Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Starševstvo in vzgoja Sin in samozadovoljevanje

Sin in samozadovoljevanje

Po dolgem času se spet oglašam.
Torej mojega 15 let starega sina sem dal zapret v komuno, ker je postal odvisen od samozadovoljevanja in upam, da jim ga uspe odvaditi te grde navade. Jaz sem ga probal na vse možne načine odvatiti, ampak ni šlo. Torej, ko sem ga dobil s penisom v roki sem ga pretepel, ampak ni imelo dolgoročnega učinka. Peljal sem ga k raznim bioenergetikom, ampak tudi ni bilo uspeha. Potem pa mi je sinov osebni zdravnik predlagal, da ga damo zapret v komuno in smo ga zaprli.
Zdaj je v komuni že pol leta in pravijo, da mu gre bolje, zdaj se samozadovoljuje samo 1x na dan, kar je boljše kakor prej, včasih je izrabil vsako priložnost za samozadovoljevanje.

zdaj pa sta me nasmejala 😀

Če komuna ne bo dovolj učinkovita, probajte še elektrošoke.

jaz imam pa hcerko ki je srara dvanajst in jaz jo pustim naj se zadovoljuje kupila sem ji vibrafor sem ga ji dala in se skupi zadovoljujemo jaz jo mal lizem ona mene mal …..zadnic sem ji rekla naj ne gre v solo da naj bo doma in sva sli v sez shop in si je kupila dvq dildota in kondome kr ji ni se vidla pol je pa na mozu probala pa smo moza pofafale SUPER je blo

Navedeno:
“jaz imam pa hcerko ki je srara dvanajst in jaz jo pustim naj se zadovoljuje kupila sem ji vibrafor sem ga ji dala in se skupi zadovoljujemo jaz jo mal lizem ona mene mal …..zadnic sem ji rekla naj ne gre v solo da naj bo doma in sva sli v sez shop in si je kupila dvq dildota in kondome kr ji ni se vidla pol je pa na mozu probala pa smo moza pofafale SUPER je blo”

a bi tut men kupla vibrator pa kondome?

!ufff kako se moj sin dobro znajde, ko se z mano začne igrat v ostelji!! Res je užitek posebne vrste!! Tako močno me pofuka, da mi gre na jok…vsi vemo, da je prepovedano še slajše…občutek ko mi zarine…počasi in do jajc mi ga zarine…tok da vidm zvezdice u spalnici nad njim!!! Tako močan je….res me zna zadovoljit…oblečem si srajco, kiklo, štikle obvezno, brez spod.perila in mogoče še plašč (to mu je všeč)…tako ga pričakam da pride in me uzame zase!!! Ooo res obvlada…ta sine moj!!!

!ufff kako se moj sin dobro znajde, ko se z mano začne igrat v ostelji!! Res je užitek posebne vrste!! Tako močno me pofuka, da mi gre na jok…vsi vemo, da je prepovedano še slajše…občutek ko mi zarine…počasi in do jajc mi ga zarine…tok da vidm zvezdice u spalnici nad njim!!! Tako močan je….res me zna zadovoljit…oblečem si srajco, kiklo, štikle obvezno, brez spod.perila in mogoče še plašč (to mu je všeč)…tako ga pričakam da pride in me uzame zase!!! Ooo res obvlada…ta sine moj!!![/quot

Torej moj sin se ne samozadovoljuje…ampak se zadovoljuje z mano!!

jas sem začel okoli 11-12. seveda sem bil prvi med sošolci ampak zaj mi ni žal niti malo in nisem gay imam punco in imava nprmalne spolne odnose še zaradi tega ker sem začel prej se je tudi bolj razvijal in nagoval zato imam 19cmm punca je zadovoljna z njim

Tako bednega komentarja, še nikoli nisem prebral.Napisal si to tako, kot da nimaš vseh 8 let osnovne šole.

Bojan veš kaj jaz sem star 22 let in sem zaćel DRKAT pri 7 in nisem gay.
ti si en čudak kateri se drži Cerkev je tako rekla in tak more bit.

res si ćuden pa kj če je gey paš je in to je njegovo življenje in mi nismo on.

Jaz sem si ga zacel drkat pri 9 let in je pac cisto noramalno ce se vas sin samozadoljuje ker pa ce je v puberteti in se vec krat si ga bo tko do trikrat na dan.

Jaz sem star 13 let pa nimam sperme

Jaz sem star 13 let pa nimam sperme

Začel sem drkati pri 12 letih!Samo koliko se jas spomnim sem samo kakih 1x nateden drkav ali na mesec
Sedaj pa imam 14 let in pol!
In nedrkam več ker sem tudi slišal da to ni normalno oziroma vredu za razvoj spolnih organov , tudi lahko dobis raka na solnih organih ali prostati!
Ali je to bilo normalno zamene?

To ni nič skodljivo samo to pomeni da si malo nezrel oziroma majn razvit, meni todi ni prislo ko sem zacel to delati samo kasnjeje pa mi je pritekla tekočina!

Začel sem drkati pri 12 letih!Samo koliko se jas spomnim sem samo kakih 1x nateden drkav ali na mesec
Sedaj pa imam 14 let in pol!
In nedrkam več ker sem tudi slišal da to ni normalno oziroma vredu za razvoj spolnih organov , tudi lahko dobis raka na solnih organih ali prostati!
Ali je to bilo normalno zamene?

Moja zgodba je sledeča.Redno sem začel drkat po zdravniškem pregledu pred osnovno šolo.Zdravnik je ugotovil , da imam manjšo nepravilnost na penisu in me je poslal k urologu.Ta pa je ugotovil ,da ni za obrezat ,da bo zadostovalo ,če ga en teden seveda z mami umivava v kamiličnem čaju. Spomnim se, da me je neznansko bolelo vseeno pa sem potem sam raziskoval naprej, saj je bil občutek včasih tudi dober.Od takrat do danes 39 let to počnem redno skoraj vsak dan, tudi ,če imam spolne odnose. Poročen sem že 15 let.

Šok! Edina beseda s katero lahko izrazim svoje razpoloženje po prebranem postu Bojana S. Ne toliko kot samo bistvo odgovora(Da to ni normalno- pa je, eni prej, eni kasneje, eni nikoli), me je pretreslo to , kar je pisal o homoseksualcih. Kar daje več kot očitno vedeti, da ni izboražen, ne samo to, nima kančka zdrave kmečke pameti! Prvič, homoseksualnost ne nastane iz nevem kakšnih vplivov, na nek način se človek s tem že rodi, po mojem mnenju, potem pa odvisno od okolja in družbe- ali živi v zbadanju in ogorčenju , se zapre vase in se pač prisili, si najde dekle, in s tem nikoli ne bo srečen. Ali pa odrašča v okolju, ki mu daje proste poti, da se razvije v svobodno osebo in le tako lahko živi izpopolnjeno- ali ni to bistvo družbe enaindvajsetega stoletja- STOP PREDSODKOM! bojan, zamisli se, kaj počneš- upam da nimaš otrok, če jih še nimaš, se malo zamisli, kako jih boš vzgajal- v duhu strpnosti ali nasilja nad drugačnostjo?

Sevda, to je povsem normalna zadeva. Ne delat panike okol tega, pogovoriti bi se bilo pa dobro glede spolnosti, fantov in punc kot posameznikov ipd..
Brez panike, povsem normalenga sina imaš. 🙂

hja….star sem sedaj 15 let, pa vam lahko povem mojo izkusnjo: s staršimi smo zmeraj hodili na nudo plažo…. mislim da sem začel po punah gledat že pri devetih. Takrat sem prvič ugotovil kaj je erekcija, saj sem imel skoraj non stop trdega. zelo hitro sem ugotovil, da mi zelo paše se ga dotikat…nekje pri desetih je šlo vse samo od sebe: bil sem nag v kopalnici in se opazoval…kar sam od sebe je ratal trd. začel sem se ga dotikati in v nekaj dnevih sem ugotovil kako in kaj. Večinoma sem to počel zjutraj, saj sem imel večinoma trdega. Mama me je nekaj let kasneje zalotila: bim sem v sobi nag in trd, pa v roki sem ga imel. Mama mi je rekla da je to normalno in da je to počela tudi ona. mislim da s tako vzgojo ni nič narobe…

New Report

Close