Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Čutila Osebe s senzornimi ovirami snemanje oddaje TARČA

snemanje oddaje TARČA

Ko sem prebiral magistrsko delo Redzepovica sem ugotovil da je pod “SOCIALNA KONPETENTNOST GLUGIG” mislil;
-Kulruro pitja kave gluhih v celjskem drustvu
-Ohranjanje zdravlja gluhih
-Izdaja casopisa za gluhe v posebni tehniki.Lp

POPRAVEK GLUHIH,OPRAVIILO.Lp

Smreka, kje si pa dobil(a) magistrsko delo? Koliko je treba plačati članarino, če si hočem izposoditi knjigo? Si iz Ljubljane?

PEDAGOSKA FAKULTETA-KNJIZNICA
II 376.33
REDZEPOVIC
Vloga/za izposojo
Univerza v Ljubljani

Kaj pa pomeni: vloga/za izposojo ? Ali to pomeni, da je dosegljivo ali ne?

Verjetno tam napišeš cegelc, da bi rad to pa to skrpucalo na papirju. Papir marsikaj prenese. Le ognja ne.

Nedvomno da se jo da sposodit. Vprašanje je le čakalna doba, ker je menda to knjižica ki gre trenutno za med. Vsi gluhi, naglušni, lakaji, g Šušteršič… vsi jo bodo tli preučit.
Šebolj ko Davinčijevo šifro.
Ko bukvo Mao Ze Donga. (maucetunga, rmenokluna)

Bi pa reku še to, da je taka knjiga lahko dostopna še kje, npr tudi v NUK-u (narodna univerzitetna knjižnica, za pridne).

Še vedno čakam na odgovor na vprašanje:
KAJ JE REĐEPOVIĆ PO OSNOVNI IZOBRAZBI (psiholog, pravnik, ekonomist, obramboslovec, socjalni delavec, socjolog, defektolog, diplomiranec DIFa…………, dipl športnik…………)

Don je koncal INDUSTRISKO PSIHOLOGIJO V REKI NA HRVASKEM,REZERNI JE OFICIR JLA,PREDAVAL PREDMET SPLPSNI LJUDSKI ODPOR NA PEDAGOSKI FAKULTETI,MAGISTRIRAL PRI DR.MARIJI SKALAR SPECIALNO PEDAGOGIKO.mihau, ce si sedaj zadovoljen.Lp

Ojej! Nič uporabnega za gluhe. Eno samo skrpucalo. Vem, da socialni pedagogi nimajo pojma o gluhih. Poznam enega, ki to študira, in nima pojma o tem, kako se gluhi počutijo, ko jih npr. slišeči odrinejo na rob, ipd. Tudi industrijska psihologija ne bo v dandanašnjem svetu nič koristila, saj je industrijska doba že za nami…

Cvetna nedelja v nas budi dobro. Greh je laganje in ne želi drugemu to, kar ne želiš sebi!

LP, H.

A to o nedelji govoriš meni ali Ređepoviću?

Rečani nas slovence in lublanske diplomante pelejo scat kadar se jim zahoče.

In še obrisat se ne moremo sami.

Hvala za podatke.
Vsaka od tvojih besed moj procesor vzbudi k razmišljanju.
Ko gospodično Marplovo, v bukbah Agate Cristi.
Ti suhoparni podatki mi toliko povedo. Ja, in marsikaj mi je zdaj bolj jasno.
Pa tudi nova vprašanja se mi porajajo, ki so pa minornega pomena.
Mozaik se sestavlja v mojih mislih.

Aja, na psihologe sem alergičen, zato mi je sedaj bolj jasno moje odklonilno stališče do i-psi g Ređepovića.

Iz lastnih izkušenj dobro vem, kako zna psi zmanipulirat ljudi. S poznavanjem psi mehanizmov te podredi; ko mašino.
Ja, znati z ljudmi je zelo važno, če hočeš kaj doseči.

Apropo; me pa res zanima če je kaki gluhi (od malega) psiholog pri nas, ali pa vsaj težko naglušni, od malega?
Mi ni jasno, če je ta poklic združljiv z nami.
Še enkrat hvala.

Čedo Škondrič- Iškariot!

Po svetem pismu je Iškariot izdal svojega učitelja Jezusa iz Nazareta, ki je na veliki petek umrl na križu.
V novem odkritem evangeliju po Iškariotu pa je zapisano, da je bil Iškariot izdajalec po naročilu svojega učitelja.

In projekcija: ČE NE BI BILO IŠKARIOTA, NE BI BILO NE POTICE, NE ŠUNKE, NE PIRHOV.

Lep pozdrav,

Horjak

Verjetno nima smisla to zapisati, ker je enako kot opisovanje barv od rojstva slepemu.
Pa bodi.

Vsak človek ima svoj pogled na Svet, svoje interese in svoje želje.
In vsak ima pravico do tega.
Imaš tudi pravico oz svobodo, da se suženjsko lakajsko podrediš nekemu gospodarju.
Ampak pustiti moraš tudi drugemu, da se odloči po svojem prepričanju.

Ni Vam dovolj, da sami delate kar hočete, ne. Barabe bi radi še drugim vsilili svoj način, svoje razmišljanje, svoje lakajstvo.

Uporabili bi za prisilo vse, od pljunka, do krepelca.

Drageci moji. Ni še vseh dni konec!
Pa tudi to še pride; žal ali k sreči. Quien sabe?

Posiljevanje, prisiljevanje, majhnost, nestrpnost.
Kako dušeče ozračje!

BTW:
pa si ti res 100% ziher, da je bilo 100% res tako, kot govori izročilo?
A si bil zraven? O iškarjotu govorim.
Sam dandanašnji pogosto ugotavljam, da včasih ne morem verjeti niti tistemu kar vidim, še manj pa tistemu v stilu, rekla kazala.

Sam čutim, in vodi me.

In kaj je izdaja?

A ko mleko krepi, pomeni, da je izdalo posodo, ali kuharja, ker ga ni pravočasno odstavil, oz ugasnil koher?
Prevelike besede.
BTW:
vsa ta hrana, je sodobnemu človeku škodliva.
Sam holesterol in preveč kalorij.
Nezdrav lajf.

Ali je res da bojo gluhi in naglusni v soboto imeli sami skupscino brez slisecih.Zapisnik skupscine bojo sami napisali.Da vidimo tu zgodbo v Sloveniji.Redzepovic itak ni clan nobenega organa ZDGNS.

Kje si pa to slišala?

Ha ha, ha ha, skupščina brez slišečih???? Ovo je ludo in čudež. Verjemite pa še kako, pazili bodo na vsak premik in vodili vse niti – po vojaško.

Roki bodi malo resan,saj smo clani Evropske unije in
clani Evropske zveze gluhih rer clani Evropske zveze nagluanih,celo sekretaka svetovne zveze naglusnih je slovenka.Saj ona to ne bo dovoljila.Lp

A da bo sekretarka naglušnih tam? Skoraj ne verjamem, da bo ona kaj naredila za korist gluhih. Saj že vrabci na vejah čivkajo o njeni povezanosti s sekretarjem ZDGNS. Se mi zdi, da bi bilo treba pogledati zgodovino, da bi ugotovili. kdo je kdo v ZDGNS. Na skupščini bodo pa tako in tako sami prijatelji, tako da sprememb še ne bo.

New Report

Close