šumenje v ušesih in kandida?
Ravnokar mineva sedmi mesec moje protikandidne diete. Okužba je bila zelo huda, kajti zdravniki so me on izbruhu kandide “uspešno” zdravili z antibiotiki, kar je seveda še poslabšalo situacijo. Zdaj se stanje na srečo izboljšuje, še vedno pa zelo pazim na prehrano. Mi je pa od tedaj ostalo zoprno šumenje v ušesih, ki se ga ne morem rešiti. Zagotovo je to šumenje povezano z razrastom kandide, kajti istočasno so se pojavljali “napadi” kandide in šumenje oz. piskanje v ušesih.
Ali imate v vaši praksi izkušnje s tovrstnimi simptomi in na kaj kažejo? Da je kandida še vedno prisotna, čeprav v manjši meri? Da me je enostavno doletela ta nevšečnost, ki bo trajno ostala kot posledica zastrupitve s kandido? Testni lističi ob vrednosti 7 ne kažejo zakisanosti telesa.
Najpogosteje se šumenje pojavlja pred spanjem, oz. nasploh, ko se umirim in bi rada zgolj počivala; redno pa se s šumečimi ušesi prebujam. Še vedno se zgodi, da ob kakšnem drobnem prehrambenem prekršku začutim intenzivno piskanje. Lažje je, če je okrog mene živžav, vendar se – kot rečeno – ob umiritvi konstantno pojavlja ta zoprna nadloga.
Hvala za odgovor.
Šumenje v ušesih je ponavadi posledica preobremenjenih jeter. Glivice izločajo veliko t.i. afla toksinov, še posebej veliko jih je, ko “umirajo”. Naredite nekaj čiščenj jeter in stanje bo boljše. Navodila smo že objavili na tem forumu.
To, da ste uspeli v sedmih mesecih samo s protiglivično dieto razkisati telo, pa ne verjamem. Kako si merite urin? A si ga merite cel dan, najmanj tri dni, da dobite najmanj 25 rezultatov merjenj?
LP
Hvala za pravilno usmeritev – se bom lotila še čiščenja jeter.
Priznam – kislost urina merim enkrat na dan, pa še to približno na dva do tri dni.Hvala za opozorilo.
Pozabila sem omeniti, da sem se sicer držala (in se še držim) diete, vendar sem sočasno redno hodila na bioresonančne terapije, čemur pripisujem levji delež pri izboljšanju stanja.