Popolnež
Drago dete, še enkrat preberi kar si napisala in nato pot pod noge in straaaaaaaaaaaaaaan…!!!!!!!!!!!
Potem pa tudi ne bi bilo slabo, da začneš delati na svoji samopodobi. Kajti, če bi bila le ta vsaj približno dobra, ne bi niti minutke prenašala odnos, ki ga goji fant do tebe. Ljudje se obnašajo do nas natanko tako, kot jim sami miselno dovolimo…
Enim je pomembno dokazovanje v družbi, drugim pa partnerski odnos. In se mi zdi, da pri vaju dveh on za dokazovanje v družbi “zelo dobro poskrbi”, z vajinim odnosom pa se ravno ne ukvarja veliko. Zato verjemi, bolje da greš in si nekaj časa sama-kvalitetno izkoristiš čas in se posvetiš prijateljem, ker dlje kot bo trajalao, težje boš odšla, zato poskrbi, da se boš imela fajn… Tudi ti si zaslužiš brezpogojno ljubezen in ne ljubezen po nekih neumnih merilih, a je tako??
Pozdravček, Manja
Draga Petra. Prebrala sem vse odgovore na Vase vprasanje, tako da nimam kaj bistvenega dodati, predvsem to – da se strinjam z vsemi. Razmislite nekoliko o sebi, Vi ste enkratna, cudovita oseba, taksne na svetu ni, ste samo ena in samo ena. Nihce, prav nihce nima pravice, da Vas ponizuje, pa naj se se toliko ne strinja z Vami. Vase zivljenje je v Vasih rokah in je torej, taksno, kot ga zelite ali – dopuscate. In menim, da je pravi partnerski odnos samo tisti, v katerem smo svobodni, ko cutimo to, kar smo. S spostovanjem se obracam Vas, preberite se enkrat po vrsti vse odgovore in razmislite, nagradite se s svobodo, kajti vredni ste vsega obcudovanja, kot clovek, kot zenska. Ni Vas vreden, vreden je samo izgube in osramotitve pred drugimi, ko bo zavesa padla. Lep pozdrav.
Strinjami se z vsemi odgovori tukaj, tudi jaz sem imela podobno izkušnjo, verjemi ko sem odšla od njega, sem res ponovno zaživela, iz mojega telesa je odpadla vsa teža “gnile” zveze, tvoj tip je totalno zakompleksan. Teci, teci čim hitreje in čim dlje……..
Dosti ljubezni in osebne sreče ti želim, Revi