Najdi forum

Penis, kožica

Na pluvanja brez argumentov sem na tem forumu ze navajena. Ko bos DOKAZAL nasprotno se javljaj, ostalo me ne gane.

Ajd cao

“”Ko bos DOKAZAL nasprotno se javljaj, ostalo me ne gane.””

Sem že dokazal in ne enkrat, milijonkrat!!!!! In to kar ti pravim ni nobeno pljuvanje ampak RESNICA in REAL LAIF!!!
Tebi pa manjka še VSE da boš do tega prišel!!! (ne prišla) ker očitno se lažno izdajaš za žensko čeprav imaš jajca! Ampak ne v prenesenem pomenu besede in bi bilo bolje povedano, ne jajca ampak nekaj kar je veliko bolj podobno megli v jajcih!!!!

Seveda,ti me poznas in ves da mam jajca oz “neki tazga”. Torej,o kaksn REAL LAJFU in RESNICI ze govoris, ce si v osnovi v zmoti?

Moje pisanje je preverjeno, preber si razlicne clanke po netu iz medicinske stroke.

Sm pozabla oment…moji tipi do zdej so bli usi obrezani,z izjemo dveh.
Obozujem obrezane…mmm kako jih je dobr fafat

“Sm pozabla oment…moji tipi do zdej so bli usi obrezani,z izjemo dveh.”
Pol hodiš samo z bosanci in židi?

Kožica je tam z namenom in me ne bo nobena ženska prepričala da temu ni tako. Pri dojenčkih ima varovalno funkcijo. Kasneje pa se tudi izgubi nekaj občutka če jo ni več. Pa tudi drkanje mora biti precej bolj bedno brez kožice.

drkanje je ful bols brez,sploh s ksnimi lubrikanti ma to je konc.

ce bi biu izobrazen bi vedu da nimajo samo bosanci obrezanih..pa tut ce bi,si se nacionalist zravn?

Ženska, pa kako ti veš da je boljše drkanje brez kožice? A imaš tiča mogoče?
Povsem logično je, da je drkanje bolj čutno, če imaš kožico. Lol no.

Saj vem da trollaš ampak vseeno

Govorim ti za drkanje k ga izvajam jst,se prav da je bolsi obcutk men u roko tak brez koze.Uklop mozgane mau.

Pa tole nevem od kje ti,si obrezal al ne? kr tut ti nisi oboje,kako lahko ti govoris,ce si sam eno od tega?

Bol cutno drkanje,ce mas kozco..hahahahaha rolam se po tleh.

Pod nož je treba, ne glede na to, ali imaš absolutno fimozo ( sploh ne gre čez, niti v mehkem), ali relativno fimozo ( ne gre čez v trdem).

KACA, Ti pa imaš res ogromno izkušenj. Praviš, da ga dobiš tudi po večkrat na dan, pa povej malo kako to prakticiraš, kakšne poze uporabljaš, ti je všeč dogy stil ali kaj drugega!
Če ga dobiš večkrat na dan ali je vedno zraven tudi orala, ali samo udariš na brzino in konec?????

haha kaksna pa so to uprasanja? poze?odvisno kje sm,kam se lahko naslonm/usedm/ulezm…u dogiju gre pr men tkole..en dva tri ORGAZM hehe :)) mi pa ni to najlubsa poza.
glede orale pa…s tem sm obsedena.to je obvezn del,brez tega skor da ne sexam.najbolsi del sexa(razn ograzma)

živjo jaz sem bil ucerej na operaciji in sicer so mi obrezali penis! (ker ni sla kožica čez glavico).
sedaj me pa zanima kako bo pri spolnih odnosih in samozadovoljevanju je kaj drugace kot prej bom imel kakšne tazave? so pri tem kakšne slabosti! zanima me pa tudi kako se sedaj pravilno neguje penis dokler ni zaceljeno!

Glede nege si dobil navodila. Danes daš povoj dol. Če ne gre ali te boli, ker se je prilepil, ga namoči v čisto, mlačno vodo, nato povoj odstrani. Penis namoči oz speri v kamiličnem čaju dvakrat na dan, vsak dan OBVEZNO menjaj spodnjice. Čez kake 14 dni bodo tudi šivi že šli počasi stran, če ne gre jih namoči in zdrgni stran, na koncu pa ga stran cukneš. To je to. Pri spolnih odnosih na začetku uporabljaj kondom.

Kar se občutkov tiče: po obrezanju se rana nekaj tednov celi, po obrezanju je občutek seveda drugačen, lahko pride pri spolnem odnosu do orgazma oz. ejakulacije prej (ker je področje brez kožice bolj občutljivo) ali pa kasneje (ker ni več sluznice). Ampak sedaj je kot je, kožice ni več in se boš na to (slej ali prej) navadil in se prilagodil.

Matjaž

hvala za navadila in odgovor!

še eno uprašanje imam koliko čaša bo to bolelo? dokler ne odpadejo šivi ali bo že prej ok?

sedaj ko sem dal povoj dol izgleda vse nekaj čudno glavica je zelo majhna proti ostalim delom! in zdi se mi use nekam naguzvanno in podvihano pod glavico! je to zatečeno in tako izgledali ali zakaj?

pa se to koliko časa bo tak cuden obcutek ko se penis drgne ob gate?

ta čuden občutek bo zlo hitr zginu. pač je glavica še občutljiva. jst nimam obrezanga, ampak preden sm se začeu samozadovoljevat je bla glavica tok občutljiva da je skor bolel če si se dotiku. po se je pa po enmu mescu zlo izboljšal, zdej je pa že čist kul …

Na daljavo se ne da presoditi, ali je vse ok ali ne. Potrpežljivo, sedaj je komaj dan ali dva po posegu, potrebno je počakati, da rana zaraste, da šivi odpadejo. Sicer pa tako imaš kontrolo, pa bo zdravnik presodil.

Matjaž

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close