Najdi forum

Pomoč prosim!

G. Bruno lepo pozdravljeni!
Enkrat ste mi že pomagali, danes se ponovno obračam na Vas. Na kratko bom opisala zadevo: moja hčerka je v šoli v naravi, ki jo je organizirala šola, utrpela poškodbo (oplazila jo je morska žival), bila operirana – presaditev kože, zdravljenje je trajalo mesec dni. Pri zavarovalnici sem vložila zahtevek iz police zavarovanja splošne odgovornosti, ki jo je imela šola sklenjeno z zavarovalnico. Danes sem dobila že drugi odgovor s strani zavarovalnice (komisije), da hčerki ne pripada odškodnina. Sprašujem Vas, kako naprej? Ali imam v mojem primeru sploh kakšno možnost izplačila odškodnine? Kam se naj obrnem?

Prav lepa hvala za Vaš odgovor.
Maruša

Se pozanimam pri odvetniku,pa vam javim.
Lepo vas pozdravljam, Bruno

************************************** B&M Zavarovalna pisarna Bruno Šneberger s.p. Kermaunerjeva 17,1000 LJ tel. 051/625-611 e-mail:[email protected]

Tako daleč odgovornost šole ne seže,zato so vam poslali negativen odgovor.Pripadala pa bi vam odškodnina iz nezgodnega zavarovanja.

Lepo pozdravljeni, Bruno

************************************** B&M Zavarovalna pisarna Bruno Šneberger s.p. Kermaunerjeva 17,1000 LJ tel. 051/625-611 e-mail:[email protected]

Hvala lepa za odgovor. Lep dan Vam želim!
Maruša

New Report

Close