Najdi forum

rolerji-hitro na pomoč

Sem mamica pri 28 letih in sem se sedaj odločila, da bi si nabavila rolerje, ker bo po vsej verjetnosti drugo leto to počela tudi moja hči in jo bo potrebno tudni njo naučit. Z rolanjem nimam težav, ker sem že večkrat rolala s sposojenimi in tudi drsam, problem pa je katere rolarje naj nabavim. Rada bi imela take, ki niso čisto plastični od zunaj, taki , ki so iz blaga, da te ne tišči preveč.
Zanima me kje v Ljubljani so najugodnejše cene le teh?

Mislim, da so cene po Ljubljani več ali manj zelo podobne.
Splača pa se, če malo spremljaš akcije v reklamnih materialih, ki jih pošiljajo Hervis in podobne trgovine, ker ob njih lahko prihraniš kakšen tolarček.

Včeraj sem videla v Bauerju v BTC v Hali A klet znižanje rolerjev, ker zapirajo trgovino.

V Hervisu pa Giga sportu maš še največjo izbiro. Cene so si pa podobne. Lahko pa malo spremljaš akcije… jaz sem namreč kupla rolerje za 28 jurjev,naslednji teden je bla akcija… znižani na 19900. Se kr pozna.

Nataša,
če te mogoče zanima, jaz imam rolarje, ki sem jih uporabila enih trikrat, potem pa sem ugotovila, da to ni zame, ker sem prevelika boječka kar se tiče padcev.
Rolarjji so od Alpine in so bili najboljši, ko sem jih kupovala.

Pripravljena sem jih prodati zelo ugodno.
Te zanima?
Aja, jaz imam nogo št. 38, rolarji pa so malenkost večji, ker te ne smejo tiščati.

Biba

Biba, hvala, sem jih že kupila, če pa ti svoje še prodaš,se oglasi na forum , ker bi jih moja sestra rada kupila in ima številko noge 38. S kje pa si ?

Iz Lj. Rolarje še vedno prodajam – ponudila sem jih kar na tem forumu (poglej novejše teme)
Biba.

New Report

Close