Najdi forum

Pozdravljeni,

moja stara imam šen. Zdravila se je z antibiotki, najprej dve leti z inekcijami, nato je bila 5 let na ospenu. Potem so ji po pregledu v bolnici odsvetovali nadaljne jemanje antibiotika samo za preventivo. Po 6 mesecih se je bolezen ponovno pojavila, seveda je tako spet zacela kuro z ospenom. Ali obstaja se kaksna alternativna metoda zdravljenja te bolezni.
Omeniti velja se, da je prebolela raka na zunanjem splovilu, in da je imela prcej obsevanj, kemoterapija pa ni bila potrebna.

Odgovor bi lahko bil dolg več strani. Šen bi raje poskusil pozdraviti s koloidnim srebrom (zunanji obkladki), kot z antibiotiki. V poštev bi prišla tudi homeopatska sredstva.

Je pa vsekako nujno, da preneha z večletnim (!!!) jemanjem antibiotikov, ki izredno slabijo njen imunski sistem. O tem smo že pisali (-iskalnik). Dober imunski sistem pa je predpogoj, da se rak ne ponovi.

Jemlje vaša mama vsaj kakšne probiotike?

LP

Dominik Golenhofen zdravilec, dipl. hol. ener. med. (I.M.U.) in Ksenija Lakota zdravilka Golenhofen d.o.o. Obrije 10, Ljubljana Telefon: 059 059 090 www.golenhofen.si [email protected]

Hvala za odgovor. Mi lahko prosim poveste, katera bi se bila ta komeopatska sredstva.

Probiotikov mislim, da ne jemlje vec, saj so ji povzrocali grozne driske, šredvidevamo da zaradi obsevanj spodnjega predela. Zaradi tega ze tako tezko uravnava blato, s probiotiki, pa je bilo vse se toliko tezje. Vem da je jemala tekoce, ki se kupijo v lekarni.

Kaj bi potem pomagalo, ce bi jemala saj matični mleček, da si izboljsa imunski sistem?

Če želi kot podporo homeopatska sredtva, bo morala iti k homeopati, ki ji bo določil, katera so za njo primerna. Še vedno pa mislim, da bi bila smiselna kombinacija s koloidnim srebrom.

Glede probiotikov pa je takole: če imamo driske in mehko blato, so se bolj obnesli probioitki v kapsulah. In obratno: pri trdem blatu – tekoče probiotike. V enem od odgovorov sem že napisal, kakšna je razklika (-iskalnik).

Za krepitev imunskega sistema je odličen zeolit – vulkanski prah in/ali pianto (zelenjavni koncentrat).

LP

Dominik Golenhofen zdravilec, dipl. hol. ener. med. (I.M.U.) in Ksenija Lakota zdravilka Golenhofen d.o.o. Obrije 10, Ljubljana Telefon: 059 059 090 www.golenhofen.si [email protected]

New Report

Close