Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Alternativa Zdravilstvo Predpriprave na nosecnost

Predpriprave na nosecnost

Pozdravljeni,

priblizno eno leto sem na protikandidini dijeti. Pocutim se vec kot odlicno, tako, da to ne omenjam vec dijeta, ampak nacin zivljenja. Vmes sem dijeo opustila za en mesec, pa so se tezeve hitro vrnile, zato sem nadaljevala rajsi s strogo dijeto. V nasledenjm tednu bom tudi odstranila se zadnje amalgamske zalivke. Ciscenja jeter sem opravila ze 3x. Naceloma je moje telo zdaj dokaj cisto. Pocasi se s partnerjem odlocama za otroka, zato me zaniam ce bi rabila se kaksne posebne priprave preden zanosim? Koliko casa po odstranitvi amalgama je pametno zanositi? Trenutno uzivam probiotike, alge in omego. Zanima me ce je apmetno zaceti se s folno kislino?

Juhuhu, moje pridige o “zdrava mama-zdrav otrok” so se pri vas obnesle. No, to je res dobra motivacija za delo naprej.

Zelo težko vam povem, koliko časa boste morali po zadnji amalgamski zalivki še razstrupljati. Lahko naredite urinski test, da boste vedeli, koliko težkih kovin še imate. Za informacije o testu pokličte v ordinacijo.

Tudi niste napisali, koliko alg jemljete in katere. Na dan bi morali za resno resno razsrtupljanje jemati vsaj 10 gramov (ja, prav sem napisal) alg klorela in to od 3 do 6 mesecev, odvisno od zastrupljenosti.

Probiotiki so super, omega pa so verjetno maščobne kisline, ki bi jih največ dobili z lanenim oljem, ne s kapsulami. Folne kisline načelno ne priporočam v umetni obliki, ampak nek naravni napitek, ki vsebuje folno kislino.

LP

Dominik Golenhofen zdravilec, dipl. hol. ener. med. (I.M.U.) in Ksenija Lakota zdravilka Golenhofen d.o.o. Obrije 10, Ljubljana Telefon: 059 059 090 www.golenhofen.si [email protected]

New Report

Close