Najdi forum

polaganje knaufa-cene

DRRR ti tolk komentiraš te cene, da sem zarad tega mislila, da imaš firmo. Na podobnem forumu kot je ta, se da zelo lepo vidt kako mojstri, ki delajo poceni naredijo zadevo huje kot če bi šla jst fušat. Tud če kupiš hlače so tiste malo dražje običajno kvalitetnejše od tistih s tržnice, a se ti ne zdi?

Je bla glih včeraj zvečer na enem radiju debata o tem…ali višja cena res nujno pomeni boljšo kvaliteto? Ne! Celo v večini primerov….Zadovoljstvo je samo v glavi, ker smo klišejsko prepričani da če smo dali več, je tudi narejeno bolje…pa se marsikje ta stereoptip podre kot domina…jebi ga…Saj MB in BMW tud nista 100 % boljša, čeprav sta 100 % dražja od kitajčkov..

¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸ Ne prekidaj ženu dok šuti... °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

….pa nismo usi ki tuki gor napisemo ceno za svoje delo salabajzerji tako kot znate eni blatit ljudi
usi pac nismo tako pozresni za denar in tudi za solidno ceno znamo nardi dobro in kakovostno delo na svojem podrocju….lp

…pa se to…
tisti ki pa imajo 15 evr,..so pa tud taki,ki sam izkoristijo stranko da pokasirajo denar,nardijo pa manj kakovostno…danes so taki casi,da moras dati delo pod ceno,ce hoces imeti delo itd…
nekateri…ok.

imam ponudbo za 35 eurov komplet delo materilal knauf za 30 cm ursa sf 35. .. To se mi zdi zelo ugodno, je pa od firme. Ostale ponudbe nad 40 in vec.

Pa se vprasanje, ali je res nova temna knauf 035 enakovredna ursi SF 035 ?

Cena matriala za kvadratni meter gipsa z 25 cm izolacijo DF 40 ter parno alufix zaporo je 16 eur za mansarde.

Cena matriala za kvadratni meter gipsa z 25 cm izolacijo DF 40 ter parno alufix zaporo je 16 eur za mansarde.[/quote]

Uroš 89 jaz te najamem,če mi narediš za to ceno mansardo z komplet knauf materialom.Cena mora biti fiksna,da nebi na koncu zaračunal oken,kakšnih špalet,kukernlov,škatel,itd……posebaj.Narejeno pa mora biti tako,da ravne površine narediš nadvojno konstrukcijo,poševnine na enojno konstrukcijo,daš izolacijo DF 15 cm med špirovce,nato jo še enkrat prekrižaš z izolacijo DF 10 cm tako,da ni vidne nobene odprtine,kjer bi lahko nastal zračni most.Ko imaš to narejeno moraš pod U profile zalepiti salotejp,da kasneje ne poka med gipsom in steno.Nato na konstrukcijo narediš parno alufix zaporo,ter njhove spoje polepiš z ustreznim alufix trakom.Ko imaš to pripravljeno lahko začneš z polaganjem plošč,ki pa morajo biti položene tako,da neorginalni spoji pridejo obrnjeni tja kjer pride v prostor največ svetlobe.Na koncu vse zbandažiraš z knauf UNIFLOT-om in steklenim trakom,kar je obvezno tam kjer je konstrukcija obešena na les.Nato spoje še enkrat pokitaš z FUGENFILER-jem porežeš salotejp pri robovih,ki je ostal viden.Nato vse premeriš,da dobiš kvadraturo mi izstaviš RAČUN z dvoletno garncijo in si zaključil.MISLIŠ DA BI ŠLO?

Uroš 89
Z samim odgovorom me nisi prepričal,ker si verjetno nisi dobro prebral kaj zahtevam,da narediš.Moram ti povedat,da imam sam podjetje za izvajanje tovrstnih storitev zato,vse knafove izobraževalne tečaje ter dolgoletne mednarodne izkušnje v sistemu suhe gradnje.Zato vem,da to kar jaz zahtevam,z ceno,ki jo ti ponujaš nikakor ne moreš narediti.Mislim,da nekje nekoga moraš oškodovat.Jaz predobro poznam material tako,da mene nemoreš.Zanima me pa tudi katera firma ste,če delate vse tako uradno verjetno to nebo problem,da nam to izdate saj tako nizko smešnih ponudb ne dobiš niti med prijatelji kaj šele drugod.Pa bilo delovnih uspehov še naprej.

P.S. Prosim, da še enkrat preberete kaj sem napisal in ne odgovarjajte preden ne premislite za kaj gre.Lep pozdrav.

Cena matriala za kvadratni meter gipsa z 25 cm izolacijo DF 40 ter parno alufix zaporo je 16 eur za mansarde.[/quote]

Uroš 89 jaz te najamem,če mi narediš za to ceno mansardo z komplet knauf materialom.Cena mora biti fiksna,da nebi na koncu zaračunal oken,kakšnih špalet,kukernlov,škatel,itd……posebaj.Narejeno pa mora biti tako,da ravne površine narediš nadvojno konstrukcijo,poševnine na enojno konstrukcijo,daš izolacijo DF 15 cm med špirovce,nato jo še enkrat prekrižaš z izolacijo DF 10 cm tako,da ni vidne nobene odprtine,kjer bi lahko nastal zračni most.Ko imaš to narejeno moraš pod U profile zalepiti salotejp,da kasneje ne poka med gipsom in steno.Nato na konstrukcijo narediš parno alufix zaporo,ter njhove spoje polepiš z ustreznim alufix trakom.Ko imaš to pripravljeno lahko začneš z polaganjem plošč,ki pa morajo biti položene tako,da neorginalni spoji pridejo obrnjeni tja kjer pride v prostor največ svetlobe.Na koncu vse zbandažiraš z knauf UNIFLOT-om in steklenim trakom,kar je obvezno tam kjer je konstrukcija obešena na les.Nato spoje še enkrat pokitaš z FUGENFILER-jem porežeš salotejp pri robovih,ki je ostal viden.Nato vse premeriš,da dobiš kvadraturo mi izstaviš RAČUN z dvoletno garncijo in si zaključil.MISLIŠ DA BI ŠLO?[/quote]

Kere oslarije…

¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸ Ne prekidaj ženu dok šuti... °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

DRR
Nevem kaj je v tem oslarija,če pa ti poznaš boljši postopek za izvedbo pa ga napiši z veseljem ga preizkusim.Drugače pa se drži reka NE NAPAMET ZATO SO KNJIGE

Uroš 89 jaz te najamem,če mi narediš za to ceno mansardo z komplet knauf materialom.Cena mora biti fiksna,da nebi na koncu zaračunal oken,kakšnih špalet,kukernlov,škatel,itd……posebaj.Narejeno pa mora biti tako,da ravne površine narediš nadvojno konstrukcijo,poševnine na enojno konstrukcijo,daš izolacijo DF 15 cm med špirovce,nato jo še enkrat prekrižaš z izolacijo DF 10 cm tako,da ni vidne nobene odprtine,kjer bi lahko nastal zračni most.Ko imaš to narejeno moraš pod U profile zalepiti salotejp,da kasneje ne poka med gipsom in steno.Nato na konstrukcijo narediš parno alufix zaporo,ter njhove spoje polepiš z ustreznim alufix trakom.Ko imaš to pripravljeno lahko začneš z polaganjem plošč,ki pa morajo biti položene tako,da neorginalni spoji pridejo obrnjeni tja kjer pride v prostor največ svetlobe.Na koncu vse zbandažiraš z knauf UNIFLOT-om in steklenim trakom,kar je obvezno tam kjer je konstrukcija obešena na les.Nato spoje še enkrat pokitaš z FUGENFILER-jem porežeš salotejp pri robovih,ki je ostal viden.Nato vse premeriš,da dobiš kvadraturo mi izstaviš RAČUN z dvoletno garncijo in si zaključil.MISLIŠ DA BI ŠLO?[/quote]

Miro…
…zdej se mi pa že meša od teh cen….kolk bi bla pa tvoja cena za vse tako, kot si napisu!
Imam za naredit strop v mansardi, 1 strešno okno, cca. 85 m2 v knaufu! kot si napisu!
Objekt je na notranjskem!
hval za tvoj odgovor ali pa še kakšno drugo ponudbo!

materijal lahko tudi priskrbim,ni problem,dobim predracun za materijal vam povem in to,je to.

galtilen2, mene zanima, če ste tak super pa krasni in v nulo vse nardite, zakaj se že toliko meseceu trudite po raznih forumih, da bi vas ljudje opazli. Jes malo dvomim v to vaše super, poceni in enkratno delo.

ja pa kaj je to kej takega,ce ljudje hvalijo svoje delo itd,.usak ima pravico to miljonkrat napisat,nevem zakaj se se vi ne pohvalite z kaksnim delom ali z cimerkoli,hvalabogu da niso usi tako pozresni za denar itd,..kdor pa dvomi v karkoli je pa najboljsa resitev,da se preprica ali je res ali ni…usak je v cem dober.,naj si usak iscem denar za kruh kakor hoce in kjer hoce.lp

a ves kaj je ti anton,pojma nimas o suhomontazi,jst delam cele dneve to mi pa zena pise tako za info,pa ne bodite toliko pametni in se slinit okoli dela in denarja,ce si tko dober in ostali pa me zanima ce sam,cisto sam nardis mansardo 180 kvadratov 30cm izolacije pobandaziras in z jubolinu potegnes v12 dneh a jo,tko da ne pametujte,vsi k mate tako visoko ceno bi radi pokasirali to pa tako ne gre

alezss
Pozdravljen
Glede na to,da si iz dolenjske jaz pa iz štajerske me ne moti,da ti lahko povem kako mora bitti narejen sistem montaže knauf.Če me pokličete na tel.041332616 vam lahko obrazložim celoten postopek montaže vključno z materialom ali brez.Stane vas samo klic preko opereterja in se lahko prepričate o naši kvaliteti.Poslal bi vam zasebno sporočilo vender tega niste omogočili,preko foroma pa sem naveličan razlagat tem nesposobnežem ali FUŠARJEM kako se stvari streže.Neglede,da ste iz dolenjske se lahko dogovorimo za izvedbo vaših del,ki jih zahtevate ali pa me kadarkoli pokličete za neobvezen nasvet,ki vam bo pomagal,da v nadaljavanju življenja v vaši hiši neboste imeli težav.Se ne hvalim in ponujam za delo,vendar se mi zdi pošteno,da imajo ljudje pošteno narejeno za tisto kar plačajo.Ži vljenje sem preživel v tem delu in vem kaj je dobro in kaj ni zato me določeni komentarji z tega foruma absulutno ne zanimajo in se mi zdijo izkoriščevalski,ter lažnivi,ker obljubijo vse samo,da bi dobili nekaj dela.Jaz imam podjetje in vam tudi brezplačno svetujem glede cen ali izvedbe nakar se sami odločite za ustreznega ponudnika.Mislim,da vidite,da ni samo POKLIČI NA in pridejo vsi specialci,ki nimajo kaj delat.Jaz vam pa izstavim ustrezni račun na izvedbo in kvaliteto vgrajenega materiala z določeno garancijo,ki vam zagotavlja uspešno izvedbo del z dvo letno garancijo zadržanih 15% sredstev na kvaliteto izvedbe del brez materiala,kar se mi zdi pošteno.
Upam,da sem vam vsaj nekoliko pomagal
Lep pozdrav
Miro

miro, upam, da ste s tem telefonskim klicem dosegli kar ste pač želeli. Očitno imate preveč časa, da še v nedeljo zvečer nategujete ljudi okoli.
Ker to, da me kličete pod pretvezo, da ste iz Prlekije in, da potrebujete knauferja, potem pa preizkušate moje znanje, je zame en navaden nateg in ste izpodbili vse vaše sladke stavke iz zadnjega oglasa s tem.

Pozdrav
Sem res iz Prlekije in sem privatnik v tem poslu, za katerega sem vas spraševal.Zanimivo pa je to,da nevste kako in z katerim materialom se najprej obdelajo gips plošče,kako mora biti narejena konstrukcija,koliko vijakov gre na kvadratni meter,kje je dvojna in kje je enojna konstrukcija,kaj je parna zapora,kako se izvede,koliko je potrebne izolacije in katere vrste.Glede funkcionalnosti izolacije in uporabnosti niste imeli pojma,kakor tudi ne kako mora biti obrnjena parna zapora.Katera firma sploh ste,kakšne reference imate,kje ste se izobraževali za suhumontažni sistem,kdo vam je to potrdil?Kje vas lahko preverimo in ugotovimo,da mogoče glih vi nenapizdite nekoga v nedeljo?Ste to zakar se predstavljate ali ste navaden lažnjivec?KDO BO KOGA? Se slišiva zopet v nedeljo,ker je to edini dela prost dan.
LP

drgač pa dvojna konstrukcija križno na ravnem stropu s križnimi povezniki in zičkami, na poševninanah enojna s sidri..itd…smo tudi mi v tujini delali.:D

Kakor koli se pogovarjate o cenah na pamet je nesmisel. Dejansko ceno je možno postaviti ob predizmeri in izboru materiala. Tisti ki pa delate mansarde za 7eur pa kar lepo fušajte naprej, slej ko prej bo enkrat tega konec in bo večina investitorjev spoznala, da je garancija na delo le pomembnejša od damping cen.

lp

Samo še to, subvencija od eko sklada znaša do 20% za izvedbo mansarde z orginal računom in izjavo izvajalca del. Le tega pa fušer nima.
Na koncu je cena domala ista kot fušerjeva, pa še garancija na izvedena dela. Razmislite, kaj se splača.

lp

New Report

Close