Seks v troje
vedno imam to željo, z dvema ženskama namreč 😉 sam nevem če se mi bo uresničla.Mogoče kaka ponudba…od tule?
Jest nimam posebne želje….. sem čuden zgleda… =)
Dan nn! Razumem te. Razumi tudi ti mene. Načeloma nimam nič proti drugačnosti, vsak ima možnost izbire v življenju in dela tisto, kar mu paše. Odgovorila sem samo za sebe. Jaz tega ne bi mogla nikoli storiti. Tisto v pijanem stanju pa je s Hribucem.
Lep dan nn!
Angel*
Dan Gost19! Nisi nič čuden. Jaz razmišljam podobno. Poznam pa nekaj ljudi, ki so to storili. Priznali so, da jim je žal. Pa ne, da se učimo na napakah drugih…ne.
Samo vsi imamo možnost izbire, v nas samih je tisto, kar nas dela drugačne. Jaz osebno nimam nobene želje za seks v troje…bi me skrbelo čigava je katera noga…
ne bi se znašla…ne fizično, čustveno pa še manj!
lp
Angel*
Ena zgori,
druga spodi
in jest umes.
Zko je ko se gremo,
mi zares.
Mi trije smo
najboljši par.
Pero že ve.
Mislim, da se lahko za takšno varianto odloči le nekdo, ki zna strogo ločiti seks, ki izhaja iz ljubezni in seks, do katerega pride samo na podlagi strasti. Zato pomojem tudi ni pametno, da je eden o ostalih dveh oseb tvoj partner, saj se lahko kasneje marsikaj zalomi v zvezi zaradi tega!? Ne vem! V glavnem, sama strogo ločim obe vrsti seksa in……….kaj naj recem, vsekakor mi ni zal, da sem se spustila v seks v troje (se ena zenska zraven) , ker je bilo nepozabno.
mmmmmmmm…..blo je super. Dve ženski + en tip. Ona je bla moja lubica, on je bil njen partner-sva pa že brijala skup prej. Noro.Ludo.Bili smo prijatelji. Še vedno smo super prijatelji.Samo mi trije vemo za to-tako bo tud ostalo.
Vsem priporočam, če imajo željo po tem-naj poskusijo.In to zdaj-ko ste še mladi.Ker potem…
Naj še pripišem, da bi vse še enkrat ponovila-zdaj takoj.A nje več ni, sam on pa mi ni dovolj…
Lepo se mejte in ljubite se!
Ja saj veš da je hribuc opazovalec :)))))))
LP, miki
U, jaz si tudi želim: jaz in ene tri ženske.- Pol pa stojijo v vrsti in čakajo na moje komande…
3 policistke iz Majstrove :)))))))))))
LP, miki
Mislim, da ne bi čakal na njihove komande, ampak bi razmišljal, kako bi jim ušel… 🙂 LP
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))) al pa one meni…mam jaz tud pendrek veš!:P
LP, miki
al maš pendrček?? :))))))))))))))))))))
pendrek ali pendreček – kakorkoli že, eden je premalo za tri… 🙂
taja se ne strinjam…pridi da ti pokažem pa kolegic ne pozabi!:P
LP, miki
uuuuuuuuuuu…a lahk js tut pridem?:)) pliiiiiiiiiiiiiiis!
to pa je malo pogumno, kajneda? no, glede na to, da smo na netu, niti ne… me zanima, kaj bi v živo rekel :: Sicer pa, MB je majhen… nikoli ne veš…
iz mb si? mas v soboto cas:)?
LP, miki
ga imaš ti danes???
Ne danes pa res ne ker se morm jutri zgodaj vztat. Ok pa da ne boš rekla da so to izgovori…par minut za tebe 😛 Kdaj pa kje?
LP, miki
Forum je zaprt za komentiranje.