Najdi forum

Odgovor na objavo uporabnika
jasmina xxxxxx, 16.12.2020 ob 21:32

Ženo razvajaj. Sama beseda, da gresta sexat nas ne vname. Občuduj jo in ji to tudi daj do znanja in s čim tudi preseneti.

Ja seveda, vse nardit za njo, oz. Namesto nje, pa darilca, pa cartat, pa na dopust jo pelji, ipd….pol bi pa še sex??? Kaj ti pa je??? A to samo v SLO? Ka vam ženakam je sex res samo sredstvo manipulacije? Ker vas tko učijo od malega, ne mu dat dokler si ne zasluži pa take, pa kaj se vam obrabi?, al ma štavec???? Kaj rinete v odnos če vam ni do intime?  Bodite samske, aja pol pa nimate nobenega za buzerirat zraven sebe….aja p še to, če pa katera ženska rada sexa, jo pa druge dajo v nič, ker da je kurba, radodajka….zakaj? Simpl, ne marate konkurence, sam sexale pa vseeno nebi…

PotrpljenjeJeVrlina, 11.06.2020 ob 12:53

TikPredPrepadom

Pa si ti res tak pokvarjenec, da bi partnerko 15ih let, s katero si preživel skoraj celo odraslo življenje zavrgel ali varal, ker se ti ga ne ljubi na roko vreči? Upam, da te zamenja, ker si tebe redkokdo zasluži.
Če hočeš še kaj rešiti, delaj na sebi (npr. Preveri svojo higieno, vetrove, obnašanje) pa kdaj še kaj pospravi po bajti. Lahko bi jo tudi kam peljal kdaj – predvidevam, da trenutno nestuširan gniješ na kavču pa misliš, da ti je dolžna biti francoska sobarica iz odraslega filma.
Če sem se “zmotila” in si čeden, dostojen, romantični, gentlemanski tip v srednjih 30ih, ki pogosto gospodinji – pa malo pomisli zakaj je utrujena (služba, otroci (po možnosti dojenček), finance, kakšen oboleli starš, ima kakšne zdravstvene težave, dodatno izobraževanje v službi, prepiri).

Eni moški ste res domišljavi – vsi znate: *jodlat enakopravnost med spoloma, ko hočete “ta drugo” plačo pri bajti,
*pametovati o tradicionalnih vlogah, ko je treba posodo pomiti,
*Gobezdačiti o biologiji, ko varate ali želite zamenjati za novejši model
*Sanjati o zvezdnicah odraslih filmov, vsakič, ko Janezek vstane in naštevati zahteve
*Ko vam kaj ni prav, se pa obnašate, kot da ste nas kupili za par kamel.
*Ko nam je dovolj, pa odidemo, se pa razjokavate in tulite kur*e in kešpi*ke!
SRAMOTA!
Najprej se v zrcalo poglej, pa pred svojim pragom pometi! Partnerko 15ih let zapustiti, ker se ti ga na roko ne ljubi vreči, SRAMOTA! Se obnašaš kot, da si en Eurojackpot, ki ga tvoja ne more zamenjati. SRAMOTA!

amen

amen

amen

hvala za ta zapis, glede na to, da sem očitno spet na črni piki moderatorjev forumov na MON-u, si sploh ne upam več zapisat tega, kar si tako lepo ubesedila.

KUDOS, BEJBI, po domače – bravo in čestitke.

Fittness, 16.06.2020 ob 19:02

Joj dej ne prbijaj naj dvigne roko tisti, ki zdrži pol leta brez.. ne govorimo samo o spolnosti kot sami ampak bližini druge osebe…. Če pa jo kdo drug pedena pa doma ne rabi… Logično

Takole je. Ob aseksualnem partnerju sem zdržala v najlepšem cvetu let in tedaj pohotna ko strela enajst LET BREZ SEKSA, nato sem se zgonila, obžalovala, zdaj me je po xy letih od zadnjega seksa (ne z njim) itak minilo vse do spolnih organov, pa sva s partnerjem spet skupaj, čustveno sva si zdaj stokrat bližja kot konec dvajsetih ko sva se štepala ko zajca, družijo naju ŠTEVILNI INTERESI IN ŠPORT IN DOMAČE ŽIVALI,njemu še vedno ni do seksa, VEDNO MI JE BIL ZVEST, in zdaj ko men po abrahamu TUDI ni več pike do sexa, SVA SPET LAHKO SKUPAJ IN SE IMAVA zares odlično, v življenju je namreč pomembno skoraj vse bolj kot pa sex, ki je pretkana igra bilogije, DA NAS ZLEPI SKUPAJ in poskrbi za razmnoževanje.

Seks je užitek v plodni dobi samo zato, ker je to največja laž matere narave, potem pa zamenjujete fukece za ljubezen, strast za spoštovanje, intimo za skupne interes in tako naprej in dalje.

Moja starša sta bila tovariša in partnerja na vseh področjih, pa je mama očetu nazadnje dala pri 45-ih, ata je nazadnje dobil pri 49-ih, a sta vseeno složno in lepo odživela skupaj še naslednjih 40 let, kdo bi si mislil, da brez sexa nista umrla, kajne? Oče še vedno živ btw.

Mater, a so na MON-u res samo seks manijaki, a se vse vrti okoli te resnično nepomembne stvari, katere edini namen je razplod?

Zakaj vas raje ne skrbi da bodo položnice za elektriko naslednji mesec tudi do 110 odstotkov DRAŽJE?

New Report

Close