sex brez obveznosti
Malo sem pozabil napisati moj e-mail. [email protected]
Piši!
Živjo Jani !
Morda se heca, ali pa tudi ne. Kdo ve. Niti nima veze. Sama sem se že od nekdaj nekaj naučila. Ljudje smo si tako hudo različni, imamo zelo različne norme izoblikovane o življenju, in o tem kaj hočemo in želimo. Danes mi je v bistvu vseeno, ko srečam na cesti nekoga, ki ima pobarvane lase živo rdeče, ali pa je oblečen tako, da jaz niti v sanjah, taka ne bi stopila na cesto..samo si mislim, tak je pač njegov življenjski stil, če mu ustreza prav. …
Tudi tale Matej , si je omislil, zame čuden način iskanja zapolnitve svojega časa. Pa me v bistvu tudi to ne moti, le nekaj lahko pripomnim, res je hudo zgrešil forum. Zanj bi ustrezalo nekaj povsem drugega……
Lp, Jana
Pozdravljen FLEXI !
Kakšno je sploh to ime ali vzdevek. Si mogoče pes? Ne sigurno nisi. Povedal bi ti rad samo to da če druga oseba drugače razmišlja in ima zato tudi tehtne razloge še ne pomeni da si ti pameten in on neumen. Kar se pa interneta tiče ga imam tudi doma samo veliko raje se med vikendom posvetim kaksni drugi stvari kot pa sedenje za računanlnikom. Malo si zaplankan. POglej malo čez okno.
Lp
piši mi na [email protected]
Lp
ce pa ne bi sla na kavico mi pa pisi na moj e-mail [email protected]
Vesel sem odkritega pogovora in mislim da tudi ti.
Lp
Dal sem ti nepopoln e-mail. Taprav je [email protected]
Ojla!
No vidis nisi povedala vsega. Ti si se vedno navezana na tega fanta. Sex pravis da ni bil nekaj ampak se vedno te vlece k njemu. Poskusaj se pogovoriti z njem ce lahko. Razcisti pri sebi.
Moram ti pa povedati da mi gre na zivce tale komunikacija. A bi lahko midva presaltala na e-mail ali celo na telefon. Seveda brez obveznosti. Mogoce me pa celo srecas pa ti bom jaz usec.
Lp