Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Alternativa Zdravilstvo Slabost, pomanjkanje energije

Slabost, pomanjkanje energije

Spoštovani,

Prosim vas za pomoč glede sledečih težav, ki me spremljajo že več kot dva meseca.

Iz trebuha občutim slabost, vendar me trebuh niti ne boli niti ne peče (kisline nimam preveč), v glavi imam občutek omotičnosti (ne vrtoglavico, le nestabilnost, omotico), povsem sem brez energije in moči (že dva meseca ležim). Pred nastankom teh težav sem enkrat bruhala, nato ne več, prav tako nimam nobenih konkretnih bolečin in tudi prebava je normalna, le po odvajanju blata sem uro do dve še slabšega počutja kot prej. Vsi simptomi so izrazitejši zjutraj in zvečer, čez dan je nekoliko boljše.

Ali je možno, da sem se zastrupila s kakšno hrano in da se telo tako dolgo raztruplja? Krvni izvidi niso pokazali nič posebnega.

Prosim vas za pomoč, saj sem že močno obupana nad takim počutjem.

Hvala vam za odgovor in lep pozdrav.

Možno je, da ste pred dvema mesecema dobili viruse ali bakterije (na primer salmonele), ki so na začetku povzročili bruhanje. Telo jih še vedno ni premagalo, zato imate te simptome.

Lahko so strupi tudi drugega izvora. Glivice, amalgam …

Predlagam vam, da greste večkrat na kolonsko hidroterapijo, ki vam bo pomagala razstrupiti. Zdrava prehrana je seveda tudi obvezna! In veliko čiste vode.

LP

Dominik Golenhofen zdravilec, dipl. hol. ener. med. (I.M.U.) in Ksenija Lakota zdravilka Golenhofen d.o.o. Obrije 10, Ljubljana Telefon: 059 059 090 www.golenhofen.si [email protected]

Spoštovani gospod Golenhofen,

Najlepše se vam zahvaljujem za odgovor in pomoč. Zdravje se mi je začelo izboljševati in sedaj vem tudi vzrok težav – in to vse po vaši zaslugi. Med tem časom sem bila namreč večkrat pri zdravniku in celo pri različnih, pa mi nobeden izmed njih ni znal povedati, kaj mi sploh je in kaj naj naredim za izboljšanje stanje.

Hvaležna se vam za pomoč in žal mi je le to, da nisem že prej slišala za vas. Želim vam vse dobro in vas lepo pozdravljam,

Patricija

Zdaj sem pa radoveden – kako sem vam pomagal?

Ste ugotovili, zakaj vam je bilo slabo?

LP

Dominik Golenhofen zdravilec, dipl. hol. ener. med. (I.M.U.) in Ksenija Lakota zdravilka Golenhofen d.o.o. Obrije 10, Ljubljana Telefon: 059 059 090 www.golenhofen.si [email protected]

Spoštovani,

Zdravniki so mi namreč trdili od tega, da mi nič ni, pa do tega da so mi dali napotnico za kolonoskopijo, gastroskopijo in podobne škodljive preiskave, ki jih ne potrebujem, na koncu pa so mi predpisali pomirjevala, češ da je vse skupaj psihično. Tudi sama sem sumila, da gre za zastrupitev (po vsej verjetnosti s strupi v kupljenem sadju, ki sem ga pred tem precej pojedla), vendar so mi vsi zdravniki trdili, da ni zastrupitev (kaj pa je, mi pa tudi niso znali povedati). Zato sem bila tako vesela vašega napotka in pomoči, da je potrebno telo razstrupiti.

Lepo pa vas bi prosila, če mi lahko odgovorite še glede naslednje dileme, ki je s tem povezana. Brala sem namreč, da lahko razstrupljanje, ki ga je povzročila hrana, traja tudi od 3 do 6 mesecev – ali je to res? Prav tako pa imam še en problem, ki se mi v zvezi s tem pojavlja in vas lepo prosim, če mi lahko še to odgovorite. Stanje se mi je namreč izboljšalo, tako da sem bila že skoraj povsem v v redu, potem pa se mi je po dveh tednih zadeva ponovila z istimi simptomi, vendar tokrat le za nekaj dni, nato pa je sedaj spet bolje. Ali je možno, da se ti strupi, ki še niso šli povsem iz telesa, aktivirajo, ko ponovno dosežejo nek nivo koncentracije in da lahko to spet pričakujem, dokler se telo ne bo povsem ščistilo? Ali je to intervalno ponavaljanje simptomov normalno v takem primeru in koliko časa lahko to vse skupaj traja?

Še enkrat se vam že vnaprej iz srca zahvaljujem za vaše odgovore in pomoč. Lepo vas pozdravljam.

Da boste res razstrupili, bo trajalo 6 do 12 mesecev. Simptomi bodo izginili že prej, vendar z razstrupljanjem ne smete odnehati prehitro. Strupi nekaj časa krožijo po krvnem obtoku, potem pa se odložijo v tkiva (tudi organe in živčevje). To intervalno čiščenje je povezano z razstrupljanjem iz tkiv. kako dolgo pa bo trajalo, ne zna nihče napovedati.

LP

New Report

Close