Najdi forum

Operacija želodca

živjo punce!!

jaz mam samo eno vprašanje za tiste ki mate trakec.ali je katero od vas tudi fejst napenjalo in pikalo po trebuhu po operaciji.Jaz sem zaprta in imam vetrove ampak nič ne gre ven!!včeraj sem komaj zaspala!nikamor ne morem danes tak me boli!

no to me pa veseli-če pa gre katera jutri na klub(vsaj mislim da je),pa kar pogumno vprašajte vse kar vas zanima-breznikarjeva bo sigurno vedela kako in kaj!

Imejte se rade! paper

@polonajein: a to si a trakec?? Kje pa boš operirana???

Jaz pa sem danes bila pri pulmologu tak kot je rekel naestezist…in sm slabe volje 🙁 naj se končno zmenijo kdo bo strokovnjak za kater del telesa :(( Sej vem, vsi so strokovnjaki ampak res sem zadnje dni doživela eno razočaranje čez drugega, zato mi prosim oprostite, če se ne postavljam v njihovo kožo…
uglavnem,… anestezist me zavrne zaradi pljuč in KT. Breznikar in vsi ostali s katerimi sem govorila so rekli da KT ne igrajo veliko vloge… Danes pa mi pulmolog reče, če sem prepričana da je anestezist gledal mojo sliko, ker on ne vidi nič takega kar bi bilo alarmantno oz. da nebi mogla na OP. 🙁
In ja, razumem da hočejo biti previdni, pa da gre lahko kaj narobe… ker sem imela kopirane izvide sem jih nesla tudi anestezistu v NM pa je rekel, da on ne vidi problemov… sploh pa ne pri KT.

Oprostite, da se takole ponavljam, saj vem, da je prepozno, samo morala sem dati ven…

Lep sončen dan vsem! Pa veliko sreče Lani in Pemini!

paper..o to pa je lepa novica,je takoj lepši dan:), anede shera, ti si tud vesela, sej sm vedla jst, da bo še kaka lepa novička:)

Aja Anček, sm jst spregledala kaj al kako, a si iz NM ti al zakaj si nesla to v NM?

@Maja Tutaja: JA iz NM sem :))

Ja zanimivo Ancek, mi je nekako ušlo,če si že kje napisala, no saj vidim, da nas je tud kar nekaj iz NM…lepo,da nisem edina:)

Ja nč Dolenjke,bi bil že čas,da začnejo z operacijami še v NM,nas je res kar nekaj potencijalnih kandidatk.

A ti tud Elika? Sm +presenečena, eh u NM še slišal niso nikol za takšno operacijo, razen če kupmo dr. Breznikarja:), da mal razloži tem našim dolenjskim dohtarjem, kaj to sploh je……hja bomo lahko pa kak klub ustvarle še u NM:)

Ni problema,čeprav sem jaz šele na začetku,v fazi razmišljanja.Naročila sem se na prvi pregled v LJ,pa da vidim,kaj mi bodo rekli.

joj, učeri sem gledala eno oddajo na (mislim da kanalA) o vaših problemih in je bil v oddaji najdebelejši človek in ko je pripovedoval svojo zgodbo, mislim ej, sem se spomnila na VAS vse tukaj, in kako sem VAS v bistvu žalila s svojimi prispevki.Odprl mi je oči, da ste vse res zasvojene s hrano in da si res ne morete same pomagat itd.itdTo sem spoznala v tej oddaji in mi je žal, da sem se sploh oglasila v tem postu, saj nisem poznala problema, v bistvu ste zasvojene in to res ni mala šala.Ravno tako kot alkoholiki in narkomani, to je huda reč.Me pa zanima, a recimo kakšni psihiatri vam ne morejo pomagat, predno greste na operacijo želodca.

Pozdravljena MajaTutaja!
Zadela sem na lotu, kot si rekla, da če dobil dr. Breznikarja. Takoj, ko sem zavrtela tel. št. 02/870-53-59 se mi je javil. Bil je zelo prijazen, Povedal mi je, da naj zberem vse izvide (vprašala sem ga glede enega mnenja drugega zdravnika) pa se naj oglasim pri njem. Se zelo hitro vse premika, tako je rekel.

Punce, če želite danes govoriti z njim (če imate kakšno vprašanje ga pokličite, ker se res oglaša na telefon).

Lep pozdrav vsem “Dolenjkam” in tudi ostalim

Joži

moja-moja,

kaj, če bi ti šla enemu PSIHIJATRU, ker očitno ne poznaš razliku med PSIHIJATROM in PSIHOLOGOM. Ha, kaj praviš? ;o))

Lp,

Lili

moja-moja, lepo, da si bila pozorna na prispevek in da si mogoče le uvidela naše težave, čeprav vseeno bolj težko, če nisi v naši koži…
jst sm hodila na psihoterapije kar dolgo časa…pa da ne govorim o vseh drugih zdravniških nadzorovanih hujšanj in vadbe, ampak sem kljub temu zdaj tukaj kjer sem….ni več nobene druge možnosti…sm vse probala, ne sam enkrat…večkrat….

jbrulc4 ja kaj naj rečem, lepo, da si ga dobila, drugič bom kar tebe prosila, da pokličeš namesto mene:) hecam se, mogoče si pač res imela srečo…

….še nekaj jbrulc4….ja zdele sm gledala, kam si ga pa to klicala? Te številke pa jst nimam nikjer zapisane…

Paper moram te malo popravit in sicer ; danes sem bila v klubu v SG skupaj z SHERO,LILI-VANILI,tam pa se nam je pridružila še Tanja …
Tanja je vprašala sestro za Dr. breznikarja , če res ostaja v SG pa je rekla da to sigurno ne drži..da pa ne ve od kod te informacije ..
tako toliko o tem

lp S…..

Tanja …oprosti da se nisem uspela niti poslovit od tebe …sory se vidiva na polnjenju

lp

sem ravnokar napisala sheri-to sem izvedela od prijateljice,ki je bila operirana pred kratkim,Zato sem tudi to napisala-v primeru da to ni res,mi je žal da sem sploh kaj napisala.
lp

Imejte se rade! paper

No, sem paper že napisala pa vseeno… Kaj pa če so se vodilni že vse zmenili pa osebje še ne ve za to? No, saj bomo vidli kak bo… 🙂 Samo da vemo kak pa kaj… 🙂 Da nas ne bo preveč strah pa da ne bo nazadnje še kam v kakšno 3. bolnico odjadral… 🙂 Joj, komaj čakam da mine še teh par mescev do moje OP… :)))

Ni panike, saj si vidla, da me je kar odneslo še ostale pozdravi “tastare”.

Glede Breznikarja se pa govori veliko, ampak nič točno se pa še ne ve. Morda se res kaj kuha, zato je najbolje počakat, da bo 100% pa se raje potem veselite 😉

New Report

Close