Pasivna baba za popizdit
Skup sva 12 let. V tem času mi ga baba še ni pofafala, ker se ji to gabi. Njej ne paše da ji dražim bradavičke, njo žgečka, če ji dražim klitoris, njo žgečka, če ji jo hočem polizat. Nič ji ne paše. Ona nebi dogija, ona nebi bla zgoraj. Samo na hrbtu in noge u luft. Če že sexava 2x v enem tednu, kar je redkost prav da se počut ko sex avtomat. Sej drugače je dobra duša in jo mam rad, sam mi že dolgo časa tole preseda. A ima še kdo kak podoben primer?
well js mam nasprotnega problema kot ti, namrec fant ne dela nic od navedenega pa bi le bil od spodaj, drazil me je tam spodaj le 2x in to neha ko je men najboljše pac predn dozivim orgazma, me cist prekine, ne govort o tem, da sem se veckrat umikala da nj mu pokazem kje bi mogu dotikat. redno fafam pa delam use da on uziva, dobesedno brez zraka ostane js pa nc. lej to ne gre, najbols je povedat svoje potrebe in se zmenit z njo/njim, vsaj js nameravam to narediti pri naslednjem sexu.
she916, 11.06.2021 ob 13:19
well js mam nasprotnega problema kot ti, namrec fant ne dela nic od navedenega pa bi le bil od spodaj, drazil me je tam spodaj le 2x in to neha ko je men najboljše pac predn dozivim orgazma, me cist prekine, ne govort o tem, da sem se veckrat umikala da nj mu pokazem kje bi mogu dotikat. redno fafam pa delam use da on uziva, dobesedno brez zraka ostane js pa nc. lej to ne gre, najbols je povedat svoje potrebe in se zmenit z njo/njim, vsaj js nameravam to narediti pri naslednjem sexu.
She… Tudi meni se lahko javis, pa nadoknadiva manjko! 🙂
Bil v enaki situaciji 10 let. Sedaj sva že 4 leta ločena; z urejenimi odnosi in skupnim skrbništvom hčere.
Odhod in ločitev je skrbno načrtovala in zelo uspešno skrivala. Tako da je bil njen odhod za mene in hčerko popolno presenečenje. Iz hiše se je z hčerko izselila v slabih 30tih minutah.
Nadaljnja procedura ločitve, delitve premoženja in skrbništva je potekala brez zapletov in si drug drugemu nisva nagajala. Zaupala mi je tudi razlog za odhod; da pač ima raje ženske … In takoj je vse skupaj v 10 letni zgodbi dobilo rep in glavo.
Če je partnerka že krepko mimo 40tih let, se bo vajina lažna in posledično pasivna zveza brez čustev verjetno obdržala…. Ekonomska in socialna računica. Če pa je mlajša, pa lahko po njenem 40tem RD pričakuješ podoben konec zgodbe. Ženske se namreč pri / po 40tih srečajo z dilemo; Ali si od dosedanjega življenja res ne zaslužim več?
Srečno
112, 19.06.2021 ob 19:33
Moj je bil storast v sexu precej. Ko sem izrazila zeljo da bi sexala vec ko 1krat mesecno mi je reko da sem vulgarna in me kmalu zapustil. Taki ste tipi.
112 to je men pa bivša nardila. Jest bi vsak dan večkrat na dan!!Ali misliš da bi ti pasal večkrat na dan?! Bi zdržala takšen fizični napor!!??? Ne zanima me kako izgledaš!! Ko sem prebral tvojo objavo si se mi zasmilila!!Dej odpiši pa da vidva če bova ukup prišla!!!
112 bi bila midva oba vulgarna. Mislim da si zasluživa da se končno enkrat dobr znoriva. Lahko je samo enkrat, lahko je sam neki časa, lahko je pa za zmeraj! Bi si te pa uzeu tako kot treba. Sploh zato ker sedaj pa nisem že 4leta bil intimen z nobeno. V men gori ko ti tole pišem! 4leta je res dolga doba!! In verjem da ne lažem, da se že 4leta nism spraznu, ker nimam razloga lagat! Tud zdrkou ga nism. Pa ne zato ker bi biu grd Al pa nesposobn. Enostavno nočem. Hočem dat vse samo eni!!! Prostitutke pa ne pridejo v poštev ker tolk se pa cenim!!!
Jaz sem imel zelo podobne probleme. Poročen 10 let, pa nič orale, vedno zelo klasično, spodaj jo je žgečkalo (poskusil sem lahko itak v vsem tem času 3x), v usta ga ni vzela. No potem pa po nekem (še zdaj za moje pojme neverjetnem) naključju spoznam na netu eno, ki se je bila pripravljena z mano dobit in zdaj že eno leto uživava skupaj. Ona pa pri sexu čisto nasprotje od žene. In zdaj je žena vesela, ker ji ne težim več toliko, ker tisto, kar sem pri njej pogrešal, dobim drugje. V bistvu je škoda, da se tako težko najdemo skupaj taki s podobnimi problemi oz. da si ne upamo začet česa takega zanimivega.
Anonimno 6835. Isto pri men. Imel sem punco od 15-17. Star sem zdej 17. 2 leti sva bila skup. Ko je ona želela imeti spolni odnos nisem bil proti. Hotel sem z zaščito( kondom) oba pa proti temu. Zaščita je na 1 mestu. Ok. Dogovorila sva da imam zaščito in pol( ne vem kaj z njo dogaja) je vidla da mam tko 18 cm velikega. Nasleden dan smo šli narazen. Kaj z njo dodajalo?