Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Zdravo življenje Gibanje, oblikovanje in krepitev telesa SPREMEMBA METABOLIZMA-vase izkusnje

SPREMEMBA METABOLIZMA-vase izkusnje

Vase izkusnje:

vegetarijanka sem, torej ne jem ne mesa ne jajc ne sira… kako naj si uredim beljakovinski dan?????

Tudi jaz sem vegetarianka, velik del mojega jedilnika pa zapolnjujejo sojini proteini v prahu. Lp

Jej stročnice, žitarice (soja, leča, fižol, grah, bob,.. riž, kaša,…) te imajo precej beljakovin, drugače pa kot ti predlaga tudi Kimi, sojine beljakovine v prahu.

LP Oliver

pa zakaj nihce ne napise, kako mu gre, ce vas res toliko hujsa po tej dieti????????

haj! Povem ti, da nas je s ponedeljkom začelo 6 skupaj hujšati po tej metodi. Ko bo preteklo malo več vode sporočimo kako je bilo. Ni hudo, kot smo si predstavljali. za zdaj nam laufa v redu. Izgubili smo tudi kaksen kg, seve vode. Ampak kljub temu nam je to spodbuda. Se slisimo. Cao!

Pri meni je sedaj že skoraj mesec, odkar sem začela. Do 19. dne sem izgubila 7 kg, do danes pa še + 3, torej skupaj 10 kg. Vem, da je še najmanj izgubljene maščobe, toda jaz se počutim super. Že dolgo ne bolje.

Zdaj nas pa zamina, če se strogo držiš vseh pravil? Me se za zdaj!

Ja, držim se kolikor morem. Oz. prva dva tedna sem se strogo držala, potem pa sem začela malo eksperimentirat. Prvi teden je bilo težko, ker sem bila vedno navajena jesti obilne zajtrke, potem pa sem se navadila s tem, da sem en kos sadja pojedla ob 8h, drugi pa ob 10h (o tem se že pisala).

Dieta je sicer zelo pomanjklivo napisala, nikjer nisem zasledila druge zelenjave, npr. bučk, kumar, korenja. Tisti dan, ko je riž, jem rižoto z zelenjavo, recept sem napisala tukaj:

ali pa kumarično omako (brez kisle smetane).

Hvala na receptu. Ga bom razdala se drugim sotrpinkam, ki ne hodijo na ta forum.
mi smo pa nasproti od tebe lažje preživele ta šok samo sadja za zajtrk, ker zjutraj nismo jedle. Ce se zelis se kaj oglasiti mi lahko pises tudi na meil. Cao!

Jaz tudi delam to dieto, ampak me je strah, da se bom prej zredila kot shujsala. To pa zaradi vecerij. Recimo 2 zrezka za kosilo in 1 za vecerjo. Se vam ne zdi to dosti? Janja, koliko kg pa si imela, ko si zacela s to dieto?

Lp vsem,

Petra

V tem je “fora”, da ne pustiš telo, da strada. Samo pravo kombinacijo hrane mu daješ. Ker če ješ premalo začne telo se tudi tako obnašati. In res, da shujšaš ampak takoj, ko začneš normalno jesti, se zrediš, ker se telo odzove na prejšnje pomanjkanje hrane in si jo akumulira za hude čase. Vse se pa nabere v maščobe ali po domače “salo”.

Imela sem okrog 80.

ZAMIMA ME KAKŠNO DIETO IMATE TO, OZ. POD KATERIM NASLOVOM JE V FORUMU.
HVALA.

Citaj vse kar pise pod sprememba metabolizma!

Kaj pa če hočeš shujšat samo za ca. 5 kg? Je ta dieta tudi ok?

ja je,ampak se ti ne spremeni metabolizem

Tudi jaz sem začela s to dieto pred 6 dnevi, vendar pojem do kosila več sadja – različnega .Zanima me ali bo dieta kljub temu uspešna? Ima kdo iskušnje s tem?
Ker imam kosilo šele ob 15.uri bi težko vzdržala samo ob dveh kosih sadja.

-Kaj je s to vodo?Pravite da izgubljate vodo in potem boste šele maščobo??
-je narobe če menjaš obroke npr.namesto sadja zjutri in tortice zvečer ravno obratno?
-Kaj pa če za 4 dni opustiš dieto?(zaradi nekega vzroka-ne zarad tega ker se hočeš pregrešit)..so kake večje “posledice”?
-koliko kg izgubiš na teden?
pls odgovori..

New Report

Close