Najdi forum

Operacija želodca

Sklobuc1, April Rain – pozdravljene, v ponedeljek 2.3.2009 grem jaz tretjič psihologinji in upam, da je to zadnjič. Ker malo nazaj, ko sem prebrala, da je bila neka operiranka kar 6x pri psihologinji, me je kar presenetilo in nevem ali naj se narožim že kar za drugi pregled, ali naj še pošakam. ŠOK! Vendar pa nisem še opravila DEXA testa, ker nimajo tablet, rekli so mi da jih bom dobila ta teden po pošti.
Upam, da se srečamo na srečanju – 2.3. Namen sem imela priti že zdaj v februarju, pa mi je zbolel tamal sine, imel je bronhitis 14 dni skoz sva inhalirala, in dobesedno nisem ga imela kje pustiti. IZVISELA SEM PONOVNO JAZ, kot vedno.

ČAU

Lepo se imejte

cvetka4,

ali je 02.03.09 srečanje v LJ ob 14.uri??

D

D-ja, živjo

Ja 2.3. je srečanje ob 14 – 15.30, v semin. 2

Oj, Ancek. Mi je zelo, zelo žal:(

Včasih se mi zazdi, da si ostali veliko bolj želite operacije. Ja, jaz sem prišla namesto tebe.

Veš kakšen šok je šele za mene, ko pridem danes lepo skulirana v Celje, pa mi rečejo, da imam v ponedeljek sprejem. Skoraj me je kap zadela. Sem morala nekaj časa na parkirišču v avtu posedet, ker sem danes dobila kup papirjev, kup informacij…. na čase se mi zdi, da sploh ne vem kaj se je dogajalo okoli mene tiste trenutke, hehehe, tako sem bila šokirana:))) Potem pa še dirkanje do mojega zdravnika na krvne preiskave in ekg.

Čist sem zmedena danes. No, zdaj sem že bolj ok. Pojma pa nimam, kako se bom zorganizirala. Mi je pa vseeno bolje sedaj, ker imam za drugi teden lahko kritje pri delu (hvala bogu so pri nas počitnice naslednji teden), potem pa tak pridem iz bolnice in imam cajt nekoga poiskati.

To, za kontracepcijo tudi jaz prvič slišim, sicer pa se nisem niti zanimala nikoli, ker kontracepcijskih tabletk že lep čas ne jemljem. Ne jemljem nobenih zdravil, razen za ščitnico moram začet. So mi namreč ugotovili rahlo povišan tsh in sem včeraj dobila pri endokrinologu napotke, danes pa je dr. Breznikar rekel, naj kar začnem z njimi.

Ej, sori.

Moram pa izkoristiti priložnost pa da je konec s to agonijo;)

Cvetka4

se vidimo, po vsej verjetnosti
LP D

Pemina super! A potem si ti tista, ki si šla danes za mano notr???
Lepo da se ti je tako vse poklopilo (tudi s službo), zdaj samo naredi vse kar rabiš pa novemu življenju naproti!!! :))

Zdravo ko berem vaša uprašanja se spomnem kako je bilo meni prec po operaciji ,sem iskala in gledala da bi kaj najdla ,prebrala in dobila kakšen nasvet ,ker se ti zdi da nimaš nikol dovolj informaciji ,ampak kot je rekla Lili jas sem to prestala in življenje gre naprej .Če se odločiš da greš na operacijo to pomeni da hoćeš nekaj narediti za sebe in svojo dušo.Pred enim letom ko sem šla na operacijo,nisem mogla hodit noge so me obupno bolele.Danes pa 1 uro hodim pa se sploh ne utrudm ,zato punce dejte nebo vam žal
k er rezultati se vidijo takoj.L.P.shamanka

shamanka, hvala za spodbudo…

ana jaz pa sem dobila občutek da le ni tako kot so se odločili in da se za tem skriva še kaj drugega.ne vem sicer kaj ampak vse skupaj mi smrdi,kot da je ta izvid samo izgovor za preklic tvoje operacije.pokliči me prosim,ko boš lahko.

Živjo !

Poglejte, kako lepo spletno stran ima bolnica v Slovenj gradcu !
lp Polona.

http://sb.sg.si.googlepages.com/

Pozdravljena Cvetka4

Res čudno,da kar tako komplicirajo s psihologom. Jaz sem šla 1 x v NM in upam, da bo to dovolj, ker kar je preveč je pa preveč. Glede dexa pa tako. Jaz sem se sama zmenila s sestro kdaj pridem na odvzem krvi. In sicer vzela sem v četrtek ob 23.00 4 tablete dexametazona in naslednji dan točno ob 8.00 so mi vzeli kri. Zdaj čakam na izvide.

A druge preiskave imaš vse narejene!

Lp Joži

Jbrulc4, ja vse preglede imam opravljene (endokrinolog, dietetičar, kardiolog), razen psihologinja, ki pa upam, da bom sedaj 2.3. imela zadnjič. Za DEXA test pa so mi rekli, da mi bojo po pošti poslali tablete in datum, kdaj naj vzamem in pridem odadti kri, ker niso imeli tablet, ker jih dobijo nekje iz tujine. Rekla mi je, da jih dobijo sicer ta teden, ampak teden se zaključuje in upam, da nebo šel še en tedeno okrog ali več. Nevem kako se bo to potem steklo, če dobim potem datum za operacijo, saj doma neve nobeden razen mož, pa še on ni preveč za to, da bi šla na operacijo. UPAJMO NA NAJBOLJŠE!

ČAU

Čuj, ženska, hehe, zdaj me je kar malo strah tega anesteziologa. Joj, pišuka, kaj ta išče dlako v jajcu, samo zaradi narkoze….

Hahaha, vesnag se naj kar pripravi, ker bog ve, kaj bo pri meni našel v ponedeljek. Še dobro, da je bil danes zaseden, ker bi verjetno imela pritisk na 200. Hehehe.

Upam, da bo čimprej vse zrihtano, da boste še ostale operirane. Če verjameš ali ne, če bi operacije normalno tekle, bi ponedeljek zavrnila in rekla, da grem na naslednji datum. Tako pa so nadaljne operacije v luftu in nimam izbire. LJ in SG pa sta mi predaleč.

Ja, na žalost še nisem našla človeka, ki bo naslednji teden delal namesto mene. Ne vem sploh kaj naj naredim:( Mah, se bom morala nekako znajti. Sem sp in če jaz ne delam, moram namreč nekoga najti, da dela namesto mene.

No, zdaj pa sem moram začeti veseliti operacije:)))) Jupiii:)))))

Pemina,

javi mi se NUJNO!!! na moj mail: [email protected]

NUJNO! NUJNO! NUJNO!

Če bi me pred 3 ure poklicala, bi bilo že pozno… ;o))

Lp,

Lili

2.3.2009 se pa vidmo na srečanju,mi je psihologinja priporočila naj pridem. Veš kaj me zanima,koliko časa si čakala,da ti je poslala izvid,ker jst ne vem kdaj naj se naročim za drugi pregled.[/quote]

Glede izvida od psihologinje – to lahko čakaš v nedogled;)
Ko je meni na pregledu rekla, da mi bo napisala izvid, da bo pozitiven, pa tko naprej, sem jo vprašala, če se lahko vmes kar naročim na 2. pregled, pa je rekla, da lahko. Ko sem se naročila, sem ji povedala kdaj imam datum, to si je napisala v beležko, in potem sem čakala, da mi bo poslala, pa mi ga sploh ni. Na isti dan, kot sem imela 2. pregled, me je zjutraj poklicala, naj se 10minut pred pregledom oglasim pri njej, da mi ga bo napisala tekom dneva in izročila takrat kar v roke. In tako je tudi bilo.
Jaz bi se na tvojem mestu, kar naročila na 2. pregled, za v marcu, ter ji na skupini 2.3. rekla, da imaš pregled že zmenjen za takrat pa takrat, ter če ti lahko do takrat napiše mnenje. Drugače se mi zdi, da sploh ne pohiti.

Tako. Se vidiva na skupini!:)

Lp.

April Rain,hvala za info.Se bom takoj zjutraj ko pridem domov iz nočne naročila za drugi pregled. Se pa že veselim srečanja 2.3.,da se mal spoznamo. Čeprav sem kar mal živčna glede tega. Se pa zelo veselim op. Ej še nekaj,kardiologa sem jaz opravla v Nm,menda ni to narobe. Je sestra na 1.pregledu rekla da lahko to opravim v Nm,pol mi je pa ena rekla da bi mogla to nardit v Lj,zdej pa ne vem več

sklobuc1,

kardiologa se mi zdi, da lahko opraviš kjerkoli, ja. Tako da brez panike:)
Glede skupine pa tudi ni treba bit nič živčna, so vsi zelo zelooo fajn.
Še najbolj živčna bom tisti dan verjetno jaz, ker imam 1 teden po skupini operacijo, pa me bo vse zanimal o njej in me bo pomoje že kar stiskal kako bo, čedalje bolj me.

No, sedaj pa šibam na sprehod, sonček ravnokar vstaja:)
Lep dan.

lep pozdrav!!

meni je zelo žal da imate takšne slabe izkušnje nevem kaj jim je zadnje čase.Hvala bogu da je vse za mano!Moram rečt lili_vanili shera in vse ostale da se danes precej bolje počutim,kilogrami oz voda je šla res zelo hitro dol..res pa je da se zelo držim nazaj,ker se mi zdi da popijem ogromno vode al pa če pojem jogurt nekak ne čutim sitosti!!Je pri prvem polnenju in drugm itd..potem že drugače,že čutiš sitost?

lp

ne bi te rada demotivirala, vendar meni so rekle da je nujno da opravijo vse preglede v lj. Ko sem rekla, da imam kar deleč ko lj, so rekle da upoštevajo samo izvide iz lj, da je to tim in se tega ne da spreminjat.

Živio ,koma rada bi te uprašala če boš šla v SG v ponedeljek .će boš šla mi javi .L.P. shamanka .

New Report

Close