Najdi forum

psoriaza

že dolgo mi kožo uničuje luskavica,poleg tega pa uporabljam elocom ki tudi ne ugaja moji koži. po drugem porodu me je psoriaza napadla še bolj. vidna je na kolenih, sredini hrbta,komolcih in najbolj moteča je na dekolteju(posebej zdaj ko je poletje).
dermatologov imam že vrh glave, saj vedno eno in isto-na koncu pa mi moj zdravnik predpiše elocom.
izogibam se mastni hrani,začinjeni,tuširam se z olji…pa nič boljše.

naslednji mesec gremo na morje,zato me zanima ali obstaja karkoli,kakšen ukrep, da bi vsaj na dopust odšla z čisto kožo,ker glede na zdajšnjo stanje ne grem v kopalke.

luskavica pa name ne vpliva le z izgledom,temvec vpliva na mojo slabo voljo,nekak se počutim nelagodno…sem že obupala nad vem…JE KAKŠNA REŠITEV?
hvala in l.p.

vaše vprašanje sem čisto spregledal, zato se opravičujem za pozen odgovor.

Luskavico se da pozdraviti, vendar je zdravljenje zelo dolgotrajno in veliko pacietnov obupa. Potrebno je pozdraviti cel kup dejavnikov (remineralizirati telo, razkisati, pozdraviti alergije, miazme, parazite, glivice …). Ni nujno, da imate vse to, verjetno pa večino.

Da vam primanjkuje mineralov oziroma, da ste močno zakisani, se vidi že po tem, da se vam je stanje po drugem porodu močno poslabšalo. V nosečnosti mama izgubi veliko mineralov, saj se porabijo za rast plodu. Pri prvem porodu ste imeli še nekaj zalog, pri drugem pa ste bili brez.

Potreben je celosten pristop, pri luskavici je to edina možna pot, bližnjic ni.

LP

Dominik Golenhofen zdravilec, dipl. hol. ener. med. (I.M.U.) in Ksenija Lakota zdravilka Golenhofen d.o.o. Obrije 10, Ljubljana Telefon: 059 059 090 www.golenhofen.si [email protected]

New Report

Close