Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Domače živali in veterina sivi žako išče nov dom

sivi žako išče nov dom

Pozdravljeni !
Sivi žako je moj sanjski ptič in si ga želim že odkar sem ga prvič v življenju videl.To pa je pred približno 30 leti.Žal si ga ne morem privoščit,saj so cene ogromne,jaz pa sem invalid brez službe.Seveda vem,da se bo na ta oglas vsulo odgovorov kot zrn peska s tovornjaka,ampak poskusiti ni greh.Moje ime je Sebastijan in sem dosegljiv na meilu :[email protected]
Lep pozdrav!
Sebastijan

Sebastijan1

Če malo bolj podrobno pogledaš kdaj so oddajali sivega žakoja, bi videl da je bilo to 4 leta nazaj… mislm da so do zdaj že našli novega lastnika.

Sm res pomoje je zdej že kr dolgu pri svojemu novemu lastniku ali pa že pri tretjem kaj pa ves ne haha;-).

spremljaj malo tale link – pa upaj, da se ga bo kdo naveličal 😉

http://www.podarimo.si/podarim/c100400/ptice/stran-1

Debili noo, kot prvič je oglas star 4 leta, kot drugič ga pa sploh ne odajajo!!!
In ja, jst papige za nič na svetu nebi podarila takim ljudem, ko gledajo sam na to: draga papiga se podarja…Če bi dali ceno 300 eurov verjemite, zeelo malo ljudi bi se javilo!

Edini, ki ni pogledal datuma, je bil vajta, ki je 4. 1. 2013 vprašal, če je oglas še aktiven. Sebastijan1 je pa, kolikor sem razumela, svoj oglas, da bi imel žakoja, pač ”uštulil” v že odprto temo. Saj ni treba za vsako stvar vedno nove teme odpirat. Malo manj razburjanja 😉

mi smo zainteresirani kajti nam je poginila nimfa je bila ze stara in bi nekaj nabavili.moj telefon je 030/254682 zdenko guček doma sem pa iz celja.

Mene zanima kaksna bi bila cena… rad imam ptice in vedno sem si ga želel imeti. 🙂

Poglej datum…

Zivjo zanimam se za sivega žakoja zelo si ga zelim in imam tudi ze izkušnje z pticami ker imam doma tudi velikega kitajskega aleksandra.prosim ce mi odgovorite na mail; [email protected]

Pozdravljeni! Zelo si želim papige zaradi tega, ker sem imel velikega Aleksandra pa ga je nažalost kapiralo. Zdaj pa iščem sivega Žako-a, ali modročelo Amazonko tako, da pri meni mu ne bo hudo, ker uživam ob živalih. Moja tel. št. = 040-504-583…hvala

New Report

Close