prijateljstvo
Ko si je v glavo ubila, da sem naredila katastrofalno napako, katero mi je razkrila šele po dobrih pol leta, za kar se je izkazalo, da je naredila iz muhe slona, ampak očitno ji je tako pasalo, ko ji ni bilo nič več všeč na meni in je izjavljala, da jo kopiram (halo!!!), ko mi pustila do besede (zagovora), ko jo je začelo vse motiti.
Mislim, da nisva imeli druge izbire.
Zdaj pa misli, da sva še vedno dobri prijateljici, meni pa je vse dol padlo.
Čemu imeti prijatelja, ki te ne sprejema takšnega kot si, kateremu ne moreš povedati vse kar ti leži na duši in ob najmanjši pripombi je katastrofa.
Jebeš tako prijateljstvo.
Lepo si to napisala.
Neizmerno hudo je, ko te zapusti dolgoletna prijateljica, ki si je v glavo vbila zamero-vesoljno zamero, kjub temu, da se njej ni “storilo” in da je sama napaka, ki sem jo storila neskončno prizadela predvsem mene samo. Ne, da mi ni stala ob strani v zelo težkih trenutkih mojega življenja, še udarila je po meni in na koncu ugotovila, da za njo več ne obstajam.
Vem, da je “jebeš tako prijateljstvo” še najboljša misel, pa vendar se počutim žalostno. Zelo žalostno.
Hudo žalostna,
Za sabo imam izkušnjo, ko je celo mesto padlo na hude obtožbe proti moji družini in “greh” niti v tej izmišljotini ni bil moj, ampak od nekoga mojih bližnjih. Cel krog kvazi prijateljic, s katerimi sem preživljala veliko časa, skupaj smo tudi jedle, pila, včasih celo prespala kje…, bile smo kot sestre, če veš kaj mislim s tem. Ta krog se je na osnovi govoric v enem dnevu obrnil proti meni, češ s kom živim, da koga podpiram. Podpihovanja, nadaljnje govorice so podpihovale, dodajale, pisale po netu, skratka – ŠOK!
Tako daleč je šlo, da sem stopila do odvetnika, da je “liderki” linča proti meni poslal opozorilo pred tožbo, kar je na zunaj zaleglo. Zdaj gremo druga mimo druge, kot da se ne poznamo.
IN VEŠ KAJ??!! SREČNA sem, da se je to zgodilo, ker si rečem, da mi je usoda namenila čistko med pravimi prijatelji in tistimi, ki te zabodejo v hrbet.
IN še to; v najtežjih trenutkih mi je ob strani stala le ena sama prijateljica in ne boš verjela…moj šef, ki je drugače…eh, to je že druga zgodba.
Premisli.