spol otroka
Drage mamice in punce, ki obiskujeta ta forum lepo pozdravljene !
Imam eno vprašanje in sicer – koliko verjamete, da karkoli lahko vpliva pri spočetju na spol otroka.
Ali verjamete trditvi, da način prehranjevanja vpliva na spol otroka. Vegetarjanke naj bi v večji meri rojevale punčke (1 stran med.over-ja) ????
Še ena tema za dobro jutro
Lep pozdrav
Malo za hec malo zares naj ti povem, da je pri meni v obeh primerih veljala Kitajska karta zanositve, ki jo najdeš na http://www.mama.si, rubrika Nosečnost.
Lep pozdrav!
Sem preverila Kitajsko karto – in napacno…toliko o tej in tudi drugih metodah.
Pred casom so v reviji Mama objavili clanek o tej temi in so pisali o verjetnosti nastopa dolocenega spola pod vplivom razlicnih dejavnikov (posploseno – ce zelis fantka, se moz oz. partner ne sme gibati…najbolje je ce samo lezi). Malo za salo ..
sedaj pa mnenje – dejavnikov, ki vplivajo na spol je enostavno preveliko, da bi jih lahko z raziskavami kontrolirali in ocenjevali. Ko kontroliras enega zanemaris nesteto drugih. To velja za prehrano, gibanje….enostavno je stvar prekompleksna
Lp,
Anja
Pravijo tudi, da če se partnerja bolj šparata, torej nekaj dni ne seksata, zaplodita fanta, če pa zelo pogosto potem punčko in tudi to, da če ženska doživi orgazem je punčka in če ne je fant….
Kaj pa vem? Vraže se da vedno prirediti, tako da se ne bi preveč ozirala na takšne zadevice. Kar nam je usojeno, nam je usojeno…po moje.
LP
Miša