samska mami išče družbo
Pozdravljen.
Se opravičujem za pozno odpisovanje. Že nekaj časa nisem pobrskala tu gor. Na žalost sem ugotovila, da so moje normalne želje nekaj, kar ne obstaja. Prepustila sem se toku življenja v upanju, da srečam “normalnega”, poštenega človeka, ki ve kaj je spoštovanje. Vem, moje želje presegajo vse meje, ampak nikoli ne reci nikoli.
Lep in prijazen dan.
Pozdravljen.
Se opravičujem za pozno odpisovanje. Že nekaj časa nisem pobrskala tu gor. Na žalost sem ugotovila, da so moje normalne želje nekaj, kar ne obstaja. Prepustila sem se toku življenja v upanju, da srečam “normalnega”, poštenega človeka, ki ve kaj je spoštovanje. Vem, moje želje presegajo vse meje, ampak nikoli ne reci nikoli.
Lep in prijazen dan.
FullTimeMommy, 27.01.2013 ob 23:35
Hei hei !
Sem 25-letna mamica 8 mesečne hčerke, ki si želi spoznati nekoga za druženje, preživljanje skupnega časa, izlete ipd.
Lahko si mamica z enako izkušnjo, ali pa očka s podobno izkušnjo, lahko pa si tudi brez otrok če se vidiš v takem odnosu.
Lep pozdrav !
Kako si sevedno samska ti
FullTimeMommy, 28.01.2013 ob 21:40
Ljubljana…pa ti Katarina?
POzdravljena lahko stopima v stik mogoce pa se ujamema tudi sam mam sina in tud meni manka zenska druzba lahko me kontsktiras na [email protected]