Sin in samozadovoljevanje
lp vsem skupaj!
No kar se tiče samozadovoljevanje, ko berem te komnetarje se mi zdi da ljudje nekateri malo pretiravate. ne razumem vas tistih, ki komentirate, da je samozadovoljevanje neki tabu ali nekaj podobnega. danes otroci odrastejo prej. no star sem 35 let in sem masturbiral že pri 11 letih. res je da so mi moški všeč in da pa prezgodnja masturbacija ni pogoj za mojo spolno usmerjenost. Zdaj pa me zanima kaj vi menite zakaj sem potem takem gay? zaradi prezgodnjega masturbiranja mogoče??
ker pričakujem negativne in hecne komentarje na mojo objavo, se bom res vrnil na to stran da vidim kaj si predragi slovenci mislite o vsem tem?
pa hvala.
Sprejmem tudi kritike.
dragi Bojan s.
Tud jst sem zacel masturbirati pri 11ih letih (danes jih imam 24) in nisem gay. Danes imam punco, s katero sva skupaj ze 6 let in s katero imava tudi nadaljne skupne cilje (poroka, druzina itd.). Ne vem sicer pri katerem psihiatru si bil, ampak ti lahko povem da se oba motita. Masturbiranje v teh wnb kriticnih letih NE in ponavljam NE odloca o tem ali je nekdo gay ali ne. Imam kar nekaj znancev in prijateljev, ki so zaceli masturbirati v teh letih, pa ni nihce gay.
Lep pozdrav
živijo , jaz sem začel razikovati že pri 7 letih smo se s prijateli igrali in kazali lulčke, najprej sem gledal vide od moškega in ženskega nakar sem ugotovil da me vzubrjajo sam moški sedaj sam 13 let star in sem že seksal z moškimi in marskaj zame neve nobeden tok da pussti mu da uživa svoj lajf če bo pa gej pa bo
Še dobro, da nisi moja mama, ker mene bi bilo sram, če bi šla mama tako stvar obešat na forum. Ja, nekateri 12 letniki se že samozadovoljujejo in povem, ti prav je, da ga ozavestiš o spolnosti, kaj pa on počne s svojim lulekom, te pa nič ne briga. Đisus pa take mame ej, še dobro da se moja ni vtikala v to a si jo jaz ali ne :-S
pa saj ne morem verjet kako so nekateri starši zaskrbljeni, če vidijo svojega otroka se zadovoljevat pri 12 oz. kakorkoli že, za vse ki to berete, veste kaj bi bilo pa res zaskrbljujoče….če se 15 letnik še nikoli ne bi zadovoljeval (kruto)….pomislite raje na to…..sicer še sam nevem kaj v takem primeru storiti (zaželjeni kakršnikoli predlogi)…hvala
Spoštovana!
Vse skrbi so odveč in vse kar morate storiti je čim manj nerodno povedati sinu, da boste v bodoče potrkali preden pridete v njegovo sobo. To bo počel še dolgo časa, in največ kar lahko naredite je da vzpostavite z njim pakt, da bo prihajalo do čim manj tovrstnih neprijetnih situacij Vsak fant in moški si zasluži malo zasebnega časa, in vaš sin ni nobena izjema.
Vse kar mu lahko poveste je, da prekomerno samozadovoljevanje lahko začasno zniža nivo testosterona v telesu, kar se lahko odraža v zmanjšani produktivnosti, splošnem interesu za aktivnosti in včasih celo depresiji. Treba je vedeti, testosteron ni le hormon spolne sle, pač pa tudi vsesplošne zagnanosti, vpliva na moč volje, zbranost in nivo energije.