Najdi forum

Operacija želodca

Čestitam NOS, mogoče ti bo pa tudi kdaj uspelo, da se odpelješ sama…ni težko, verjemi, samo malo dolgčas, ker je daleč:), pa sporoči, kaj se boš zmenila:)

Ojla,

JUHUHUUUUUu, dobila tel. klic iz SG, še sedaj mi srce nabija 300 na uro.

Datum op.!!!!!!!!! 30.03., 29. pa sprejem.

D

Čestitam D-ja.Kako dolgo si čakala na ta klic?

PREDOLGO; od avgusta lani, ampak sedaj se bo šele vleklo…

D

D-ja res se to najbolj vleče 🙂 jst grem na sprejem v celje naslednji ponedeljek, pa se mi dnevi taaaaak vlečejooooo :s zdej ko ni treba 🙂

D-ja jupiiiijuhu, super, malo upanja si nam dala, mam še zdej na listku napisano, da od septembra čakaš, no jst pa od oktobra, tko, da mogoče čez kak mesec…., nekaj se pa le dogaja:)

Juuuuu, D-ja, čestitam… :))) Nas je par takih ki bomo lepo prilezle za tabo… :))) Torej 5 mescev si čakala nekje… :)) Madoniš, pol bom jaz lih nekje junija… 🙂 Upam… :)))

D-ja,

A boš dobila trakec? Sprašujem zato,ker me zanima koliko je kej čakalna doba v Slvovenj Gradcu? Ker v Celju kamor jaz hodim je obup. Še zmeraj čakajo na odobritev zavarovalnice. Lp

Imam obvod.
D

Srečnica… Iz pripovedovanj in iz nekaterih postov je razvidno da se čaka na OP nekje 6-8 mesecev… Vsaj na obvod… Na trakec pa zgleda manj… Kayči je prišla na vrsto že v roku parih tednov po 2. pregledu… :))) Ravno danes je bila operirana… 🙂 Frajerka… :)))

Vsak teden toliko novih imen:))))

Še malo pa bo Slovenija dežela suhic:))))

Oj, srečnica, ne obupaj. Jaz še tudi nisem, pa čakam dlje;) Meni je CE bližje, zato se ga držim. Saj bo. Vse bo. Grem v četrtek dol in upam, da prinesem oz. slišim kakšno dobro informacijo hehehe. Si že na čakalni listi?

Če bo katera v četrtek dol, naj me pocuka za rokav. Sem ona, tista, ki je malo bolj okrogla:)))))

Ha ha ha… pemina… Že tukaj je toliko novih… 🙂 Koliko jih je šele v resnici ki še niso odkrile tega foruma… :)))

Jp, same lepotičke bomo… :))) Pa saj to smo že itak, samo malo se bomo “olepšale”… :))))

vesnag,

A si šla na pregled k dr. Breznikarju v Slovenj Gradec?

Jaz sem od prejšnega četrtka na čakalni listi.Sej ene pol leta ni tok panike za čakat. Sam men je Breznikar rekel, da lahko traja tudi do 3 leta,da zavarovalnica odobri. In da od poletja sploh še niso nič operiral.Tako, da mi je vse skupi mal dol padl. Lp :))

http://www.weightlosssurgerychannel.com/programs/melting-mamas-reality-bites/

Zame nekaj zanimivega, morda še za koga!?

LP D

Eh srečnica… A res? Jaz sem bila pri njemu na 2. pregledu 8. decembra… Sem ga vprašala po čakalni dobi pa je rekel nekje pol leta… Da je zavarovalnica sprostila sredstva in da bo zdaj šlo vse malo hitreje…

Da od poletja ne bi operirali pa mi tudi ni nič jasno… Saj v SG imajo nonstop OP, kolikor vem vsak ponedeljek… Hmmm, nič jasno… ?????

Ja, od poletja že v Celju niso operirali. V SG imajo operacije. Ni mi pa jasno, zakaj nas na čakalno listo tlačijo, če je vse tak v luftu.

Shera,

Takšna je situacija v Celju.Za Celje sem jaz napisala.In zato, ker je tako v Celju premišljujem za samoplačniški pregled v Slovenj Gradcu.Ker imam že vse izvide iz Celja bi šla zato v Slovenj Gradec, da bi bila prej na vrsti, ker ne mislim čakat do tri leta.Lp 🙂

Ojla punce!
Danes prvič prebiram ta forum,pa mi sploh ni jasno,da se tovrstne operacije izvajajo tako množično.Morda pa je res še upanje za nas,ki se že vse življenje borimo z prekomerno težo.Me pa zanima,če kdo ve,kako pa je s tem v kc Ljubljana.Jih izvajajo tudi tam in drugod po Sloveniji?

New Report

Close