Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Alternativa Zdravilstvo Skromen jedilnik

Skromen jedilnik

Pozdravljeni!

Zasledila sem, ker mam sama en kup alergij na hrano in imam že tako skromen jedilnik, ne smem jesti nič svežega, ker imam že od vsega tega ranice na črevesju. Zmedena sem, ker sem zasledila, da je tud alergija posledica zakisanosti in sem vesela, da pri moji dieti lahko jem vsaj krompir in riž, od tega praktično živim, sedaj pa pri vas preberem, da tud tega ne smeš uživati pri zakisanosti! Ja, kaj mi pa potem sploh še preostane, da lahko jem?? Zanima me ali riževo mleko, ker drugega ne smem uživati tudi povzroča zakisanost?

Hvala in lp

Če imate toliko alergij, bi bilo smiselno, da bi jih pozdravili z bioresonančno terapijo. Kot vidite, je vaš jedilnik že zdaj preskromen, zato dobivate premalo vitaminov in mineralov.

S krompirjem in rižem lepo hranite glivice, ki jih imaj 99% alergikov. tako nastane začaran krog, ki ga boste sami težko prekinili.

Zakaj pa ne jeste kuhane zelenjave?

LP

Dominik Golenhofen zdravilec, dipl. hol. ener. med. (I.M.U.) in Ksenija Lakota zdravilka Golenhofen d.o.o. Obrije 10, Ljubljana Telefon: 059 059 090 www.golenhofen.si [email protected]

New Report

Close