za boks – nimam prav posebnih vprašanj razen tega, da ne vem, kje v šiški ali kosezah se lahko trenira, rada pa bi tudi videla trening, da vidim če sem sploh oseba za to
za Chena- koliko pa vas je v skupini, kdaj (ura, dan) se približno izvaja in koliko stane na mesec oz. pol leta oz. na leto
HVALA! M
evo en link http://www.24fightingchickens.com/shotokan/index.html
Drugace na kratko: Klasicen karate, ki uposteva nacela fizike telesa (za razliko od sportnega karateja) in je za vecino ljudi dolgocasen, ker bi radi cez noc postali stroji za tepst. Nekateri ocitajo lesenost izvajanja, sam to so v vecini primerov krivi sami oz. premalo treninga. Po pravici povedano tudi sam nisem bil pristas karateja, dokler nisem videl svojega senseai, ki je pa res fenomenalen.
Pa ni čudno, če bi ženska prišla tja? Jaz bi to ful. Samo malo hecno bi zgledalo, če bi prišla tja med … Nerodno. Mene pa ni glih toliko skupaj …
Gre za to, da bi rada sprostila negativno energijo, če me kdo razjezi … Pa malo moči bi rada dobila. Je boks sploh pravi način ali bi bila boljša kakšna druga borilna veščina?