Najdi forum

rekreacija v šiški/koseze

rada bi se razmigala -boks, tai chi, joga, TNZ -KARKOLI!!!! samo da ni predaleč in predrago!
Vsem najlepša hvala!

Če se hočeš naučiti tai chija pri pravem mojstru pokliči Chena 041 446488. Navadno začne spetembra najprej z uvodno predstavitvijo. Lani smo imeli vadbo na kovinarski šoli na Litostrojski c. v Ljubljani.

Če te zanima boks ,mi lahko pišeš,vprašaj kar te zanima.
Lepo se imej.

za boks – nimam prav posebnih vprašanj razen tega, da ne vem, kje v šiški ali kosezah se lahko trenira, rada pa bi tudi videla trening, da vidim če sem sploh oseba za to

za Chena- koliko pa vas je v skupini, kdaj (ura, dan) se približno izvaja in koliko stane na mesec oz. pol leta oz. na leto

HVALA! M

Nekaj sem slisal, da bo na OŠ koseze treningi Shotokan karateja pri zelo dobrem mojstru (samo ne vem, ce bo samo za froce).

kje pa lahko izvem kaj več o tem Shotokan karateju?
hvala, m

evo en link http://www.24fightingchickens.com/shotokan/index.html

Drugace na kratko: Klasicen karate, ki uposteva nacela fizike telesa (za razliko od sportnega karateja) in je za vecino ljudi dolgocasen, ker bi radi cez noc postali stroji za tepst. Nekateri ocitajo lesenost izvajanja, sam to so v vecini primerov krivi sami oz. premalo treninga. Po pravici povedano tudi sam nisem bil pristas karateja, dokler nisem videl svojega senseai, ki je pa res fenomenalen.

A se lahko študenti tudi udeležijo? Koliko pa stane?

Letos bodo 100% treningi v Conexu (verjetno tudi v kosezah, moram vprasat) in vpisejo se lahko od 5 let naprej:). Za studente je 6k na mesec, treningi pa 3x na teden po dobro uro (1.20min).

Pa ni čudno, če bi ženska prišla tja? Jaz bi to ful. Samo malo hecno bi zgledalo, če bi prišla tja med … Nerodno. Mene pa ni glih toliko skupaj …
Gre za to, da bi rada sprostila negativno energijo, če me kdo razjezi … Pa malo moči bi rada dobila. Je boks sploh pravi način ali bi bila boljša kakšna druga borilna veščina?

ma to ni nič čudnega itak pa je že povsod dovolj punc, tko da jaz ne verjamem, da boš edina
grega -> kje pa se lahko pozanimam za to, če bo v šiški?
hvala

Danes sem zvedel, da bodo v šiški samo otroci. Ostalo bo v konexu.

mogoče, glede na znanje, bi me pustil pa z njimi vadit! 🙂
hvala vseeno, M

Od 01.10.2002 bo kot vsako leto potekala aerobika (HI-LO, TNZ) na OŠ Koseze, ponedeljek in sreda od 18h-19h. Za več informacij pokliči 041 711 447. Cene so še kar ugodne, vadba pa prava za dušo in telo.
Lp Andrea

New Report

Close