem pokazala izdelke GNLD srečna mati,ki ste ji tisto kupili je rekel.On bo edini vedel,kaj pomenjo- podatki na embalaži.
Še zase je naročil.a nisem imela namena reklame.Če ste skeptični poizkusite in nehajte vsepovprek kritizirati.
Mrežni marketing je možnost preživetja v nezaposleni sceni SLOVENIJE!!
Sama sem članica GNLD-ja že od 2001. Proizvode uporablja cela družina, babica, dedek, otroci, midva z možem in cel kup prijateljev. V tem času nisem imela niti ene angine- prej vsako leto dvakrat, popravili so se mi želodčni problemi, možu omilil artritis. Glede na to , da sem že prešla abrahama, zdravnika sploh ne obiskujem, razen preglede, na katere me pokliče zdravni- redni, ginekološki, mamografija. Verjamite, proizvodi so 1A.
Samo toliko:
da so/smo ljudje SKEPTICNI je cisto normalno in celo ZAZELJENO! In to velja za VSE stvari in ljudi v zivljenju! Zdrava skepsa mora biti.
Drugo: vsak posten znanstvnik/strokovnjak vam bo povedal, da ima medicina 2 mnenja glede dodatkov: eno je, da se sploh NE absorbirajo oz ce ze, zeloooo malo, drugo, da ja. Kdo bo rekel zdaj kaj je res?
Tretje: dobro si je treba prebrati vsebino, napotke, opozorila in se kaj, tudi posvet z VECIMI STROKOVNJAKI (ne pa prodajalci, pa tudi ce imajo fakultetno izobrazbo,,) je pameten!
Sam obcasno jemljem kaksen dodatek, naveckrat Centrum, pa ne bi rekel, da se kaj drugace pocutim…sicer pa, kdo pa lahko rece, da sem/nisem zbolel ali kaj prav zaradi tega..
IN: v kolikor Evropska zdr.org oz FDA ni odobrila necesa – NE JEMLJITE!
to je moje mnenje..
Pozdravljeni.
Poglejte, vse te debate o izdelkih preko spleta so zelo subjektivne. Nekdo denimo napiše, da zadeve ne funkcionirajo, da je preizkusil sam… ne pove pa ali se je zares držal navodil oz priporočil za uporabo… Izkušnje, tudi lastne, namreč kažejo na neverjetne rezultate.
Če koga karkoli zanima na temo prehranskih dopolnil in lajšanja težav in tegob, se lahko obrnete name, se dobiva in Vam razložim celoten koncept življenjske prehrambene verige, kaj boste naredili s to informacijo pa je popopolnoma vaša odločitev.
Da ne bo pomote, srečanje je popolnoma neobvezno, brezplačno itd…
Morda pa Vam lahko spremeni življenje, kot ga je meni.
Kontaktirate me lahko preko e-maila: [email protected]
Lepe in zdrave pozdrave
Lep pozdrav,
rad bi povedal par stvari v zvezi stem gnld. upam d se zavedate da so tisti ki so v mreži zaspemal tale forum. ali po domače: sami prodajalci so začel pisat tuki gor kolk so se pozdravl in kolk stvar deluje in oh in sploh… sam z namenom da bi bralci vidl eno zgodbico o tem, in da bi vsak rekel: oh sj to pa deluje, sj je več ljudi na forum to pisal itd…
Če hočete zdravja pazite kaj delate in komu zaupate, saj je ogromno ljudi ki hočejo služiti na vaš račun. Tudi velikokrat sem sam nasedel takšnim in drugačnim prodajalcem. In tudi od GNLDja sem dobil 100% zagotovila da stvar deluje. Ko pa sem vprašal na kakšni osnovi deluje je pa sledila tišina. Če hočete vitamine kupite sadje, če hočete mikroorganizme, jih kupite v tekoči obliki in naj vas beseda miljarda ne preseneti. Skratka karkoli kupite, o vsem se najprej pozanimajte in izdelek primerjajte z drugimi izdelki.
Še posebno pa se zavedajte tega da vse kar se sliši prelepo običajno ne deluje. Če bi do vas nekdo pristopil in dejal da ima za vas srečko ki bo zadela milijon€ in da vam jo proda za 1000€, bi jo kupili??? Najbrš bi ga poslali v tri pisane marjetice. S prodajalci kot so GNLD pa je isto le da je vse skupaj zavito v celofan. Vprašajte se zakaj se prodaja na mrežni način in ne v lekarnah. Prodaja se kot se prodaja droga na ulici: on tebi, ti meni, jaz njemu…vsak pa vzame nekaj %.
Skratka, čudežnega zdravila ni.
Kar se pa alergij tiče, pa priporočam bioresonanco oz. BICOM. Meni osebno so odkrili dva alergena katerih se sedaj izogibam in živim brez nepotrebnih motenj 🙂 H komu boste šli pa se malo pozanimajte, glede cen ter čakalnih vrst. Definitivno ne k prvemu ki ga srečate!
Kaj se tiče tega zakaj se produkti GNLD ne prodajajo v lekarnah je odgovor čist preprost; ker ni to cilj! Cilj je, da se usede z osebo, se z njo pogovori in se ji nato svetuje. Kdo bo se pa v lekarni pogovarjal 1 uro o tvojih problemih? Nihče! V lekarni ti da tisto kaj piše na receptu in to je to. Zdravniki pa tudi dajejo zdravila, tko rečeno, na pamet. Sploh ne vejo kaj je v določenih zdravilih in s katerimi se jih ne sme kombinirat, pol prideš pa v lekarno…pa hvala bogu, da vsaj tle nekateri vedo….in ti pove da se pa recimo teh dveh zdravil ne sme skupaj jemati k lohk pride do komplikacij. Skratka, GNLD si ne dela reklame preko TV, radijev, lekarn itd. ampak se širi s tem da si ljudje med sabo povejo da stvar deluje in da naj to proba tud kak znanec, ki še do zdaj tega ni počel.
Samo tale podatek še vam dam; zadnjič je bil na predavanju Jure Robič in dejansko sam potrdil da jemlje prehrambene dodatke sam že 3 leta. Leto se bo spet udeležil RAAM-a in kot je sam rekel je letos v taki formi kot že dolgo ne. Ljudje predstavljajte si da je človk star 45 let pa gre na turo 5000km v najhujših razmerah, pol pa še sam reče da mu je cilj prevoziti progo pod 8 dnevi.
Jaz vam toplo priporočam izdelke GNLD, saj so po pričanju drugih in tudi iz lastnih izkušenj zelo vredu.
Kaj se tiče pa tebe urosh, pa je tako, da delaš tisto kaj si prej kritiziral. V tekstu si kritiziral mrežni marketing pa zakaj se ne prodaja v lekarnah, nato pa na koncu promoviraš bioresonanco kera se prav tako prodaja prek spleta in po vsej verjetnosti še delaš sebi v prid, ker si kak distributer in hočeš prodat (mal bo bolel ego, ker je resnica:))
Proizvodi so preklemansko predragi! Jemati jih je potrebno precej dolgo da je sploh kaj efekta, če ga sploh kaj je. Pri nas imela ena predstavitev, precej izdelkov je prodala po vasi, dejansko je bil efekt samo pri dveh gospeh, ostali smo vrgli nekaj denarja skozi okno.
Tudi njihov sistem je varljiv. Če hočeš začeti se ukvarjati s to dejavnostjo moraš vzeti paket ki stane 1100e!!!
Na predstavitvah nakladajo in lažejo, kako pomaga, samo da prepričajo ljudi, da vzamejo paket za 1100e.
Pravijo kako lahko zaslužiš 1400e na mesec, vendar ne povedo da so to bruto zaslužki. Lažejo in skrivajo informacije kar naprej. To je izkušnja tistih, ki so imeli spoznati gnld v praksi.
To je njihov sistem. Tukaj gori pa pišejo in hvalijo sami distributerji proizvodov.
Nekaterim morda res pomaga, sam pa se raje poslužujem vodikovega peroksida, ki je izredno poceni, pobije pa vse parazite, viruse v telesu. Narava nam je dala vse, samo malo moramo pobrskati in se kaj novega naučiti.
Jazz povej mi, če je 1€ na dan predrago za bolj zdravo življenje.
Vitalnost kit vsebuje 30 vrečk in v vsaki so 3 dopolnila:
1. Koncentrati žitaric (Tre-en-en)
2. Carotenoid Complex (Velika družina rastlinskih barvnih pigmentov, mnogi izmed katerih so naravni predhodniki vitamina A.)
3. Omega-3 PLUS ( 1 tableta zadostuje za 3 lekarniške)
GNLD čistila, kot je npr. Super 10 so z njim rešili pingvine prekrite z nafto (razlitje naftnega tankerja), čistilo je močno a je povesem naravno (ne uniči povrhnjice kože kot npr. druga čistila)
Izdelke GNLD priporočam vsem in še za konec Jerry Brassfield je eden najbolj POZITIVNIH ljudi kar sem jih kdaj srečal !!
Če vas kaj zanima, email : [email protected]
Seveda je predrago, ker z jemanjem ene 2-3eh(kao 1e, če jih ješ več tudi hudičevo več plačaš) kapsul nisi niti malo bolj zdrav, kaj šele da bi se rešil kakšnih težav.
Nesprestano ponavljate kako naravni so vaši šejki, pa temu ni tako. Vsebujejo UMETNO sladilo acesulfam-k, ki se obnaša zelo podobno v telesu kot aspartam. Ali pa šejki za hujšati….ti povzročijo termogenezo(kaj je to si malo poogoglaj) in če je hujšanje s termogenezo zdravo, kar gnld promovira, potem res ne vem zakaj so/ste distributerji, vsaj kar sem jih jaz videl, predebeli ali obratno. Hujšanje s termogenezo vsekakor ni priporočljivo.
Še vedno lahko čistimo brez uporabe kemikalij, poskusi z kis+soda bikarbona(zelo zelo poceni in učinkovito, čisti tudi vodni kamen).
Gnld prehranski dodatki oz. dopolnila niso pol tega kakor jih oglašujejo. Ne nasedite!!
Preberite si knjigo 4 načini zdravega življenja za 4 krvne skupini in se lahko močno izboljšate zdravje, brez da bi kupovali te nesramno drage in v večini primerov neučinkovite produkte.
Vaša aloe vera sploh ni 100%, kot vedno glumite. Če že tako močno rabiš aloe vero greš v sanolabor in si kupiš za isti denar 100%.
Kar se prehrane tiče pa bolj ali manj tile distributerji nimajo kaj dosti pojma, kaj sploh zdrava prehrana je, važen jim je žal le vaš denar. Govorijo tako, da se sliši učeno, drugače pa povečini sploh ne vedo kaj govorijo.
Pozdravljeni,
vsak od nas je sm svoje sreče-zdravja kovač. Malo prirejen rek.
Pred leti sem bila tudi jaz posrednik pri firmi GNLD. Iz iskušenj bi lahko veliko napisala, kajti delala sem več kot 7 let. Zaslužek je, vendar ne pade z neba. Potrebno je vzdigniti rit, oziroma dvigniti telefon. Potrebno se je organizirati in ne zapravljati čas in denar, potem pa je zaslužek.
Izdelki: kar se mene tiče so zelo kvalitetni. Preiskušeni na meni in mojih domačih. Govorim o dopolnilni prehrani.
Pomagali so nam pri težavah z želodcem, kislino-zgago. Pri boljši prebavi. Urejanju krvnega tlaka. Povečanju imunskega sistema….in še bi lahko naštevala. Čudežnih zadev ni, to se je potrebno zavedati.
Kar se tiče ljudi-posrednikov pri GNLD je pa jasno, da vsi niso dovolj usposobljeni za svetovanje. Za to je potrebno kar nekaj časa in preštudirane literature. Ni dovolj, da samo prečitamo nekaj navodil in vsebnost v teh proizvodih. Je potrebno še kaj več. Za to, da se usposobiš ni potrebno da si visoko izobražen iz zdravstvenih in prehranskih strok. Pomembno je, koliko si se pripravljen v novi dejavnosti angažirati in samoizobraziti. Pa to konec koncev velja za vsako področje, na katerem delamo, kajne.
Pa vse dobro emily
Malo bolj resno in pošteno o prehranskih dopolnilih GNLD.
Samo v vednost tistim, ki jih še ne poznate. So čisti koncentrati hrane, zato so varni , za njimi stoji 52 let znanja in izkušenj in tudi najbolj vrhunski znanstveniki.
Po zdravi kmečki logiki vemo, da so v naravni hrani vse stvari, ki jih rabi naše telo za zdravje.
Žal pa je problem v tem, da je danes že vse zastrupljeno, zato moramo prehrano nujno dopolnjevati.
Najbolj pomembno pa je, da vemo katera prehranska dopolnila so pridelana na BIO ORGANSKIH POLJIH.
Pa nazaj k alergiji.
Prehranska dopolnila GNLD, ki so čisti koncentrati hrane poznam že 15 let.
To so izredno kvalitetni izdelki.
Po enem letu jemanja sem si pozdravila alergijo na pelode trav in prvič po dolgih letih nisem posegla po flonidanu in zaditenu.
Ogromno ljudem sem pomagala, da so si izboljšali zdravje na naraven način , brez stranskih učinkov..
Z nutrišejkom, ki ima vseh 22 aminokislin, ki pomagajo pri obnovi celic smo izredno hitro zacelili zlom gležnja in natrgane vezi in še velko stvari.
Če delaš s srcem lahko ogromno ljudem pomagaš.
Ljudje smo zelo različni tudi zdravniki ali farmacevti.
Pomembno je, da so ljudje in zdravje na prvem mestu.
Vsak farmacevt ve, da imajo vsa zdravila ogromno stranskih učinkov, da je ogromna gonja proti pretirani rabi antibiotikov, pa jih nekateri še vedno na veliko pišejo in uporabljajo.
Vsak se odloči sam zase po svoji vesti. Moje načelo je najprej po naravni poti saj je zdravje naše največje bogastvo
Če vas zanima kako pozdraviti alergijo lahko pokličete na 040-831-848
obstaja, če želite me lahko kontaktirate
na mail
[email protected]
Koni