Najdi forum

Po infarktu

Pozdravljeni

Tri tedne nazaj sem imela infarkt.Moj problem je sledeči,ko grem zvečer spat me malo zbada v prsih in ko zaspim se zbudim okoli 2 ponoči cela prepotena,zgornji del pižame si moram zamenjati ali je to normalen pojav?

Hvala za odgovor

Spoštovana

Po infarktu je normalno, da se pojavijo različni simptomi in občutki, ki jih je treba skrbno spremljati. Zbadanje v prsih in nočno potenje sta lahko povezana s številnimi dejavniki, vključno z zdravljenjem, stresom, včasih tudi s ponovnim pojavom srčnih težav. Pomembno je razumeti, kaj ti simptomi pomenijo in kako jih pravilno obravnavati.

Nočno potenje po infarktu ni nenavadno in se lahko pojavi iz različnih razlogov. Stres in anksioznost sta pogosta dejavnika, ki lahko povzročita nočno potenje. Poleg tega so nekateri ljudje po infarktu bolj občutljivi na temperaturne spremembe ali imajo motnje spanja, kar prav tako prispeva k potenju med spanjem. Vendar pa je pomembno omeniti, da nočno potenje lahko tudi signalizira težave s srcem ali z drugimi zdravstvenimi stanji. Prav tako nekatera zdravila lahko povzročijo stranske učinke kot so zbadanje ali potenje. Čeprav ni razloga za paniko, priporočam posvet pri zdravniku.

LP

New Report

Close