Najdi forum

pulzmetri

izbiram med:
polar a3,
sigma pc14 in
oregon scientific (huger) hr102

izkušnje, nasveti?

aja, potrebujem predvsem za kolesarjenje, hojo v hribe.

hvala

kot sem si mislil nihce ne bo odgovoril, poglej priporocam da se obrnes na stran MTB kjer ti bodo (bomo) prijazni fantje pomagali. nekatere stvari smo ze obdelali nekaj se bomo, z izkusnjami ti bomo seveda pomagali, zaenkrat pa tale link do foruma;

Vaš link

in topica kjer smo nekaj o tem ze debatirali

Vaš link

moje mnenje ostaja;
ce ne izvajas nacrtovanega treninga in nimas pred sabo cilja ti stvar bore malo pomaga. za ta denar si rajsi kupi kapo, rokavice in kaksno flis jakno, pa bodo zimska kolesarjenja prijetnejsa;-)

ne vem kako se na tem forumu naredi povezavo, ce ne gre drugace uporabi copy/paste

http://pub9.ezboard.com/bmmtb

http://pub9.ezboard.com/fmmtboprema.showMessage?topicID=1052.topic

hvala gines,

takoalitako nameravam kupiti novo uro za šport ipd. najcenejše so nekje 5k (casio), za model z alarmi in malo vodotesne se olajšaš cca 10k, pulzmetri pa se pričnejo tudi tam nekje (10-15k sit). idealno bi bilo za ta denar imeti še višinomer, ampak…

definitivno polar…kvaliteta zagotovljena

tony, a to iz izkušenj al kar tako?

Polar je res zakon, ampak ima malo preveč nabito ceno. Sam uporabljam drugo znamko (Ciclosport CP 8) in dela že 3 leta brez napake.

Samo and only POLAR. Daleč najboljše na trgu in vreden denarja ter svoje cene.

Kaj pa cardiosport – uporablja kdo?

Jaz ga imam. Dela v redu, ni pa za v vodo, pa tudi z funkcijami je bolj slab. Priporočam, a le če ga dobiš ugodno!!!”

Kateri model pa imas?

Švejk,

Izberi med: Sigma Sport PC14 okoli 16.000. sit

ALI
Ciclo Sport CP12(novo ime CP29) okoli 23.000 sit
http://www.ciclosport.de/ger/html/katalog/cp29.htm

ALI
Huger HR 318 OS okoli 21.000 sit

ALI
Polar A5 okoli 24.000 sit

Sam bi izbral: Ciclo Sport CP12 (CP29)

LP

Še angleški naslov za CP29

lp

Ta se res slisi v redu, pa se cena ni prevec zasoljena. Povej mi, Kolesar, kje bi se ga pa dalo dobit? A ti imas tudi taksnega?

Kako pa je z menjavanjem baterije (v “uri” in na pasu) in paska na roki, ce se ti strga?

Hvala in LP

Tu sem navedel ure, ki so v rangu cene Polarja A5 ali nižje.
Jaz uporabljam merilec, ki ima možnost prenosa podatkov v računalnik. Taki merilci so dosti dražji in ne spadajo v to skupino.
Zadnje tri navedene firme imajo take merilce.

Merilce Cilclo sport prodaja tudi HERVIS. Sam predstavnik za Slovenijo. ki je na Gorenjski, se ni potrudil niti toliko, da izdela spletno trgovino ali internet pregled modelov.
Baterije so izmenljive. Pas je kodiran, kar je v tem rangu cene izjema.

Za tiste, ki radi hodijo v gore pa so pravi merilci : Ciclo Sport ali Huger modeli, ki imajo višinomer z raznimi funkcijami, barometer, pulzmeter, štoperico, …..

Kar se kvalitete tiče, ne se bat. To so vrhunski merilci. Res je, da je Polar sama špica ampak tudi drugi niso daleč in ga na določenih segmentih prekašajo.

lp

kolesar, hvala za koristne podatke!

Živjo,

tudi jaz sem pred kratkim kupila ciclosport CP 12, pa me zanima ali je možno, da nima osvetljene številčnice, ali pa samo jaz ne znam sprožiti te funkcije. Jo tvoja ura ima? Ponavadi grem teč zjutraj, ko je še tema, zato sem bila zelo razočarana, ko sem ugotovila, da imam na displayu temo.
Hvala za odgovor.

Biba

Biba,

Jaz imam dosti dražjo uro s prenosom podatkov v računalnik. Imel sem priložnost probati več različnih pulzmetrov zato jih poznam. Na žalost, probal sem jih po dnevi in nisem se zavzel ali ima osvetlitev “ekrana”.

Prej sem premalo pohvalil najcenešo navedeno : Sigma Sport PC14, ki je vredna svojega denarja.

P.S. Jaz ob prodaje monitorjev nimam nič, ker niti ne vem kje je bo kdo kupil. Veseli pa me, da jih ljudje uporabljajo. Vsak nedeljski pohodnik v hribe bi se zgrozil, ko bi videl pri kakšnem pulzu hodi. Večinoma zato, da ne zaostaja za drugimi z več kondicije. Taki pohodi ne, da niso zdravi. Nevarni so. Posebej za malo “starejše” osebe.

LP

New Report

Close