Najdi forum

spol otroka

Drage mamice in punce, ki obiskujeta ta forum lepo pozdravljene !

Imam eno vprašanje in sicer – koliko verjamete, da karkoli lahko vpliva pri spočetju na spol otroka.
Ali verjamete trditvi, da način prehranjevanja vpliva na spol otroka. Vegetarjanke naj bi v večji meri rojevale punčke (1 stran med.over-ja) ????

Še ena tema za dobro jutro

Lep pozdrav

Malo za hec malo zares naj ti povem, da je pri meni v obeh primerih veljala Kitajska karta zanositve, ki jo najdeš na http://www.mama.si, rubrika Nosečnost.

Lep pozdrav!

jaz ne verjamem.

Hoj,
na spol otroka naj bi vplivalo – kdaj imaš spolne odnose – pred oziroma po ovulaciji, če jih imaš prej bo fantek, potem pa punčka. Sama pa veš, da v nosečnosti in pri rojstvu nobena stvar in prepričanje nista …%.
lp

Neža, naj te malo popravim: če imaš spolne odnose zelo blizu ovulacije, je večja možnost, da bo fantek, ker so moške semenčice hitrejše, če pa imaš spolne odnose npr. 3 dni pred ovulacijo, je večja verjetnost za punčko, ker so ženske semenčice bolj vzdržljive, a počasnejše.

Ženske
Če bi bilo kaj učinkovito, bi jaz to vedela. Mož ima dva fanta, jaz enega, zdaj imava pa še enega malega sladkega Mihca, ki ga ne bi zamenjala za punči. Pa vseeno…
Simona

Pa vseeno…., kaj naj bi to pomenilo ?
Čestitam, prava četica moških, kako ti uspeva vseh poštimat, malo za res, malo za hec ….

Ali bo fantek ali bo punčka, to je zdaj vprašanje ….. še dobro, da sta samo dve možnosti :-)))))

N.

Sem preverila Kitajsko karto – in napacno…toliko o tej in tudi drugih metodah.
Pred casom so v reviji Mama objavili clanek o tej temi in so pisali o verjetnosti nastopa dolocenega spola pod vplivom razlicnih dejavnikov (posploseno – ce zelis fantka, se moz oz. partner ne sme gibati…najbolje je ce samo lezi). Malo za salo ..

sedaj pa mnenje – dejavnikov, ki vplivajo na spol je enostavno preveliko, da bi jih lahko z raziskavami kontrolirali in ocenjevali. Ko kontroliras enega zanemaris nesteto drugih. To velja za prehrano, gibanje….enostavno je stvar prekompleksna

Lp,
Anja

Pozdravljene!

Kitajski koledarček – delala sem poskuse. Od desetih je le en ‘napačen’ spol po koledarčku. Ostalo je držalo.

Mogoče pa so vsi trofili. Nevem meni je osebno vseeno kaj bo samo da bo zdravo, partner pa pravi, da bova delala po koledarčku fantka-upam, da nebo razočaran. Vsem lep dan

Pravijo tudi, da če se partnerja bolj šparata, torej nekaj dni ne seksata, zaplodita fanta, če pa zelo pogosto potem punčko in tudi to, da če ženska doživi orgazem je punčka in če ne je fant….

Kaj pa vem? Vraže se da vedno prirediti, tako da se ne bi preveč ozirala na takšne zadevice. Kar nam je usojeno, nam je usojeno…po moje.

LP
Miša

Klementina
Pa vseeno… zdaj ne pomeni nič, prej pa sem razmišljala, da bi bilo lepo imeti kakšno zaveznico. Sem pa že 36 zato… Simona

Sicer pa mi ni jasno, zakaj se toliko ukvarjate same s sabo, če je pa čisto jasno, da spol odloči moški…

Sonia

New Report

Close