Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Rak Kako živeti z rakom? Rozike 2014, rak dojke….zaključek vsega :)

Rozike 2014, rak dojke….zaključek vsega :)

Ja kar piši mi na [email protected]
Ja limfedem je odtekanje roke..nič kaj fina zadeva 🙁

Punce evo sem nova tukaj.
Sem na koncu poti,delna odstranitev dojke,kemoterapija,obsevanje,hormonsko zdravljenje.
Ni lahko,ampak voljo moraš imeti pa gre.
Pogumno naprej

Smo se preselile na FB, v skupino: Diagnoza rak-vprašanja,nasveti, prehrana, pogovori. Vabljena, da se nam pridružiš. Skupina je zaprtega tipa, pomeni, da zunanji ne vidijo naše komunikacije.

Smo se preselile na FB, v skupino: Diagnoza rak-vprašanja,nasveti, prehrana, pogovori. Vabljena, da se nam pridružiš. Skupina je zaprtega tipa, pomeni, da zunanji ne vidijo naše komunikacije.[/quote]
Nimam FB, tako ,da se vam ne morem pridružiti. Škoda, ker ne komunicirete več tu. Včasih sem izvedela in tudi predebatirala precej stvari.

Pozdravljeni, mene pa zanima, ali je še komu ta forum v korist, ne glede na to, da je “star” in ni aktiven. Prebrala sem ga v celoti. Seveda me pa zanima, kako ste zdaj vse “punce”.
Upam, da še katera kdaj pokuka sem gor in odgovori.
Lep pozdrav vsem 🙂

Hojla,

🙂 Evo jaz sem ok in ne morem verjet, da je že toliko let od zdravljenja in odkar smo se srečevale punce na tem forumu. Z eno s katero sva se tukaj spoznali sva se vedno v stiku in tudi ona je ok.

Lp

Hvala za odgovor in lep pozdrav ter vse dobro. To vaše dopisovanje mi je bilo v veliko pomoč, sedaj sem se pa včlanila tudi v Fb skupino in se vam bom zahvalila še tam.
Srečno!

New Report

Close