Penis, kožica
jaz bi vprašal nekaj in prosil za odgovor , meni kožica gre dol ko ni trd ampak lepo počasi ko je trd mi gre tudi ampak malo težje , ali je kaj narobe ?
Jaz bi uprasu zakaj mi ne gre kozica dol kadar je penis v trdem polozaju.
Ko je v mejhnem mi gre brez problema.
Prosim vas za odgovor.
Hvala.
Jaz bi uprasu zakaj mi ne gre kozica dol kadar je penis v trdem polozaju.
Ko je v mejhnem mi gre brez problema.
Prosim vas za odgovor.
Hvala.
Nujno ni, slej ko prej te bo takšno stanje verjetno začelo motiti, pa boš se takrat posvetoval z zdravnikom, kaj je za narediti. Saj širiš jo verjteno že tako in tako, kajne?
Matjaž
Živjo!
Jst sm pa star 15 let, in mi gre v normalnem stanju kožica čist lepo dol, v trdem pa ne gre lih (mal gre). Pač to sprašujem zato, k sm pač po netu po slikah vidu, pa pr enih igralcih da majo to čist dol. Prosim za nasvet!
Odogovor je enak, kot pri vseh ostalih s podobnimi težavami: če te moti (to boš ugotovil, ko boš imel spolne odnose), pokaži zdravniku, da oceni stanje nato pa primerna terapija – kremice, ki ne hasnejo mnogo in pa obrezanje, deloma ali v celoti. Včasih je zgolj frenulum prekratek, pa se ga prereže in je stvar rešena, a vse to zahteva pregled.
Matjaž
Mene pa zanima kaj naj naredim če je kozica prilepljena ampak samo malo
star sem 13 let.jaz opazam da imam na levi strani penisa bulico,ko jo taknem dosti boli.kaj za to treba iti k zdravniku?.prosim naj cim prej kdo odgovori??
men pa gre vse to dol lepo pa take pa to samo kozice niam se cez glavco 🙁 ka naj narejim..star sn 11 let
Men gre to vse normalno samo niam se koze cez glavco..pri 11letih..je to normalno al ne
no v glavenm to sn se hoto povedat tm ko sn tm napisal se pravi to mi gre vse normalno samo koze niam cez glavco..mislim mi gre nazaj gor..vete ka mislim..je to normalno pri 11letnem otroku..se enkrat tm ko je kozica pa glavca mi ne ostane spodi temvec mi ge nazaj gor
jz mm enak problem penis.kozica ampak jz mm tak tk rdeca pa tk malo ven isto penis samo ob robu rdec
Prosim povejte mi kaj pmeni kakšnajepeniskozica .
Problem.. Imam 26 let in ko imam penis v trdem položaju mi kožica gre nekako s težavo čez, potem pa noče nazaj oz. se zatakne ob glavici. Ko je je penis v mehkem oz. napol trd gre normalno gor in dol. Kot da ne bi bila kožica dovolj razširjena in gre samo dol, nazaj pa ne. Kakšna je rešitev? Moti me sicer ne, se mi pa to ne zdi normalno pri teh letih. Hvala za pomoč.
Imam vprašanje. Nad jajci oziroma na začetku penisa imam take majhne pikice lahko bi rekel bradavičke. So male in jih je več. Zanima me ali bi rabil k zdravniku? Sicer imam te že dlje časa, prej sem tega imel še več, ampak sem se vendarle odločil da vprašam, kaj je to točno. Hvala, lp
@boy89: Očitno je kožica nekoliko ožja in gre težje dol. Če te ne moti in kožica ni tako ozka, da bi sploh ne šla dol in bi to povzročilo parafimozo, potem je najbrž vse ok, sicer pa obisk zdravnika, da se kožica operativno razširi.
@klemn515: prek foruma se ne da postaviti diagnoze, a verjetno gre za normalno variacijo kože oz. izražene lojnice. Če te skrbi, obišči osebnega zdravnika.
Matjaž
Hvala za pomoč. Dol gre, ne gre pa na lahko (ko je penis v trdem stanju), razen z raznimi olji potem pa gre brez problema. Moti me ker potem ne gre nazaj gor in ovira pri sexu (kondom) in pri masturbiranju gre pač samo do polovice glavice, ker če bi dal do konca ne gre več nazaj gor in je malo nerodno.. 😀 Drugače pa mislim da ni nič tako hudega, da bi bilo za it h zdravniku, bi pa poskusil s kakšno kremo ali na kakšen drugi način, če se da odstraniti ta problem.
Forum je zaprt za komentiranje.