ph in probiotiki
pozdravljeni,
zanima me kakšne so lahko posledice za organizem, če je telo preveč bazično,lahko to stanje škodi?
2.ali si naj ph urina merim izven obrokov.. vem da je takoj po obroku ph nizji..je to pomembno?
3.ali se tekoči probiotiki Agenki jemljejo lahko samo na prazen želodec? to sprašujem, ker sem včeraj zvečer po končanem rojstnem dnevu popila 2 žlici tekočega probiotika in čez cca. 1 uro 2x bruhala(pred tem sem pojedla par koščkov suhe salame, malo sira,par gobic pol rezine kruha, in sladoled,pila vodo). do zdaj sem probiotike v kapsulah jemala po jedi oz med jedjo in mi niso škodili.
hvala in lp!metka
Skoraj nemogoče je, da bi bili preveč bazični. Telo izloči vse nepotrebne minerale (baze), če ledvice pravilno delajo. Pri preveč bazičnem urinu je potrebno preveriti pravilno delovanje ledvic.
Urin si merimo ves dan in to tri dni, da dobimo dnevne krivulje, ne pa posameznih vrednosti, ki nič ne povedo.
Tekoče probiotike Agenki jemljemo vedno pred obrokom. Lahko jih razredčimo z vodo ali mlačno tekočino. Če ste bruhali samo enkrat, bi za to krivil hrano, ne probiotikov. Meni se zdi vaš meni zelo “pisan”. Bruhamo ponavadi zato, ker se želi telo hitro razstrupiti.
LP