Najdi forum

polaganje knaufa-cene

Mansarda ravni strop: sobe 40m2
kopalnica 8m2
poševni strop po mojih izračunih:30m2
2 frčade kako se to obračunava?
hvala

To vas pride koštati delo okoli 700e komplet

se tebi povem enako kot onim ,tebe se v vrtec niso uzeli hahaha ….spokaj.

Silvek, Silvek a maš ti sploh narejeno ” OŠ ” ( samo zate osnovna šola ), še moj desetletni sin bi definitivno lepše in predusem boljše oblikoval in sestavil stavek.

ps. bok se te usmili pismenost ni zate, bolje da molčiš in samo prebiraš, seveda če znaš

HAHAHAHAA…………..

Ja Silvek a ti je danes muca jeziček popapcala, ali pa si se spametoval in samo bereš in ne odgovarjaš ???

:))))

Ta je pa dobra, keram…

Bravo keram, ne se pustit.

Tako je treba s takimi – vsi smo s tabo Silvester

HVALA:)

Ti pa si en šapec silvester, ni čudno da samo pišeš po forumu, za delo te pokliče itak nena noben. Vse teme o kitanju na tem forumu kaj odpreš vidiš tebe pa tvoje debate

HVALA 🙂

ti ko si zdaj pisal HVALA v mojim imenu ne rabis pisati in ne zajebavaj ti DENA pa ne pametuj k blage veze nimas o ničemar jasno,pa pojdi drug forum brati ane hahahahh,dela je dosti in ga še bo za tebe lenuha ga pa ni pa ga ne bo NENA hahahaa pravi ŠAPEC si ti hahahahh pojdi zizat mamiki papapaaaaaaaaaaaaaaaa………….

dej jih silvester, ne se pustit, mi smo s tabo.

prav imaš Silvester, vse se jim bo vrnilo.

tud ko tebe j..e, papak adaptacija, spokaj papa HAHAHAHAA………….. tud ta nimaš pojma o gradbeništvu blage veze nimaš spokaj papa HAHAHAHAA

SE ENKRAT POZOR TALE KI JE PISAL OB POL NOCI V PRICO MENE SE IZDAJA POD MOJIM IMENU,ADAPTACIJA NE VERJEMI TUKAJ IMAS MOJO ST.041247019 PA SE LAHKO SLISIMA UREDU TO JE PAC EN K JE PREMAKNJEN CEZ GLAVO IN BOM ZDAJ POIZVEDELK KDO JE IN SLEDI SLEDECE,SE ZE VESELIM,PRIJAVA ZLORABE ITD,NE BOS PRVI,ADAPTACIJA CE ZELIS SE LAHKO SLISIMO IN TI POVEM DA TO NE PISEM JST.

Tisti ob polnoči in tisti ob sedmh nista prava Silvestra, tako da ne upoštevajte kar pišeta.

Hvala za razumevanje, papa

un ob polnoč sem pravi, niče ne razumete, papki ste vsi, hahahaha..

New Report

Close