pozdravček jbrulc4 in ostale….Ajjjaaa takšna je ta reč, ja tam k je pr njemu samoplačniško pa verjamem, da je druga stvar, jst ga u bolnici nism mogla dobit na telefon…
Za Zanoškarjevo pa ne vem, nism nč klicala, ampak…hja mogoče jo bom ta teden, čeprav je ona rekla, da bo obvestila po mailu…zdaj bi biu pa res že čas, ne vem no, če mene dlje časa ni u službi, morjo tud najt neko zamenjavo….
hvala polonajerin, mogoče bo pa kdaj prav prišlo:)
Ni panike, saj si vidla, da me je kar odneslo še ostale pozdravi “tastare”.
[/quote]
Tanjaaa,
bom ti jaz dala “tastare” (če si mislila na nas mladenke ;o)). Naslednjič plačaš kofe za “tastare”, za “kazen”, v bolnišničnem bifeju ;o))
Pa brez zamere, se hecam malo (za kofetek pa že ne ;o)))))
Lp,
Lili
p.s. ga. Zanoškar še ni začela delati, tako je vsaj povedala na klubu!
Ojla punce moje sotrpinke ..hihihihi
se javljam spet malo po dolgem času , da vam poročam kako je bilo včeraj na polnjenju…sedaj imam polnjeno 4 ml in moram povedat drage moje dame da pa je sedaj stvar res začela delovat , saj ne da ni delovala pri mei že prej ampak sedaj ko mi je nafilal še 4-rico pa res ej madona pa jaz ja ne morem nič pa to res skoraj nič jest…in kaj moje oči so pa tako lačne da je kar groza …
…no in sedaj pa res verjamem SOUAD,PAPER,TANJI IN še ostalim starim operirankam da pa pri 4 postane resno vse skupaj…
tako da sem od včeraj lažja za kar 2 kg …moj želodec pa nonstop kruli
madona ,madona .
lp S…..
No anil, pa imaš izkušnjo več, sedaj bo pa kar letelo dol 😉
lil_vanili: “tastare” je mišljeno tiste, ki smo že nekaj časa operirane 2 leti+ 😛 jaz sem sigurno že med tastarimi, hihi. Za kavico pa težko karkoli obljubim, ker imam vedno še kakšne opravke in zmanjkuje časa. Morda enkrat ob priložnosti, ko zopet pridem pogledat.
Marilin jaz sem bila OP 17.10.2008 od takrat sem pa shujšala točno 27.5 kg.
Moram pa povedat da sem jih imela že 29 manj ampak takrat sem ravno imela hudo črevesno virozo (driska in bruhanje) ..in sem izgubila kar 4 kg ki pa sem jih potem ko sem začela spet jest seveda pridobila nazaj….toliko o tem..da ne bo kake pomote ker sem enkrat se mi zdi že napisala da jih imam 29 manj od največje teže – no to je bilo takrat .
Je pa res da pa sedaj po tem zadnjem ml.(polnjenju) trenutno kile kar letijo… se pa zavedam da se bo ostavilo saj je prve dni vedno tako da po polnjenju ne moreš kaj dosti jest…
Za zanimivost.. danes sem si odprla tunino konzervo tisto tamalo saj niti ne vem koliko je v njej in je nisem mogla pojest (seveda brez kruha ).
PAPER.. bi pa vprašala tebe …kaj in koliko poješ ti zdaj ( ne vem sicer več koliko imaš polnjeno ) ampak se spomnim da si pred novim letom napisala da te kar hitro tišči….zanima me tudi kako se sedaj počutiš,in koliko imaš manj kil? Ker jaz opažam pri sebi da se mi vedno pogosteje vrti v glavi … v bistvu se je začelo z mogoče en – dva krat na dan…sedaj pa se mi to vedno pogosteje dogaja…. Hvala za odgovor.
LP S…..
anil,jaz sem polnjena 5ml-vsega sem lažja za 31kg,nekaj kg sem izgubila pred operacijo.Imam pa še kar”fore”,zato bom rekla dr.,naj me v ponedeljek napolni 1.5ml.Ne vem pa če bo hotel,ker me ponavadi polni po 1ml.Jem v bistvu še nepasirano,kar se tiče kruha in kvašenega testa imam dva mala griza dovolj in me že tišči-tako da tega pojem zelo zelo malo ali sploh nič-se izogibam.Špageti mi tudi včasih ne grejo dol,zelene solate ne morem,v bistvu jem kar se da dobro zgristi-naj napišem še da od mesa jem piščanca in mleto meso-ostalo ne gre in tudi hrenovke ne.Vse moram res dobro pregristi,da spravim dol-tudi količinsko naenkrat ne gre veliko not-res pa je da sem sedaj od začetka decembra spravila dol samo 4kg-včasih kg kar stojijo-mi je šlo na začetku hitreje dol.Tudi z ostalimi prijateljicami je kar podobno-dve kljub temu da sta polnjeni malo več kot jaz v zadnjem času nista shujšali.Ja ko sem nazadnje govorila z dr.,mi je rekel da če grem dol po 2kg mesečno je čisto ok-hujša se tam do enega leta in pol-do dveh let.Potem sem malo preračunala in se mi bo tako tudi izšlo,da bom do maja naslednjega leta na svoji idealni teži.Če pomislim je to super-saj sem imela zelo veliko telesno težo,kar 65kg preveč.Saj v bistvu sem te kg nosila 15let-če pomislim da bom čez eno leto na idealni teži-se mi zdi neverjetno-res,zelo sem vesela da sem naredila nekaj zase in se odločila za operacijo.
Glede tvoje vrtoglavice-pojdi do svojega zdravnika in naj ti pregleda kri-lahko da si slabokrvna-ali ješ vitamine?Jaz teh težav nisem imela.Res pa je da po vsakem polnjenju,zelo težko kaj poješ,sčasoma pa zopet lahko malo več spraviš vase.
Mogoče sem spregledala, zanima pa me kdaj je bila izvedena zadnja OP bypassa, ki jo je izvedel dr. Breznikar seveda v letošnjem letu? Moram reči, da sem že skoraj pozabila, da sem v čakalni vrsti, telefon pa imam pripojen nase, ker jasno, čakam, da me kdo pokliče in pove veselo novico, da bom na vrsti :))).
No in še klub je odvihtel mimo mene. Spet sem pozabila na tisti ponedeljek, pišuka, pa tako rada bi videla in slišala kaj in kako še v živo. Pa še spoznala bi vas :(((.
Nič punce, bodite pridne in uživajte!!
UPANJE UMIRA ZADNJE!