Nova sem na forumu, s prav takimi problemi kot jih opisujete tudi ostale. Danes sem napisala en mail dr. Breznikarju, pa ne vem, ali mi bo odgovoril. Nekako verjamem, da je zame prava rešitev gastrični trak SAGB. Lepo prosim, če mi lahko katera pove, kaj naj za začetek naredim. Ali naj dr. Breznikarja kar pokličem (če mi ne bo odgovoril na mail)?
Nova sem na forumu, s prav takimi problemi kot jih opisujete tudi ostale. Danes sem napisala en mail dr. Breznikarju, pa ne vem, ali mi bo odgovoril. Nekako verjamem, da je zame prava rešitev gastrični trak SAGB. Lepo prosim, če mi lahko katera pove, kaj naj za začetek naredim. Ali naj dr. Breznikarja kar pokličem (če mi ne bo odgovoril na mail)?[/quote
medire
lepo pozdravljena.nisi napisala kam se boš prijavla,v celje ali v sg,ampak misli, da je najbolje ,da kar pokličeš in se naročaš na prvi pregled ,ker tam boš največ zvedla.
Jaz sem pa čisto v šoku in naredim križ čez SG in CE! Na psihologinjo čakam od decembra in bi jo mogla imet v ponedeljek 23., pa me ženska danes kliče, da pa ona v ponedelejk ne more, ker ima ob 14h klub v SG (halo a pa tega ona ni prej vedela!!!!) in da me bo prenaročila in me tudi je…. na 31.3… pa še dodala je, no sej če bi pa radi prej pa veste kakšne mate možnosti (TKO ČIST DIREKT NAMIG DA NAJ GREM SAMOPLAČNIŠKO). Hvala lepa! Matr že tko je dost zajebancije s tem, ko se ne ve kaj bo oz kdaj bodo spet operacije v Ce, potem pa še to! Dovolj imam.
Ljubljana here i come!!!!!
pozdravljena zadnja priložnost
v Lj je 03.02. ob 14. uri srečanje pooperirancev, kjer lahko dobiš več info iz prve roke, 99% pridem tudi jaz, bi te rada spoznala. Sestanek je v sejni sobi 2, v KC v 1. kleti. Malo težje je samo s parkiranjem, razen če parkiraš v garažni hiši, je sicer draga, vendar za eno uro in pol (toliko traja sestanek) še ni tako grozno.
LP D
A res? Meni se vedno bolj zdi, da je ratala neka zmeda na tem področju.
Za tebe je itak najbolj pametno, da greš v LJ, ti je tudi bliže.
Že jaz sem razmišljala o LJ, ker mi ne gre toliko na živce čakanje, kot to da ne veš kaj in kako.
Upam, da ti dol rata:))))) Zadnja. priložnost, upam da se še kdaj srečamo. Enkrat bi se mogle dobit na pol poti:))
zadnja priložnost,
Sestanek v Lj prav tako vodi psihologinja, ta ima čez paciente,ki se odločijo za op. v Lj.
Poteka pa približno enako kot v SG, sedimo ob dolgi mizi in vsaka na kratko pove svoje podatka in spremembe od zadnega sestanka si postavi cilj izgube teže do naslednjega sestanka,pove kako se počuti in kaj opaža, kakšne spremembe se dogajajo z njo, kaj pogreša. Takrat tudi vprašaš,če te kaj muči. Včasih kakšna prinese svoje slike pred in po op. Je pa veliko manj udeležecev v Lj kot v SB, saj je logično,ko pa je tu tudi manj operacij. Če te ka še zanima,vprašal, če bom znala bom rade volje odgovorila. Lahko pa se tudi dobiva na vhodu.
Lep sončen dan želim vsem
D
Pozdravljene !
Naj vam povem, da sem že kar malo jezna na vse skupaj glede operacij.Nekaj se po moje kuha, da so začel kar komplicirat oz. kar z odlašanjem. V petek sem klicala za Zanoškarjevo pa še kar ne vedo do kdaj bo na bolniški Čudno a ne. Potem sem se obrnila v LJ k dietetičarki pa mi je rekla, če sem bila na prvem pregledu pri dr. Breznikarju naj tudi dietetičarko opravim tam. Pa sem zopet izvisela. Čakam, meseci pa kar gredo. Ne vem v ponedeljek pokličem dr. Breznikarja in mu razložim pa da vidim kaj on misli.
Lp Joži
jbrulc4….če ga boš dobila na telefon.., se mi zdi, da je to težje, kot zadet sedmico na lotu:)…skoraj no…:), jst sm ga 2 meseca klicala…
Men se pa že ponoči sanja in o dr.Breznikarju, o bolnici, operaciji…o vsem tem, sm se ponoč ene parkrat zbudila pa naprej sanjala isto….in to tako živo, da sm zjutri misnla, da sm se zbudila u bolnici…